Koliko je lezbijk na tem forumu
Jaz sem. Je verjetno prav naključje, da sem videla to temo, ker sem mogoče 3x na teden tukaj gor. Ponavadi ne komentiram, samo preberem kaj. Tudi vsi moji bližnji in prijatelji vedo da sem lezbijka.
Vidim, da je nekdo napisal zgoraj sovraštvo do moških. Zakaj že? Jaz imam prav rada moške, kot prijatelje 🙂
Jaz sem. Je verjetno prav naključje, da sem videla to temo, ker sem mogoče 3x na teden tukaj gor. Ponavadi ne komentiram, samo preberem kaj. Tudi vsi moji bližnji in prijatelji vedo da sem lezbijka.
Vidim, da je nekdo napisal zgoraj sovraštvo do moških. Zakaj že? Jaz imam prav rada moške, kot prijatelje :)
[/quote]
Ja saj, če se ti ni treba ukvarjat z njimi verjamem da jih je lažje prenašat.
Vidim, da je nekdo napisal zgoraj sovraštvo do moških. Zakaj že? Jaz imam prav rada moške, kot prijatelje 🙂
[/quote]
Saj jaz imam lezbijke tud rad.
Torej, za enkrat ste tri priznale. Še katera?
Pa kaj vam je danes s temi lezbijkami, matii miila!
In ravno sedaj ko sem pred par urami videla jaslice kjer sta v hlevčku z Jezuščkom dve ženski Marija in še ena ženska namesto Jožefa , sicer ročnp delo neke slovenske umetnice
Vendar kot mi je znano ni lezbijka. Razen če je sedaj na stara leta se preusmerila.
Mene homoseksualci kot taki ne motijo, je pač neke vrsta spolna izkrivljenost in to še ne pomeni, da niso kot ljudje lahko dobri oziroma v redu. Moti me pa to forsiranje po medijih in neko brezvezno izpostavljanje. Pa tudi že otrokom eni vsiljujejo neko brez vezno ideologijo kaj je prav in kaj ne, ko bi morali počakati s temi pogovori ko odrastejo.
Tisti ki je strpen človek ne bo ljudi ločeval glede na spolno usmerjenost. Eni imajo spolno izkrivljenost, spet nekdo ki je heteroseksualen lahko ima kakšno drugo izkrivljenost, ki ni povezana s spolnostjo, popoln tako ni nihče. Sem pa mnenja da je spolna usmerjenost zasebnost vsakega posameznika in da s temi paradami “ponosa” dejansko sami sebe najbolj diskriminirajo…