Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koliko je vredna Ukrajina?

Koliko je vredna Ukrajina?

menda 400 mrd dolarjev, toliko premozenja nudi zelenski zda podjetjem…..zda fasisti sprozilu vojno….fuck eu…mi eu norci placujemo eni celo orgazmirate in se derete slava jebeni ukrajini, vojno financiramo z visjimi davki, cenami energentov itd….kretensmi zelenski pa bo brez boja prodal drzavo zda fasistom….bravo bravo hehe

Amerika je  dobila vso Ukrajino v last. Je že razprodana in to je to.

https://www.rtvslo.si/svet/vojna-v-ukrajini/kaksna-bo-podoba-povojne-ukrajine-o-tem-bodo-odlocala-ameriska-podjetja/656764

Me niti ne briga.  Naj se zdilajo med sabo.  Po domače povedano mi dol visi.

Me pa jezi stanje, v katerega smo potisnjeni ljudje, ki smo

1. cenzurirani in omejeni pri informacijah glede dogodkov v Ukrajini – nivo S Koreje ali Rusije, katero nam prodane pizde ves čas mečejo pod nos

2. nosimo posledice brezglavega financiranja EU te vojne, ki se nas ne tiče

Vredna ni niti pol pizde mrzle scaline.

Ukrajina je neprecenljiva, plačali Evropejci, denar pokasirali Američani. Sam ne vem kdo bo vračal , če Ukrajina pade.

Odgovor na objavo uporabnika
je že porazdeljeno, 08.03.2023 ob 20:38

Amerika je  dobila vso Ukrajino v last. Je že razprodana in to je to.

https://www.rtvslo.si/svet/vojna-v-ukrajini/kaksna-bo-podoba-povojne-ukrajine-o-tem-bodo-odlocala-ameriska-podjetja/656764

Tako je. Zato mi nimamo kaj jim več pošiljat. Senilnega starčka Borella pa v dom upokojencev, ker mu pamet ne deluje več.

Neprecenljiva, 08.03.2023 ob 21:13

Ukrajina je neprecenljiva, plačali Evropejci, denar pokasirali Američani. Sam ne vem kdo bo vračal , če Ukrajina pade.

Nekaj že obljubljajo Američani…..

Bomo mi (EU) plačali preko trgovine, brez skrbi.

To je vojna med ameriško zunanjo politiko in Rusijo. Mi plačujemo za ameriške korporacije, ki kasirajo mastne denarje. Vse zaradi skorumpiranih kriminalcev v Bruslju, ki jih zanimajo samo še torbe polne denarja. Ne bodite presenečeni, ko boste zvedeli kako bodo čez čas nekateri od njih sedeli v raznih odborih ameriških korporacij in vlekli mastne denarje.

Ameriki spet sekira v med padla. Evropa pa finančno in energetsko izčrpana. Dobro si je Amerika tole z Ukrajino zamislila. V kapitalizmu sta trg in dobiček vse.

Ukropigs54, 08.03.2023 ob 20:51

Vredna ni niti pol pizde mrzle scaline.

Se motiš… v Donetsk kotlini in na obali črnega morja so našli ogromne zaloge zemeljskega plina, ki ga Evropa krvavo potrebuje.

Zaradi tega se tudi bije vojna. Putin je uničil tehnološko gospodarstvo Rusije, ki je postala navadna petrodržava. Če izgubi vlogo dobavitelja zemeljskega plina EU proti Ukrajini, bo ekonomsko in politično obubožal.

Za prazno zemljo se že ne bi borili. Podobno kot Kosovo. Kosovo leži na zlatu.

Za Slovenijo se ne bi borili. Nima rudnih bogastev, nafte itd.

CлаваУкраїні

Ukrajina je ujeta v vojno med ameriško zunanjo politiko in Rusijo.

New Report

Close