koliko klora v bazen
ko smo mi imeli takšno velikost bazeba, sem v avstriji kupila tak plovec, v katerega se da ene tableta-kombinirana-za bistro vodo, za alge in za dezinfekcijo.reče se jim combi, kupila pa sem jih v avstriji pri blažeju.ko ni bilo koga noter je tisti plovček noter, ko pa se kopaš, pa tisto daš ven,voda je bila res celo sezono čista.ravno danes pa polnimo bazen 610-366-122–uff, ta bo šele zakon,prijetno namakanje želim, če pa bi slučajno hotela te tablete in si od kje daleš, ti jih tudisama kupim in pošljem, ker so res super
oj,te tablete dobite v vsakem merkurju.To so Multitab tablete.Vsebujejo vsa čistila.Zraven se kupi še sredstvo za fluktiranje,da se v bazen in to naredi kristalno čisto vodo.Vlije se lahko v bazen ali v skimer in potem prižge pumpo,da dela recimo ene 5 ur,na dnu se pol nabere vsa “umazanija”,to pa se posesa.Klor pa mora biti med 1-1,5 vsebnosto,v merkurju imajo tudi testerje,s katerimi potem preverjaš tedensko,kako je z klorom in ph.Mi se že veselo kopamo,samo voda postaja počasi pretopla,saj za malo je super,meni je pa vseeno malo pretopla.Nam je najlepše recimo v soboto,ko smo doma,pozajtrkujemo,potem pa na “plažo”.Res je superca,to ugotavljamo že 6let.fajn kopanje.