Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute koliko kun za 200 evrov

koliko kun za 200 evrov

Ma tudi sanja se mi ne, koliko kun dobim za 200 evrov. 2000?

1500 eu.

1 eur je 7,2 kn

Če sama ne znaš zračunat (bi rekla, da je to osnovnošolsko znanje), ti bodo pa v banki povedali.

Al se pa zdaj ljudem tudi računat ne da več (3.vprašanje na temo preračunavanja valut v 2 dneh) in morajo čisto vse vprašat na forum?

Kje se lahko dobiva. Sem koj za menjavo, lahko tudi večkrat po dvesto.

http://www.raiffeisen.si/ceniki_in_tecaji

Tinca…. vtipkaj v google…. menjalniški tečaj… banke tiste ki hočeš… tam boš vse zvedla… :)))

Če sama ne znaš zračunat (bi rekla, da je to osnovnošolsko znanje), ti bodo pa v banki povedali.

Al se pa zdaj ljudem tudi računat ne da več (3.vprašanje na temo preračunavanja valut v 2 dneh) in morajo čisto vse vprašat na forum?[/quote]

Ja, lažje mi je vprašat na forum, kot brskat po netu za tečaj.
Če si tečna, se ne znašaj na druge.

Hvala vsem, ki ste mi prijazno odgovorili.

Mislim to pa je težko vprašanje – greš na interent in vtipkaš tečajnica in piše da je

Hrvaška HRK 7,31320(nakupni tečaj) 7,16110 (prodajni tečaj)

in izračunaš 200 *7,1611 = 1.432 kun

Al se pa zdaj ljudem tudi računat ne da več (3.vprašanje na temo preračunavanja valut v 2 dneh) in morajo čisto vse vprašat na forum?[/quote]

Ja, lažje mi je vprašat na forum, kot brskat po netu za tečaj.
Če si tečna, se ne znašaj na druge.

Hvala vsem, ki ste mi prijazno odgovorili.[/quote]

Sploh nisem tečna, ampak ugotavljam, da se en kup ljudem sploh ne da nič več pomislit, pa da bi sami poiskali kakšno informacijo ali se, bog ne daj, spotoma še kakšno stvar naučili. Ne vem, če je namen foruma zbiranje takšnih osnovnih oziroma splošnih informacij?

Ali pa če bi se za takšna vprašanja odprl en “splošen” forum? Ker na tem forumu zadnje čase vsaj pol tem nima zveze s “starševskim čvekom”.

Bre zamere, ampak jaz bi takle odgovor tudi sama našla – pa predvsem zato, ker bi želela verodostojen odgovor. Kako pa veš, da ni zapisano nekaj krneki?

Saj niti računat ni treba, ker npr. na NLB-jevi strani, menjalnica, samo vtipkaš določen znesek v eni valuti in ti preračuna v željeno valuto.

Meni je tudi porazno, da nekdo ne zmore tako simpl informacije sam poiskati.

New Report

Close