Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko mandatov ima nasminkana ga. Ogulin?

Koliko mandatov ima nasminkana ga. Ogulin?

Vsakič, ko jo slišim ali vidim, mi gre na bruhanje. Koliko časa in koliko se bo, pri Zvezi prijateljev? Je to poslanstvo trajno?

Kaj točno si pa ti že v lajfu naredil za kogarkoli? In za otroka, ki potrebuje pomoč? Da slišimo.

Take se ne dajo, imajo podporo pri starih občinskih prdcih. Pri nas je ena bila, skoraj soseda, je hotela ostat še, ko bi morala v Penzijo. So se jo komaj losal. Baba nora tako kot ta Ogulinka.

nova
Uredništvo priporoča

Vsi imate anito ogulin za svetnico in dobrotnico,pa je zenska v resnici zelo zelo primitivna in brez srca. Govorila sem z njo,imam dusevno bolezen in mi je rekla (ker pac nimam otrok) da so pri njih na prvem mestu otroci in samohranilke. Tako da za pomoc sem bila gladko zavrnjena. Drugo kot drugo,pa je rekla “a veste,mi moramo za te otroke poskrbet da ne bodo koncali tako kot vi”.

Neuka,neizobrazena,neprijazna baba. Sej ne recem,v sloveniji je veliko revscine. Zelo veliko. Hvalbogu majo samohranilke in druzine vsaj ZMPS,vsaj njih. Skoda da takrat pogovora nisem posnela. Zelo me je prizadela,ampak sem tega ze navajena.

In ne,ne lazem. Sla bi to tud na sodisce pricat,pa nej me zdaj strela useka al pa jutri.

Jasno da je Zveza prijateljev MLADINE tam v prvi vrsti za otroke in mladino. Za odrasle so pa neke druge inštitucije ane.

Po izobrazbi je diplomirana novinarka, pri Zvezi prijateljev MLADINE so pa res otroci na prvem mestu. Vse ostalo je tako kot da bi denar dali kar nekomu, nenamenska poraba denarja.
Drugič pojdi raje na Karitas ali Rdeči križ. Recimo, da nisi vedela kam se obrniti niti poiskati pravo informacijo. Kdo je zdaj neuk?

Ne, svoj čas je bila novinarka, katero so zanimale socialne teme. Predvidevam, da bo tam do penzije, potem jo bo kakšna Jelena Aščić nasledila, gre glih po njeni poti.

Še sreča, da imamo Anito Ogulin.
Drugače bi res mnogi masovno končali, kot piše ena zgoraj.

Ga. Anita Ogulin se strinjam, je nenadomestljiva.

Kj pa tebe avtor pezde to briga?
Kaj te muči?
Ustavi svojo drisko sam.

Je to njen dekliški priimek?

Moti me tudi, da si da barvat lase in da se šminka ter lakira nohte. Morda je posegla še v sramne dlake?

Vse to kaže na njeno NOTRANJE nezadovoljstvo s samo seboj.

In za konec – koliko denarja vsak mesec vleče?

Kolk je meni znano, je v penziji zadna leta in sodeluje kot prostovoljka.

da ne zajeda proračuna.

Koliko pa ima penzije in – jo je sploh zaslužila? Takole opletat z jezikom vso delovno dobo…..Kdo ji je plačeval prispevke za ZPIZ in za ZZZS?

OMG, IN KAJ TI NI JASNO?! PRAV TI JE POVEDALA!!!

Koliko si ti prispevalo ljudem v stiski? Niti jaz ne bi poslušala zgodb, za žile rezat, zastonj, kaj šele se ukvarjala z njimi. Da vas ni sram…luzerji leni.

Vsi taki kritik8 lahko sami ustanovite drùštvo za pomoč ljudem v stiski, nabirate denar se izpostavljate , odgovarjate na klice in sporočila petek in svetek, se ne ličite da boste pa še brez te napake šminkanja.

Saj ti je pravilno odgovorila. Razumemo pa tudi to, da ti odgovor ni bil všeč.

A vam se pa to kar ok zdi, da je tako odgovorila? Lahko bi razložila, da se pač oni ne ukvarjajo z odraslimi in jo usmerila na primerno institucijo. Takšen brezbrižen odgovor nakazuje na odstotnost vsakršne ematije, ki bi jo takšna oseba vendar morala imeti. Sicer pa se tej Aniti Ogulin že v očeh vidi, da je hladna koristolovka. Pa povsod kjer se kaj zbira, se ona vriva zraven. Samo otroci, otroci, kot da druge kategorije prebivalstva ne rabijo pomoči. Očitno si moraš v tej državi neodgovorno naštepat kup otrok, da si sploh deležen kake pomoči.

Zveza prijateljev M L A D I N E bo šlo? Še ekrat: M L A D I N E

Ti tudi v pekarni težiš za svinjski zrezek?

Zveza prijateljev M L A D I N E bo šlo? Še ekrat: M L A D I N E

Ti tudi v pekarni težiš za svinjski zrezek?
[/quote]

Ha ha ha ha, dobro napisano. Seveda, Zveza prijateljev mladine skrbi za otroke od nekdaj.

Funkcionalna nepismenost zna biti problem. Nikjer nisem napisala, da mora ZPM pomagati tudi odraslim. Gospa se zna samo dobro vrivati povsod, ker ima veze in poznanstva in s tem odžira medijski prostor drugim organizacijam. Lahko bi se kdaj tudi zbiralo za kaj drugega kot za froce delomrznežev. Ampak na vseh tednikih, 24 ur, dobrodelnih prireditvah se šopiri tale gospa. Itak pa večina denarja gre v žepe zaposlenih – imajo bajne plače. Vi še kar naprej podpirajte tole lažnivo organizacijo z 30 let starimi solznimi zgodbicami.

Zveza prijateljev M L A D I N E bo šlo? Še ekrat: M L A D I N E

Ti tudi v pekarni težiš za svinjski zrezek?
[/quote]

Podpis.

Torej je sposobna in dobro dela to, za kar se trudi.

tudi jaz mislim, da zveza prijateljev Slovenije ni pravi naslov za duševne bolnike.

Čakaj malo, a niso otroci največje bogatstvo, na mladih svet stoji pa to?

Torej je sposobna in dobro dela to, za kar se trudi.
[/quote]

Veš da je…jaoooo

Veš da je…jaoooo
[/quote]

In kaj si s to svojo izjavo povedal?
Prav nič, le svoj nos si vtaknil sem.

New Report

Close