Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka koliko let sta bila par pred poroko

koliko let sta bila par pred poroko

6 let (od tega 4 leta živela skupaj). zdaj 12 let poročena, 2 otroka, in nama je še zmer fajn skupaj 🙂

Jaz se ne mislim poročit,tko da…
Sva pa skupaj že 12 let od tega 10 let pa pol živiva skupaj

7 let. Zivela 6 skupaj. Sedaj porocena skoraj 6 let. En otrok.

Par sva bila dve leti, skupaj živela od začetka, zdaj poročena skoraj dve leti in pričakujeva prvega otroka.

2 leti, skupaj sva začela živeti po poroki!

Tista, ki je pa 37 let skupaj s koruznikom, pa ne ve če sta za skupaj, se mi pa res smili, čeprav je bilo to napisano z njene strani napisano cinično, se mi res smili, ker je tako omejena!

10 let,poročena 2,5 leti,otrok star ob poroki 3,5 leta. Poročila na moje 30.leto.

Mi2 sva bla pred poroko skupej skorej 7 let, od tega sva bla 4 na koruzi. Zdej sva poročena 2,5leta in imava dojenčka na poti. Moj bi se poroču že prej, men pa poroka ni nikol velik pomenila-sm pač ena tistih k prav, da če sta 2 za skup, se bosta mela rada in spoštovala tut brez papirja, in če nista se bosta prej al slej razšla kljub papirju.

Uh, vidim da #vodima”. Sva živela 17 let skupaj, zdaj sva 3 leta poročena :))))

Poročila sva se po dobrih 2,5 letih zveze in 12 letih poznanstva, pred poroko pa nisva živela skupaj. Po letu in pol zakona in enem otroku nama je še bolj jasno, da sva se dobro odločila 🙂

New Report

Close