Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko je lezbijk na tem forumu

Koliko je lezbijk na tem forumu

A homoseksualnost bo pa to rešila….? Treba je pogledat za nazaj zakaj so zveze propadle in se v novi trudit na tem področju in si iskati partnerja, ki je podobnega karakterja, da potem ne prihaja pogosto do nesoglasij…. Skregaš se lahko z moškim ali žensko….
[/quote]

Verjetno bi bilo težko rešit problem, ker moške prav preziram. Mislim, da so krivi za vso zlo, ki se nam dogaja. Z moškim ne bom več, raje sem sama.

Če bi bilo to v naši kulturi bolj sprejemljivo, bi tudi jaz bila raje z žensko, kar mi je tiha želja že od nekdaj. Vendar imam blokade v psihi in tako bo verjetno tudi ostalo. Vzgoja pa to in vem, da bi veliko ljudem strla srce, jaz pa bi verjetno umrla od sramu…..

Všeč so mi, občudujem jih, rada jih imam. Vse mi je ok, tudi čustva bi bila, edino pri spolnosti sem zadržana.
[/quote]

Kaj pa moški s katerimi si bila? So te privlačili, si bila zaljubljena vanje? Mislim, da si moraš odgovoriti na marsikatero vprašanje. Poskusiti z žensko samo zato, ker so vse zveze propadle, se mi ne zdi dobra ideja. Tudi jaz sem imela nekaj propadlih zvez z moškimi, ampak propadle so izključno zaradi mene. Seks z moškim se mi je naravnost gnusil, moško telo me nikoli ni privlačilo (vsa tista poraščenost, brez oblin), nikoli nisem začutila tistih metuljčkov, privlačnosti… Tako da zase lahko rečem, da sem 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na ženske.

Tudi jaz sem med njimi. Čustveno in telesno privlačnost čutim samo do žensk. Moški so lahko dobri prijatelji in sicer nimam prav nič proti njim. V mladosti sem imela izkušnje z njimi, a sem si metala pesek v oči.

Z žensko je odnos drugačen. Več imamo skupnega. Čustveno smo bolj povezane, bolj se razumemo. Tudi intima je boljša, več je strasti, partnerki se posvetita ena drugi v celoti, vrhunci so nepozabni.

Problem družbe je, da jih ogromno živi zlagana življenja. Poročijo se, si ustvarijo družino, ker to od njih pričakuje družba in najožji sorodniki.

Zdaj, ko je ta karantena in Corona, je še posebej čas, da se zazrete vase in ne živite več zlaganega življenja. Življenje je prekratko, da bi živeli tako, kot od nas pričakujejo drugi. Za vaša življenja gre, ne njihova.

Zato predhodni avtorici svetujem, da ne okleva. Izkusi naj žensko ljubezen. Je lepa in posebna. Tudi v spolnosti boš uživala.
Iskrena bodi do sebe. Preveč je poročenih ali vezanih z nasprotnim spolom, pa so v resnici homoseksualno usmerjeni. Na koncu trpi družina, partner, kdor ima še otroke, pa še otroci.

Bodite to, kar ste. Izberite partnerja, s katerim se ljubite in spolno privlačite. Beg pred resnico in strahom pred lastno homoseksualnostjo ni rešitev. Je le ustvarjanje novih frustracij in težav. Srečno.

Zakaj jo v nekaj siliš? Naj se sama odloči. Če tebi ustreza in če imaš ti spolno deviacijo še ne pomeni, da jo imajo drugi. Razumeš se lahko z moškim in žensko, lahko se pa tudi z obema skregaš. Sočutni so lahko moški in ženske, tu sploh spolnost nima veze. Ravno zaradi takih nerealnih pisanj kot je tvoje, je vedno več homoseksualcev že najstništvu delajo sto in en eksperiment, po drugi strani pa rodnost pada in potem politiki uvažajo ljudi iz tretjih držav. Sem bral članek v Guardianu že nekaj 10 let nazaj, da se v Nemčiji prebivalstvo stara in da je rodnost mala. In voila l. 2015 tudi preko Slovenije je sledil uvoz v Nemčijo 2 miljona ljudi iz Afrike in Azije… Evropejci se pa naj “zabavajo” z istim spolom. Narobe svet.

Sem sicer oprla temo, ampak ker ni odgovorov, sprašujem še tukaj. Stara sem 38 in že kar nekaj časa se zavedam, da me zanimajo izključno ženske. Kot najstnica in v zgodnjih 20ih sem imela sicer nekaj kratkih zvez, bolj zato, da sem pred družbo izgledala normalno, nikoli pa nisem čutila metuljčkov ali kaj več. Zdaj usmerjenosti več ne skrivam, je pa tudi ne poudarjam. No problem je v tem, da še nikoli nisem bila s kakšno žensko. Na zunaj ne izgledam kot tipična lezbijka in tudi všeč so mi ženske, ki so ženstvene in ne “fantovske”. Kje ste torej spoznale svoje partnerke ali ljubice? Kako ste vedele, da je oseba istospolno usmerjena? Obstajajo kakšni drugi namigi, razen stereotipnega videza? Kako ste vzpostavile kontakt?

Ti potrebuješ eno trdo gorjačo tam spodaj vmes in boš takoj pozabila na vse ostalo. Še verna boš postala; Oh god, I am coming[/b, boš klicala.

en moj Sorodnik -moški tudi pravi ,da je lezbika 🙂
[/quote]

Evo mene. Jaz sem moškolika translezbijka.

Jaz in moja partnerica. Javno, kar koli to pomeni. Skupaj imava hčerko, 3leta staro. Vse tri živimo skupaj. V vrtci, ulici, službi, … vsi vedo, da ima hči dve mamici.

Za vse radovedneže oče je tujec, ni ga v RL.

Mene sprašujejo zakaj imam dve mamici.

In, kaj potem, zakaj bi se pa to moglo komu razlagat…

Iz kje si

Odgovor na objavo uporabnika
sam takomalo vprašam, 16.02.2018 ob 12:12

Tako, malo za firbec me zanima, koliko je na tem forumu lezbijk?
Ker imam občutek, da jih je tukaj vsaj za en mestni avtobus.
Tako malo za info me zanima,
A upa katera tukaj javno priznat? Sej to ni nič kej tazga. Oziroma je.

Mercedes ali MAN??

vse smo lezbijke 😘😘😘

Rada bi spoznala punco za skupno druženje.

😏 nice

najleps je z zensko ona najbolje ve kaj pase

Pol pa pridi na WC na žel. postaji.

New Report

Close