Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Se dobiva za Savo v Črnučah?[/quote]

Ja, za Savo sva bila. Ampak žal ne, ker z zadnjim še nisva prekinila….

Se dobiva za Savo v Črnučah?[/quote]

Ja, za Savo sva bila. Ampak žal ne, ker z zadnjim še nisva prekinila….[/quote]

Glede na to, da si jih zamenjala 4 v dveh letih, bo kmalu. Sporoči. :)))))

Ja, za Savo sva bila. Ampak žal ne, ker z zadnjim še nisva prekinila….[/quote]

Glede na to, da si jih zamenjala 4 v dveh letih, bo kmalu. Sporoči. :)))))[/quote]

Hahaha…si me nasmejal, tako je pač naneslo. S tem zadnjim bi kar želela, da traja malo dlje.

Glede na to, da si jih zamenjala 4 v dveh letih, bo kmalu. Sporoči. :)))))[/quote]

Hahaha…si me nasmejal, tako je pač naneslo. S tem zadnjim bi kar želela, da traja malo dlje.[/quote]

Se vidiva čez kakega pol leta. 😉

ko sem bila še mlada in neumna (22 let), sem delala v kafiču, tam sem spoznala možakarja poročenega 51 let. Bila sva pijana zaklepala sva in je začel rinit vame, pa sem mu kar pustila da me je, ker že niem nekja asa takrat in mi je pasalo. seks je bil bolj tko tko, nabijal me je grobo in v naslednji minuti je že šprical po mojem trebuhu (brez kondoma).
se je pa izredno izkazal z jezikom. lizal me je vsaj še eno uro. tkoa da je bila to uelo zanjimiva izkušnja

upam da ti je šef plačal tisto naduro ko te je možakar lizal 😉

Jaz sem bil 38 let mlad, ona mislim da 23 pomladi, delala je preko študenta v hotelu.
Sex fenomenalen, čvrsta C košarica, ozka muca, zelo glasna…
Sperma je šla vsa vanjo, ker tako muco ne smeš šparat 😉

Jaz prvič 21, ona 16. V prvo sem prenehal preden bi mi prišlo (nisem imel kondoma), sicer pa v kondom in v ritko, jaz 29 ona 16, po njej in v usta, vsakič s kondomom razen v zadnje, jaz 31 ona 14, brez kondoma, po njej.

Ona 36, jaz 28, tabletke, spuščal sem vanjo, seks izvrsten.
Ona 21, jaz 32, tabletke, vanjo ali v usta, najboljši blowjob v življenju. Takrat sem šele dojel kako zelo izjemen je lahko oralni seks. Do zdaj ji ni nobena prišla niti blizu. Seks dober.

Zanima me:
1. ) kolikšna je bila največja razlika v letih med vami in spolnim partnerjem/ko
2.) kako je bilo – dober sex – slab sex
3.) kako je bilo z zaščito in kam s spermo

če odgovor pod 3.) v usta (kar je precej pogost) še: izpljune(m)/pogoltne(m)

1.) Jaz 17 on 74 torej 57 let,
2.) Seks je bil zanič in je trajal samo eno minuto le, da mi je kupil krznen plašč,
3.) Kondom, ker je rekel, da s hosteso ne upa drugače.

1. jaz 21, on 40
2. dober sex
3. brez zaščite, v usta

1.) jaz 18 ona 30
2.) nekaj novega, moja druga punca
3,) brez zaščite, po joškah vedno (je imela fetiš na to da jo pošpricam po joških)

Jaz se danes (43) porivam z vsakim, ki mi seks plača. To so v glavnem starejši od mene, nekaj je pa tudi neizkušenih mladeničev. Povprečna cena je stotak.

To so bili še davni študentski časi, na katere me vežejo lepi spomini. Štopala sem iz Ljubljane do Kranja, ob koncu tedna nazaj domov. Ustavil mi je starejši možakar, bi rekla tam poznih 50 let. Bil je nek velik Mercedez, poslovnež v obleki. Precenila sem kot varen prevoz, zato sem prisedla v avto. Pogovarjala sva se o različnih temah, mi je pa počasi začel namigovati za nekaj bolj konkretnega. Ponudil mi je takrat 50.000 takratnih tolarjev v kuverti, če se poseksam z njim na način ki njemu paše. Takrat je bilo to veliko denarja, bila sem brez fanta takrat in sem si mislila, zakaj pa ne, stari bo itak hitro konec in denar je moj. No tu sem se pa zmotila. Tip je imel res OGROMEN penis in vzdržljiv res res bolj kot različni takratni vrstniki. To je bil eden najboljših seksov v mojem življenju. Še zdaj se spominjam tistih divjih orgazmov. Končal je vame, brez kondoma, čeprav sva se dogovorila, da mu ne bo prišlo vame. Videla ga nisem nikoli več, je pa bila zanimiva izkušnja s starejšim.

1.) jaz 21 ona 19
2.) moja prva in zadnja punca..
3,) z kondomom. po telesu vedno(vanjo sele po prehodu na resno vezo..

Jaz 25,

Ona 44

Takrat se mi je zdela stara kot Zemlja

Živjo,

ali lahko še opišete
– kako ste se sploh spoznali
– kdo je dal pobudo: mlajši ali starejši?

lepo se imejte;-)

1.) jaz 34 ona 22
2.) neizkušena, vse sem pokazal jaz
3.) brez kondoma, končal po muci in trebuhu

Ona sveže ločena. 44. Jaz mlad pripravnik. Novoletne zabava in jaz jo prosim, da bi šel z njo iz gostilne samo do mesta. Ko se pripeljeva do mesta nisem kao hotel izstopiti…..in odšla sva v njeno stanovanje. Jaz poročen sem se z njo porival še kakšnih 4 leta…

1. jaz sem biv 44 ona 20
2.dobr se je porivala prva liga
3. vanjo špric

sem lani praznoval Abrahama, sosedova tamala stara 21 let, vaših pride pomagat na kmetijo k nam. En večer poleti, smo delal cel dan, pa sva zvečer sama spila kar velik vina. Že tko sem vedno vse na kur.ba.rijo obračal. Oba sva bila naklana v kleti, pa sem kr začer jo mal šlatat, pa se ni upirala. sem ji slekel hlačke, jo dal na sod in jo začel vengavt. vse je stalo, vse je bilo ozko, sem že pozabil kolk je fu.k dober. Seme sem ji dal pa kar po joškah. je bilo pa angelsko dobro. Potem sva se do jeseni še malo sestankovala, potem je pa dobila fanta in se je zadeva ustavila.

1.) Jaz 19 on okoli 30+
2.) nek varnostnik v klubu ob 5h zjutraj na WC-ju, pijansko pač 🙂
3.) v kondom

1 jaz 33 ona 18
2 od kolega sestra, top punca
3 brez kondoma, brez tabletk po ritki

nisem ga spraševala po letih, bi mi pa lahko bil oče, jaz pa njegova najstniška hči
kondom, mu sploh ni prišlo, sex nič posebnega

New Report

Close