Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Jaz 18 ona 14: Moja prva “resna” punca, avantura na morju, ona je že imela nekaj “kilometrine”. Sex nič posebnega (pač nekaj na hitro), pred koncem izvlekel (brez kondoma).

Jaz 27 ona 18: Bil njen prvi, seks dokaj v redu, na začetku sploh ni bila naklonjena menjavi položajev. Prišlo ji je redno, ampak po 2-3 orgazmih se ji ni dalo več. Seks s kondomom, vedno vanjo (v kondom).

Jaz 35 ona 47: Znanka z interneta, seks že na prvem zmenku (v glavnem kar v avtu), zna se sprostiti, je glasna, pride ji brez težav močno in večkrat (toliko, da niti ne štejem). Z njo gre brez težav več rund zapored. Finiš vedno v mucko (je sterilizirana).

Prvic ko sm z res starejsim sm bla 15 on 36..biu je odlicen, sva veckrat, tko da je spustiu pousod po meni in v mene, seveda brez kondoma

Najstarejsi pa jst komi 18 on 51…enako odlicn sex, brez kondoma, enkrat mi je po stopalih drugic pa vame.
Zdej sm 19

vtf pedos 14,15 letne ste pumpali….

Je že kar nekaj let nazaj. Imel sem 31 let, ona 41 let. Visoka, vitka, visoke petke, res lepa ženska. Ob kavi me je totalno zrajcala. Šla sva v avto in tam nadaljevala. Odlično je fafala, vzela si ga je do konca v usta, res, kolikor je šlo, končal sem ji v usta. Ni ga hotela spustiti iz ust, ko je že vse ven steklo, ga je še kar goltala.

Jaz jih imam 45 in se občasno dobim z 22 letnikom, ko sva začela je imel 20.
Sex n8c posebnega, je pa kurac fin ker kar stoji in stoji.
Kondom
Kakor kdaj

Bi te zanimal 43-letnik, v odlični kondiciji? Če si želiš spremembe…

Jaz 35 on enkrat starejši, vrhunski sex, uživala kot še nikoli.

Katalena, oglasi se, bo spet enkratno.

21 let mlajsi od mene in 14 let starejsi.
Z mladim ko sem bila stara 39, s starim se sedaj ko jih imam 45

Ja?

Če te zanima, [email protected].
Lp

Ko sva začela je bila 16, jaz 32. Dobivala sva se enkrat na teden. Trajalo je tri leta. Ona na kt. Končal vedno v usta. Sex dober, tudi globoko grlo je izvajala.

Jaz sem bil star takrat ene 19 let, ona 33 let.
Meni se je takrat zdela full stara, danes ko grem proti 40 se mi to sploh ne zdi veliko.

Bila je moja prva katera mi je dala v rit.
Lepi spomini

Uf, da malo ozivim to temo – sem se skoraj tako zabavala med branjem, kot med seksom 😊

Najstarejsi: jaz sem bila 32, on 57. Malo starejsi od mojih starsev 😆 v vrhunski kondiciji, prislo mi je trikrat, z naskokom to okronam kot seks mojega zivljenja. Seksala sva s kondomom, posprical me je po hrbtu – vcasih sem med seksom dobila obcutek, da ve za vse moje fantazije. Spoznala pa sva se v lokalu.

Najmlajsi: jaz sem bila 32, on 21. Zelo olikan, res manire, uspesen pri studiju in delu, zivel sam, nosil v nulo polikano srajcko 😊 deloval je predvsem zaradi zelo zrelega obnasanja starejsi. Tudi v postelji ne bi ravno rekla, da je bil kaksen amater 😁 zelo dober seks, seksala sva z zascito, prislo mu je v kondom.

Sem izredno nežno bitje v vas samih. Z vami se lahko ljubim na različne načine. Za moške sem ženska, za ženske sem moški.

New Report

Close