Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja
Jaz 48, ona 24 (je rekla).
Za 40 evrov, luštna in lepega telesa, visoka, dobro sva potelovadila.
V kondom, v njej, od zadaj.
Prejšnji teden 😉
Šment, za najstarejšo sem pa tudi plačal 😛
Jaz 32, ona 50.
Lepo telo je imela za svoja leta in kar dolgo in dobro sva seksala.
Doplačal za izliv po obrazu, se je čudila zamisli, sprejela še en bankovec, nakar sem si vzel čas in jo izdatno zalil po obrazu in sončnih očalih.
Na Veliki planini sem pasla živino. Neko popoldne sem se zaklepetala s sosedovim dedkom pri 78 letih jaz komaj 19, nekaj časa me je božal in šlatal po kolenih – meni je seveda pasalo, a nikoli si nebi mislila, da je možak še pri močeh. Začela sva se počasi slačit in tudi jaz sem njega rajcala, da je otrdel – tako sva prešla v pravo akcijo. Ni zmogel do orgazma, zato sem mu pomagala z roko in usti.
Torej starost res naravno omejuje ne pa izključuje spolnost.
Mislim, da sem postavila rekord v starostni razliki, al tega je že kar 20 let nazaj
14let …
Punce smo bile 3 pr kolegici..pa smo cez spalnicno okno vidle soseda ful starejsega 37 let menda.
k je drkal na laptopu na nekaj…Pa nisem nic rekla sam smejale smo se..drugi dan se pa srecamo na dvoriscu..pa sem cist not padla na tipcka..zvecer sm pa pr njemu ga dobila v tamalo pa lizal mi jo je ko profi…sex brez zascite nafilal vse vame.hudo do konca..zjutraj mi je kupil se after pill..pol sma se ene parkrat cca 20x se dobila…fak z starejsim je hudooo..
Sex dober..ker nisem bila vec devica..
razlika v letih 23 !!! let..crazy.