Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

1. Jaz 34, ona 40. Napolnil enkrat v muco, drugič v ritko in tretjič v usta vse v roku ene ure, vse brez kondoma. Enkraten seks, me je rajcala in se oblekla kot sem želel. Takrat sem imel tri punce istočasno a se je ta najbolj odrezala.
2. Jaz 30 ona 18. Triurni seks, polnjenje muce, brez kondoma, sva mogla končat, ker ni mogla več.

1. ) Jaz 35, ona komaj 18 (prijateljeva hčerka)
2.) Seks je bil povprečen ampak agresiven, Dogajalo se je na poletnem doputu na Hrvaškem, kjer smo se z njo srečali na letnem dopustu…
Mucka oska, oralno je obvladala
3.) Zaščite ni bilo nobene, ona je bila na KT. Sexyla sva cca 15-20x. Sperma večinoma izšpricana v njeno mucko ter po sprednji in ritni luknjici. Nekajkrat tudi v usta. 1x tudi v njeno ritko

1. ) Jaz 18, ona 41 (sodelavčeva žena in moja šefica, kjer sem delal kot študen med počitnicani. Zelo vitke in sportne postave)
2.) Seks je bil zelo zelo dober, ženska je dejansko obvladala stvar tako analno kot oralno… Pocuzala za je kot prej in do sedaj več nobena. Dobivala sva se na skrito v pisarni in majhnem skladišču
3.) Seksala sva cca 20-30x. Kakšna zasščita je bila ne vem, ampak kondoma nisem uporabljal in spermo sem redno sprical v njeno mucko. Ona je bila moja prva katero sem obdelal analno. Sperma večinoma izšpricana v njeno mucko tev v in po ritni luknjici.

1.) jaz 14 ona 22
2.) Moj prvi sex, nooooroooo, dobivala sva se kar nekaj časa
3.) ona na tabletkah, sperma pa vedno ven – njena želja

1. ) kolikšna je bila največja razlika v letih med vami in spolnim partnerjem/ko Jaz 15 ona 58
2.) kako je bilo – dober sex – slab sex Sex je bil dober ona je bla nepobrita jas pa tut sem jo pa samo v rut v savni
3.) kako je bilo z zaščito in kam s spermo Nisem imel zaščite sperma v rit

1. ) kolikšna je bila največja razlika v letih med vami in spolnim partnerjem/ko Jaz 15 ona 47
2.) kako je bilo – dober sex – slab sex Bilo je fenomenalno v savni
3.) kako je bilo z zaščito in kam s spermo Ni blo zaščite sperma po obrazu

1) jaz 28 ona 35
2) ni mi bilo ok
3) v kondom

Razlika v letih:
– jaz 26 ona 46
– zlo slab seks, ni se znala poljubljat, kr neki je vpila … forsirala neke cudne zvoke … blo tak bedn, da mi med seksam dol padu (nimam tezav z erekcijo, ampak pri njej se to zgodilo) … hotla sam za sebe poskrbet, po 2 min ji je blo dost …
– sploh mi ni prsl kr sm po 5 min nehu, oblekel se in sol

Parkrat me se klicala ampak sm jo ignoriral 🙂

1.) jaz 26 on 42
2.) šotor na rok otočcu presenetljivo dober sex
3.) tabletke, ven potegnu

Bila sem na koncertu dj time..

1- Jaz 17 on 33…

2 – prijatelj od frendice k smo sli skupaj na koncert

3 – sex v gozdicku za tivolijem med koncertom,,sam tolk da se on spraznil..meni nic kaj ekstra..
brez zascite vame..nisem pricakovala ampak mi jo je napolnil da mi je vse ven teklo
se v avtu k smo se domov peljali…

one night stand..

1.) jaz 23 ona 35-38
2.) od sodelovca žena – one night stand, v WC-ju nekega zakotnega bara, imel sem polna jajca takrat, mi je bilo vseeno
3.) s kondomom, špricnil sem ji pa po ritki

1. ) 16 let starejši
2.) slab sex
3.) v kondom

No, kdorkoli že je to in čeprav je stara objava …
Upam, da se je avtor kdaj zavedel, da to, kar je storil, ni nič drugega kot spolna zloraba oz. posilstvo.
Temu pa on reče, da je bil seks bomba 🙁
Prokleti strahopetec nagnusen …

