Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko km je do Toskane

koliko km je do Toskane

a se komu sanja….jaz na netu nič ne najdem oz. mi je vn vrglo von: Ljubljana (SLO)
nach: Toscana Nueva (E)
Strecke: 2200.3 km

sam to ne bo držal vrjetn

Sasheen, poskusi s tem linkom. Mi kadarkoli se kam odpravimo, si uredimo pot s tem in nam odlično “pomaga”:))))

Moraš pa vpisat imena mest, npr.: Ljubljana pa recimo Firenze…

Recimo:

Ehhh, za departure napiši Ljubljana in ne 1000…eh, že bluzim…grem spat:)

na uč bi rekla, da je iz ljubljane do firenc enih 400 km, +- 100 km 😉

Ljubljana – Firenze
470km
V Trstu greš na avtocesto in se pelješ ves čas po njej. In sicer:
Trst – Venezia – Bologna – Firenze

Je pa Bologna tudi super mesto kjer se splača ustavit. Ok to nima veze s temo 🙂

Sicer pa Toskana je kot bi napisala primorska, nostranjska zato moraš iskat po mesih in ne regiji.

Ja, tudi meni je Bologna pustila lepe vtise – resda sem bila tam dalj časa, da sem si imela čas ustvariti vtis, pa vendar …

dejte mi še neki povedat…..koliko pametno je it na čisti blef do Toskane od četrtka zvečer pa do nedelje…..ali se splača ali ne…..sama mislim, da bo to samo vožnja in ful malo počivanja oz. nič….

aja no pa kam se najbolj splača it v Toskani, da bom pri morju….v načrtu tudi na Elbo….samo jaz še vedno mislim, da je premalo časa……

Midva sva enkrat šla tako na blef v Toskano za prvomajske. Bila je katastrofa, nepopisna gužva, sobe se ni dalo dobiti, spala sva v tazadnjih luknjah. Ker imajo Italijani 26. praznik in to pomeni selitev narodov. V San Gimignjano se recimo sploh ni dalo prit.
Pojdite raje kdaj drugič, Toskana je čudovita in sicer, poleti, ni gužve.

drugače pa odtipkaj na netu toscana, poti in dobiš veliko linkov in nato naredita načrt in pot pod noge v užitke, Toscana je res čudovita, tudi jaz jo imam še v planu obiskati.

evo, se en link, karta poti do Toscane…

Če bi šla recimo samo v Firenze je to deset ur vožnje (5 dol in 5 nazaj s postanki in eventuelno gužvo). Je pa 3 dni dovolj glih da si pogledaš celo mesto.

Odvisno koliko ti je mučna vožnja z avtom izlet je namreč zelo lep. Fireneze so ene lepših mest in dejansko če želiš vse pogledat potrebuješ par dni.
Da bi pa šla dol in želela v treh dneh videt več mest pa še morje in kakšen otok potem bo pa to samo dirkanje. Jaz osebno si raje ogledam mesto po mesto kot da šibam iz kraja v kraj.
Ustavila bi se se mogoče v Bologni za dol tako, da malo prepoloviš vožnjo in recimo v Veneziji ali kje drugje za nazaj.
Midva veliko tako potujeva in se imava vedno super samo ne smeš si preveč zatrpat dnevov.

Sicer je pa v Italiji danes praznik tako, da tisti, ki imajo podaljšan vikend potujejo danes, 2.5. je pa deloven dan zato bo takrat tudi prazna cesta. Če si nameravala čez naše praznike na izlet.

ma mislila it šele jutri proti večeru zaradi spleta okoliščin in v nedeljo enkrat nazaj…..

Sacheen, mi planiramo Toskano od petka zgodaj zjutraj pa do nedelje zvečer. Smo kar dodelali izlet, ustavljali se bomo samo na določenih točkah. Gremo pa do Genove (Liguria), zaključimo z Verono…. Hotele imamo rezervirane, saj je menda kar gužva (predvsem v tistih ta cenejših variantah).
Upam, da bo vse potekalo po planu..

kakšno bo pa kaj vreme….iščem pa nič ne najdem…..ma midve s kolegico sva mislile it na čisti blef….niti hotelov nimava rezerviranih….nič….pa tolkio različnih mnenj, da ne vem več kaj naj….

vreme je napovedano lepo, sončno, toplo………..
poglej na stran meteo.it

lp

simay si prepričana v ta vaš plan? To je za 3 dni zelo dolga pot in na odsekih kjer je gužva v Italiji največja.
Samo v opozorilo da dobro premislite ker Toskana, Genova, Verona v 3 dneh pomeni, da boste vse videli le skozi okno od avta.

New Report

Close