Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja
Ne razumem, zakaj zgrožena? Jaz sem pri svojih 16 letih seksal z 36 let staro ženo. Bila je poročena gospa ki si je zaželela nežnosti. Kater Najstnik pa ne bi namočil, dream come true!
Dvojni standardi?
Kaj misliš da punčki pri 15-ih pa ne paše? Ali je važno da je fant star 20 ali 30 ali 40? Sex je sex, kaj si ti misliš kaj ti obsojaš po tvoji normi….
Današnje najstnice imajo za sabo več kilometrine v postelji kot jaz in ti skupaj.
Tako da ne razumem tvoje zgroženosti, ker to ni nič takega.
No ja, moški bi se morali zavedati, da je spolni odnos z mladoletnico skoraj pedofilija in je zakonsko prepovedan. Bi bilo prav, če bi komu to vplivalo na kariero in bi zaradi neustvarjenih mej v glavi pristal na cesti s prepovedjo zaposlitve. Npr. če nekdo dela kot učitelj ali strokovni delavec na šoli, nima kaj gledati deklet mlajših od 20 let. Neke meje pa morajo biti.
Če sem jaz 34 ona 15 let, ni problema.
Tako da ne obremenjuj se, kar je 15 + lahko nabrišeš, kar je manj, ne moreš.
Sam imam mejo da je vsaj 18+
183. člen
(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, pri čemer obstaja očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in žrtve, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let.
(2) Kdor stori dejanje iz prejšnjega odstavka z osebo, ki še ni stara deset let ali s slabotno osebo, ki še ni stara petnajst let ali tako, da uporabi silo ali zagrozi z neposrednim napadom na življenje ali telo, se kaznuje z zaporom najmanj treh let.
(3) Učitelj, vzgojitelj, skrbnik, posvojitelj, roditelj, duhovnik, zdravnik ali druga oseba, ki z zlorabo svojega položaja spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo, ki še ni stara petnajst let in mu je zaupana v učenje, vzgojo, varstvo in oskrbo, se kaznuje z zaporom od enega do desetih let.
(4) Kdor v okoliščinah iz prvega, drugega in tretjega odstavka tega člena kako drugače prizadene spolno nedotakljivost osebe, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom do petih let.
Kršitev spolne nedotakljivost z zlorabo položaja
184. člen
(1) Kdor zlorabi svoj položaj in tako pripravi osebo drugega ali istega spola, ki mu je podrejena ali od njega odvisna, k spolnemu občevanju, ali da stori oziroma trpi kakšno drugo spolno dejanje, se kaznuje z zaporom do petih let.
(2) Učitelj, vzgojitelj, skrbnik, posvojitelj, roditelj ali druga oseba, ki z zlorabo svojega položaja spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo, staro nad petnajst let, ki mu je zaupana v učenje, vzgojo, varstvo in oskrbo, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let.
jaz 43
on 19 letni mladi praktikant v službi
Cel teden sem ga pecala v službi, v petek pa me je le povabil na kavo, ko sva bila na kavi sem mu njegovo roko dala pod moje krilo, da me je malo pobožal….
Nato pa sva se v soboto dobila v hotelu.
Seks je bil dober, sicer mu je hitro prišlo, vendar je bil čez nekaj minut spet trdi….prednost mladosti.
Sem na tabletkah, spustil je vedno vame