Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko je Miha mlajši od Saške

Koliko je Miha mlajši od Saške

Koliko je star Miha Hercog. Koliko je mlajši od Saške.

Ne izgleda veliko mlajši. Mogoče 5 let?

Ona bo letos 50., no saj, prelomnica, končno je ugotovila, da je bilo dovolj.

A je mlajši?

Bi rekla, da je starejši

če je bil 2002 star 23 let, potem jih ima danes 43 oz. 44

Se pravi, 6 – 7 let mlajši od nje.

44 letnik si še komot kakšno 20 letnico dobi. Ker malo kateri moški ima želodec, da bi seksal s 50 letnico.

Saška je moj broj 😀

Odgovor na objavo uporabnika
wyoming, 17.01.2023 ob 10:41

44 letnik si še komot kakšno 20 letnico dobi. Ker malo kateri moški ima želodec, da bi seksal s 50 letnico.

jao no…dej, bo odletu tipo zlo hit, veš – kratkoročno že “furajo” 20 let mlajše, potem ko se jim pa “Ne da” se jim pa isto zgodi…

Zelo podobna zgodba kot grašo in danijela, no brez poroke

more bit pa fejst neeumna na pade na par lepig besed starčka

mijav mijav, 17.01.2023 ob 10:00

če je bil 2002 star 23 let, potem jih ima danes 43 oz. 44

Hvala ti za info.

Če se prav spomnim, je bil 1994-1998 na SŠGT Lj.

Leta 2003 je v lokalu 111 v Kopru, kamor smo hodili žurat, on osvajal mojo sošolko s faksa. Če ji ne bi povedal, da je partner od Saše, ona sploh ne bi vedla, kdo je, ker ni bil nevem koliko znan takrat. Skratka, mojo sošolko je osvajal in ji dal jasno vedeti, da s Sašo ( že takrat, leta 2003) ni bil srečen.

Dvojček po horoskopu, ku.rbirji na kvadrat.

Kdo pa ima želodec tebe obračat in f*kar? Tudi mi normalni moramo imeti želodec za take kot ti in vaše izrojene komentarje .

Jaz upam da se pobotata

A res?, 17.01.2023 ob 22:14

Kdo pa ima želodec tebe obračat in f*kar? Tudi mi normalni moramo imeti želodec za take kot ti in vaše izrojene komentarje .

Jaz upam da se pobotata

Za wyoming .

Jah itak, 17.01.2023 ob 22:04

Dvojček po horoskopu, ku.rbirji na kvadrat.

Potem je 3/4 moških kurbirjev. Kajti kurbirji so tudi ovni, ribe, strelci, Vodnarji, tehtnice, škorpijoni,… Pa vemo, da ni tako. Je nagnjenost k čaranju bolj odvisno od slabe samopodobe in vzorcev iz primarne družine, kot od zodiakalnega znamenja. Sploh za nas, ki se spoznamo na astrologijo, je takšno posploševanje neumno posploševanje.

NoJa, 17.01.2023 ob 22:17

Potem je 3/4 moških kurbirjev. Kajti kurbirji so tudi ovni, ribe, strelci, Vodnarji, tehtnice, škorpijoni,… Pa vemo, da ni tako. Je nagnjenost k čaranju bolj odvisno od slabe samopodobe in vzorcev iz primarne družine, kot od zodiakalnega znamenja. Sploh za nas, ki se spoznamo na astrologijo, je takšno posploševanje neumno posploševanje.

Ne bluzi, poznam tudi jaz dobro astrologijo in ja, med kurbirji prevladujejo dvojčki – moški. Pika!

Jah itak, 17.01.2023 ob 22:25

Ne bluzi, poznam tudi jaz dobro astrologijo in ja, med kurbirji prevladujejo dvojčki – moški. Pika!

Poznam dva, oba zelo dobro. Bo držalo.

Pikijakoba, 17.01.2023 ob 21:56

Leta 2003 je v lokalu 111 v Kopru, kamor smo hodili žurat, on osvajal mojo sošolko s faksa. Če ji ne bi povedal, da je partner od Saše, ona sploh ne bi vedla, kdo je, ker ni bil nevem koliko znan takrat. Skratka, mojo sošolko je osvajal in ji dal jasno vedeti, da s Sašo ( že takrat, leta 2003) ni bil srečen.

Čaki malo! Če je bilo tako že leta 2003 in imata oz bi imela letos 21 “lepih in srečnih let” je bilo tole že od samega začetka zlagano. Aja, h njej se je preselil in tam bivakiral. Čisto pozabila!

Drzi. A kot opazam, tudi zenske so  nevarne v tem znamenju,  osvajanje jim je na prvem  mestu.  Hiter se jim  zvrstijo in takoj  grejo drugam, ko jim kaj  ne paše. Nerazumno se obnašajo za normalne kriterije.

Hahahaha611, 17.01.2023 ob 22:30

Čaki malo! Če je bilo tako že leta 2003 in imata oz bi imela letos 21 “lepih in srečnih let” je bilo tole že od samega začetka zlagano. Aja, h njej se je preselil in tam bivakiral. Čisto pozabila!

Sam babe bi se ubile za njo in se tebe poleg kako sta usklajen par…:) z aviona se je to videlo na njej, ogabno.

Vsekakor ona zgleda mlajša.

New Report

Close