Če ni skrivnost, kaj je imela oblečeno? Sem fetišist, pa me zanima. 🙂

1.jaz 21, ona 33+, na začetku zadržana, po ustrezni obdelavi in vzpostavitvi zaupanja pa seks mašina, kavsanje do onemoglosti, lahko sem ji prepustil vodenje, ženske ste res zakon, šprical sem lahko le še zračne mehurčke, pa sem bil tudi takrat v odlični kondiciji..
Odličnega izgleda, tudi osebnostno zrela, umirjena. Dobra oseba, zame (takrat) prestara ali še bolje, jaz nezrel 🙂
2. jaz cca40, ona sredina 20tih. Neopazna, sramežljiva, da seksipila sploh nisem opazil. Na začetku ugotovil pomanjkanje samozavesti, trpinčenje fukfehtarjev v preteklosti..da ne grem v detajle.
Po spoznanju, kaj je to orgazem (prvega v življenju je menda doživela prek najinega prvega telefonskega seksa), da zato niti ne rabiš moškega, kakšni načini seksa se obstajajo, jao bože…odličen fuk, od nežnega oblizovanja muce, da je plezala na strop, bežala po postelji, da jo je bilo potrebno privezat (seveda na njeno željo:)) do hair pullinga, uporabe ščipalk (ugotovila je, da ji na muci bolj pašejo kot na bradavičkah, heh, go figure), vklepanja, floganja, spankanja, drugih igric bsdm, pa kakšnih oblačenj v npr. kurbico, pa samo v škornjih do pičke, usnjene korzete, pa seksi smsanja ipd… mi je kasneje pošiljala slikce, v raznih opravah, s ščipalkami itn, njami skratka.
Seks obvezno večurni, orgazmi-njeni nepreštevni, moji seveda omejeni na konec, hehe. Sicer pa, kaj je lepšega kot moški/ženska, izmučena od fantastičnega seksa…Prekinila (če sploh sva, who knows) sva neopazno…občasno sva v stikih, vendar ima fanta (no, imela ga je tudi takrat). Ureja si življenje ipd.

Ne vem koliko od teh postov je resničnih,ker domišljija ljudi nima meja.Mislim,da vsi niso resnični,koliko jih je resničnih je pa težko oceniti.

Eh, še sam napiši, če si imel/imela kakšno zgodbo podobno našim…ti bo lažje. Po opisih bi sklepal, da nas kar nekaj govori resnico, no, kakšen pa tudi malo zaj..bava…

jaz 23 ona 28
bla je kriza pa sem jo napičil, je-bi-ga polna jaj ca je treba spraznt 🙂
še kar, kondom prišlo mi je pa po tleh

Evo ena resnična: Jaz 35 ona 23 – devica še
punca se je malo zaljubila, jaz sem ji pa dal kar si je zaželela 😉 po nekaj mesecih se je naveličala in odšla 🙂
brez kondoma, povsod, samo notr ne 🙂

1. jaz 21 on 11 let starejši….
2. bilo je uredu, zveza je sicer trajala nekaj mesecev, potem sva končala razmerje, se nisva videla skupaj….
3. bila sem na kontracepciskih tabletkah….

jaz sem bil 34 ona 23
v službi sodelavka, ona pobudo dala,
brez kondoma, me je prosila da naj pazim, sperma po ritkici in tudi po joškah, res je imela donke 🙂
eden najboljših sexov v mojem lajfu!

jaz sem pa enkrat pičil eno mamico proti Abrahamu iz sosednje vasi. bla mal pod gasom, ko je šla domov iz gasilske veselice, sva zavila na eno jaso, pa sem jo pičil se je drla in skoz govorila “ribaj me” brez heca 🙂 Spermo v travo in sva šla vsak svojo pot, razlika v letih; lohk bi mi bla mama

Jaz 19 ona 35.
Na veselici, imel sem avto in me prosila za prevoz. Vodila je pot do bližnjega gozdička, kjer se mi je “hotela zahvaliti za prevoz”. Super seks, tud ona je hvalila, kok sm trd in, da mam debelga (??). Vedno sem uporabil kondom, dobivala sva se pa pol leta. Ko sem jo vprašal, če bi bila moja punca je bilo konec (nauk zgodbe…šuti in fu**j) 🙂

Jaz 23, ona 44, sodelavka, seks odličen, pripravljena naredit vse, pocuzala vedno in povsod do konca, tudi nastavila se je vedno in povsod, sva seksala še par let ko sva le lahko. Naslednja jaz 25, ona 51, prav tako sodelavka, nora na fafanje, dober seks, ampak slabši kot s prvo. Potem jaz 26, ona 52, učiteljica, perverzna kot nobena druga, poročena in navzven fina dama, drugače pa nora in pokvarjena, je šla stvar predaleč pa sem ustavil.
Potem so pa prišle mlade na vrsto, pri 27 sem eno 17 letno po pijanski noči očitno prvi dobro nategno, da mi potem še pol leta ni dala miru, od takrat jih ne vozim več prehitro k sebi;)
Pri 29 sem bil z eno 18 letno, najlepša punca kar sem jih kdaj videl, ampak žal tudi najbolj lena, zatežena in zato tudi ne predolgo aktualna. Od nje naprej imam raje da je ženska starejša, najbolje z otrokom, ker te so že nekaj skozi dale in se znajo sprostit in uživat.

Torej pri meni je bila najstarejša 26 let starejša od mene, najmlajša pa 11 let mlajša in takoj vzamem starejšo!

Jaz 16 Ona 62
Sex odličen
Vedno brez, v usta, tamalo, rit, dobivala sva se 3 leta

Jaz 25 Ona 18 (naj bi bila)
Sex odličen na račun tesne tamale, drugače lesena kot hlod
Kondom

Stara 22 on 30

frend od frendice
pili v disku..nato pa nezasciten sex v wc
nic extra …spermo je nafilal v muco..

New Report

Close