Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko klora v bazen

koliko klora v bazen

kupili smo bazen (366×76cm),ker nam priloženi cd ne dela se obračam na vas koliko moram dodati klora in sredstva proti algam.
Ph vode je 7.8,vsebnost klora pa 0,1
Kaj moram še dodati?

Hvala za odgovore,pa lep sooončen dan!!!

na embalaži klora imaš napisano koliko ga moraš dodat na toliko in toliko vode.ph imate previsok zato moraš dodat ph minus.

kupiš lahko bojo za klor tablete in jo daš v bazen in se lepo počasi topi.

dodati še moraš sredstvo proti algam in bakterijam

ko smo mi imeli takšno velikost bazeba, sem v avstriji kupila tak plovec, v katerega se da ene tableta-kombinirana-za bistro vodo, za alge in za dezinfekcijo.reče se jim combi, kupila pa sem jih v avstriji pri blažeju.ko ni bilo koga noter je tisti plovček noter, ko pa se kopaš, pa tisto daš ven,voda je bila res celo sezono čista.ravno danes pa polnimo bazen 610-366-122–uff, ta bo šele zakon,prijetno namakanje želim, če pa bi slučajno hotela te tablete in si od kje daleš, ti jih tudisama kupim in pošljem, ker so res super

kjlččh,najlepša ti hvala,da si tako dobra in si se ponudla samo mi smo že kupili tisti začetniški komlet kjer je vse not in se mi škoda zdi 7000 starih sit stran vrečt.Me pa zanima koliko stanejo tiste tablete?Mogoč si celo premislim.

10€, pa jih imaš za celo sezono, mi smo ga imalei od junija do septembra postavljenega, pa jih ni zmanjkalo, ma nimaš nobenih problemov

KLJČČH,ja premislila sem si,ker imam rada vse bolj na komot,zato te lepo prosim,če mi jih lahko pošlješ,napiši kakšen svoj meil,da ti sporočim naslov.
Aja še to:a to fliknem not in ne rabim doziranja in nobene druge stvari to zadostuje?

vse ti piše na embalaži od posameznih dodatkov (kloru, proti algam in za uravnavanje pH). vedeti moraš koliko vode je v bazenu, potem pa preračunaš po navodilih na posamezni embalaži.

kljččh
jaz bi jih tudi imela. a bi jih tudi meni kupila in poslala.

oj,te tablete dobite v vsakem merkurju.To so Multitab tablete.Vsebujejo vsa čistila.Zraven se kupi še sredstvo za fluktiranje,da se v bazen in to naredi kristalno čisto vodo.Vlije se lahko v bazen ali v skimer in potem prižge pumpo,da dela recimo ene 5 ur,na dnu se pol nabere vsa “umazanija”,to pa se posesa.Klor pa mora biti med 1-1,5 vsebnosto,v merkurju imajo tudi testerje,s katerimi potem preverjaš tedensko,kako je z klorom in ph.Mi se že veselo kopamo,samo voda postaja počasi pretopla,saj za malo je super,meni je pa vseeno malo pretopla.Nam je najlepše recimo v soboto,ko smo doma,pozajtrkujemo,potem pa na “plažo”.Res je superca,to ugotavljamo že 6let.fajn kopanje.

v lekarni se namesto klora dobi sredstvo za dezinfekcijo vode, ki ga uporabljajo tudi za dobit pitno vodo.
Mi to uporabljamo

zraven se dobi tak plovec, v katerega daš to tableto, mi imamo potem tisti plovec v bazenu ves čas, razen ko se malčki namakajo, če res želita mi prosim pustita svoj mail, pa vama pišem da dobim naslove,ravno danes popoldne se odpravljam v avstrijo in vama lahko kupim

New Report

Close