koliko je najemnina v Domžalah
Zanima me, kakšna je tržna cena – na internetu so cene verjetno malo napihnjene ali pač ne? Gre pa za novogradnjo, opremljena nova kuhinja, dvosobno, velik atrij. Ali je 500 EUR ok? V Ljubljani so toliko garsonjere v novogradnjah, zato se mi zdi nekako toliko. Se motim?
Mislim, fak… Mi za hišo plačujemo manj kot 300 evrov. Pa je bliže Ljubljani kot so Domžale. Res pa ni novogradnja. Ampak bivanje vseeno kvalitetnejše kot v stanovanju.
LP
Oprosti za 500 eur pa ne najdem nobene garsonjere v Lj. Na nepremičninah je ni. Če pa je že verjemi, da jo ne oddajo za takšen denar.Mislim da je cena realna, vendar bi jaz pogledala še kakšno stanovanje. Je pa sedaj višek sezone za najemodajalce, ker jeseni prihaja študentarija v Lj.
Vseeno srečno.
Pa saj zato sprašujem tu, ker ne vem 🙂
Za garsonjero v Mostecu ali Savskem kamnu v LJ ljudje plačujejo 500 EUR (poznam oba primera). Zato se mi zdi logično, da bi v Domžalah za ta denar lahko oddali novo dvosobno stanovanje z atrijem.
V Domžalah v novogradnji (Bistra) oddajamo 48 m2 veliko stanovanje brez atrija, delno opremljeno za 400 EUR. Toliko za primerjavo.
[sem upokojenka in stanujem v tržnem stanovanju, zanima me subvencija in koliko pripada za 1 osebo kvadratni meter stanovanja (ali za dva)
Midva sva od leta 2010 pa do konca 2012 na mesarski na poljanah za najemnino 2 sobnega stanovanja (stanovanjski sklad) placevala 550EUR, najmena pogodba je bila prijavljena na DURS, tako da je bilo vse cisto kot solza.
Stanovanje je bilo zelo prostorno 60m2, imela sva pokrito garazo in atrij v velikosti 55m2. V luci tega in glede na trenutne trzne razmere se mi zdi za Domzale 500EUR kar malo veliko, ce imas moznost dobiti podobno 20 min pes od centra LJ, ampak to so lokacijske preference. Je pa res, da bo lastnik za 450 tudi v Domzalah kaj hitro nasel lastnika, za 500 pa z malo potrpljenja tudi kmalu.
uf drugic moram datum pogledat predno se razpisem:)
Forum je zaprt za komentiranje.