Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Koliko mesa, katere kose, za kako dolgo, lahko damo v zamrzovalnik s 40 litri prostornine?

Koliko mesa, katere kose, za kako dolgo, lahko damo v zamrzovalnik s 40 litri prostornine?

Pa ti si iz posta v post vedno bolj na hece. :))) Ali pa si dobila inspiracijo v sosednji temi, kjer se hrana meče v smeti, samo zato, da smo lahko hvaležni za prineseno.

Si prepričana, da bi bila to dobra ideja? Si prepričana, človek nima kake druge ideje, s čim bi napolnil zamrzovalni predal? Preden se nekomu prinese karkoli hitro pokvarljivega, SE VPRAŠA. Meso je hitro pokvarljivo, že zamrznjene stvari v predalu pa tudi. Edino, če je človek sam omenil, da si želi zalogo mesa. “Presenečenja” s pokvarljivo robo pa so dostikrat samo razočaranja. Za obe strani.

Ha ha, pa ne no spet začet s to zelenjavo, ko zmanjka drugih argumentov.
Saj sem posebej poudarila, da nimam nič proti, če jeste crkovino. Glede tiste žive solate je pa res, da je jaz ne bi kupila, če bi gledala na to, da nočem nekomu vzeti življenja za lastno prehrano.
Ampak ne govorim zdaj o tem (to je druga zgodba) ampak o mrtvih (crknjenih) živalih. Samo to. To je crkovina, pa če še tako kričite, da ni tako. Prej ko slej začne zaudarjati (smrdeti), če je ne bi zamrznili, bi se fajn navohali he he.
In ko ena zgoraj pravi, da je to moj problem, kakšen problem? Jaz crkovine ne jem, tako da s tem nimam problemov. Se samo čudim in še enkrat posebej poudarjam, nič vam ne branim, da crknjene živali jeste, samo čudim se kako vam to tekne. Iskreno povedano, meni ne, vam pa seveda želim dober tek :-)
[/quote]
Najlepša hvala, ravno igram na svinjske orglice.

New Report

Close