Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja
ko sem bila še mlada in neumna (22 let), sem delala v kafiču, tam sem spoznala možakarja poročenega 51 let. Bila sva pijana zaklepala sva in je začel rinit vame, pa sem mu kar pustila da me je, ker že niem nekja asa takrat in mi je pasalo. seks je bil bolj tko tko, nabijal me je grobo in v naslednji minuti je že šprical po mojem trebuhu (brez kondoma).
se je pa izredno izkazal z jezikom. lizal me je vsaj še eno uro. tkoa da je bila to uelo zanjimiva izkušnja
To so bili še davni študentski časi, na katere me vežejo lepi spomini. Štopala sem iz Ljubljane do Kranja, ob koncu tedna nazaj domov. Ustavil mi je starejši možakar, bi rekla tam poznih 50 let. Bil je nek velik Mercedez, poslovnež v obleki. Precenila sem kot varen prevoz, zato sem prisedla v avto. Pogovarjala sva se o različnih temah, mi je pa počasi začel namigovati za nekaj bolj konkretnega. Ponudil mi je takrat 50.000 takratnih tolarjev v kuverti, če se poseksam z njim na način ki njemu paše. Takrat je bilo to veliko denarja, bila sem brez fanta takrat in sem si mislila, zakaj pa ne, stari bo itak hitro konec in denar je moj. No tu sem se pa zmotila. Tip je imel res OGROMEN penis in vzdržljiv res res bolj kot različni takratni vrstniki. To je bil eden najboljših seksov v mojem življenju. Še zdaj se spominjam tistih divjih orgazmov. Končal je vame, brez kondoma, čeprav sva se dogovorila, da mu ne bo prišlo vame. Videla ga nisem nikoli več, je pa bila zanimiva izkušnja s starejšim.
sem lani praznoval Abrahama, sosedova tamala stara 21 let, vaših pride pomagat na kmetijo k nam. En večer poleti, smo delal cel dan, pa sva zvečer sama spila kar velik vina. Že tko sem vedno vse na kur.ba.rijo obračal. Oba sva bila naklana v kleti, pa sem kr začer jo mal šlatat, pa se ni upirala. sem ji slekel hlačke, jo dal na sod in jo začel vengavt. vse je stalo, vse je bilo ozko, sem že pozabil kolk je fu.k dober. Seme sem ji dal pa kar po joškah. je bilo pa angelsko dobro. Potem sva se do jeseni še malo sestankovala, potem je pa dobila fanta in se je zadeva ustavila.