Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koliko je visoka Helena Blagne?

Koliko je visoka Helena Blagne?

Na vseh posnetkih je višja od navzočih mošk.

Za hujšanje, visoka je 1.74cm, teža 55 kg..obseg pasu 65 cm..pred vsakim ležanjem v komori za hujšanje, se tehtamo, zato vem..lp Ina.

165- 167 nič več.

Isto ko Rebeka Dremelj. Zadnjič sta bili obe v supergah, za eno humanitarno akcijo. Jo je pa pol manj, kot ta prve.

h < o

Pred leti sem jo od blizu videl v živo na bencinski pumpi. V športnih copatih je na oko merila dobrih 160 cm.

Majhna je, spomnim se, da je imela št. čevljev (salonarjev) 37, kakšnih 30 let nazaj…

Helena mi je na ekranu vedno izgledala visoka, v resnici je majhna.

Enkrat sva se skupaj peljali v liftu. Bila je nekaj cm (4-5) manjša od mene. (jaz sem 166). Obe sva imeli natikače z minimalno peto.

Ne vem zgleda velika. Ne maram velikih zensk.

ko sem se pozdravil z njo mi je zgledala 170 centov, dvomim, da je kaj zrasla v teh 20+ letih, se pa ne spomnim a je mela petke al ne…

Enkrat sem bila na nekem izletu, mimo nas je prišla skupina parih žensk, ena mi je delovala poznano. Bila je HB. Majčkena , drobčkana. Nič taka, kot na tv- vamp ženska. Na tv izgleda velika. Gleda na videno v živo bi ji dala mogoče 164 cm. Raje kak cm manj.

No, to pa so mešani odgovori haha

Polno njenih slik je. Kjer je s kom slikana , se da primerjat. Kolikor slišim, je res bolj majhna. Ne majhna, majhna.

170 visoka se ti je mogoče zdela, ker si ti meter petdeset.

170 visoka se ti je mogoče zdela, ker si ti meter petdeset.
[/quote]

ja lej, boš moral še kaaar dodat, probej z Levanko my love, hehe..

Ni res, isoka je cca 165,je soseda od sodelavke. Tudi josk nima takih, kot jih že leta spretno promovira.

New Report

Close