Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko nagrad je v vseh letih pobral Veselinovič pri STA

Koliko nagrad je v vseh letih pobral Veselinovič pri STA

Vsi levi mediji vpijejo naj doniramo za STA. Preden dam, me pa zanima koliko nagrad je npr. v zadnjih 10 letih pobasal direktor STA, Veselinovič? Imam občutek, da je številka precej višje od 100 jurjev.

Ali ta podatek sploh obstaja, glede na to, da je v prejšnjih letih bila praksa, da se poročil zastopniku lastnika (lastnik STA je država oz. vsi državljani, zastopnik lastnika pa vlada) sploh ni predložilo. Je STA res tako revna, ali so jo samo izčrpavali?

Hahahaha točno tako. Ti samo plačaj davke, kam gre denar in kako se deli, te pa nič ne briga. Bodi pa prepričan da bo šel za “zaslužne”, se pravi “naše”.

Sedaj pa “revčki” še fehtajo, da bodo še malo scuzali. Sramota sramot v tej državi.

Kako je sploh mogoče, da si direktor javne družbe izplača sploh kakršnokoli nagrado? Nagrado za kaj točno? Morda za to, ker je rekel, država daj toliko in toliko denarja vsako leto. Fejst skregano z realnostjo.

nova
Uredništvo priporoča

počakmo..
da nam mentalna s. in pa replika tole zelo nadrobno razložita

Levakarski vojvoda Veselinović dobiva ogromne denarje, STA novinarji so pa podplačani.

On je naš in lahko dobi vse to je razlaga sirote in replike

Zakaj se torej ne naredi dobrodelnega računa za novinarje STA, za katere zgoraj soforumaš pravi da so podplačani ali celo podplačani? Zakaj je treba dat denar kar organizaciji?

Jaz pa se sprašujem, koliko nagrad so pobrali VSI direktorji, člani uprav, člani raznih nadzornih svetov, VSEH javnih ustanov? “Kot” levih ali desnih? Če avtor misli, da se oni delijo na leve in desne, naj razmisli še enkrat. Ker pravega levičarja ni že vsaj 30 let na vidiku…

Omenjeni se delijo na “tenutne” in “odletele” cuzače. Cuzajo in kradejo in lažejo in goljufajo pa itak VSI! Eden drugemu na prvi pogled nagajajo, v resnici se pa podpirajo, kot v tisti pesmici: vrana vrani ne izkljuje oči, lovec lovcu stolček gor drži.

Čisto vsi, brez ene same izjeme, so enaki. Čisto vsi.

Mi, budale, z avtorjem tega posta vred, se pa kregamo o levih in desnih… Za zjokat žalostno…

Uradno se vidi po (do)plačilih dohodnine za te prejemke, kar je šlo preko FURSA – za 10 let max samo za nazaj ima FURS uradno arhivo.

Kar je pa šlo eventuelno mimo FURSA, se pa ne more vedet ali dokazat.

Lahko lažete, lahko zavajate, lahko si izmišljujete, vsak, ki bo videl spletno stran nove slovenske tiskovne agencije NTA – ki bi rada pokasirala še lepše denarce od STA, bo doniral.
Ker tam so samo še Višegrajci in Janša. Preostali svet te agencija ne zanima in tudi ne drugi politiki.

Kaj se zgodi z državo, ki gre po tej poti, si lahko pogledate na primeru Rusije, Turčije, Madžarske, Poljske, Brazilije. Nič dobrega za njene državljane. Zato sem donirala in bom še. Kot močno sporočilo vseh nas, da v taki državi NE ŽELIMO ŽIVETI!
In napovedujem, da se bo zbralo bistveno več od dveh milijonov! Mogoče bo celo ostalo kaj za RTV, ki je po odkritem mnenju najbolj pritlehnih SDS-ovcev “naslednja na spisku”.

Seveda – za funkcionalno nepismene nimam težav tudi večkrat ponoviti:
1. g, Veselinović me nemda pod drobnogledom policije (Hojs) in ker zaupam pravni državi verjamem, da bodo odrili vse “nečednosti” in ga ustrezno sprocesirali
2. g. Urbanija (verjetn po navodilih vlade) zavestno krši zakom z neplačevanjem ustrezne javne službe, pa upam da se najde nekdo ki ovadi tudi njega in bo lahko sodišče ustrezno sprocesirao tudi njega
3. STA je naša nacionalna agencija (ustanovljena, z svojim nadzornim svetom ….) in je vsekakor zelo “nedržavotvorno” uničiti jo (in ogroziti eksistenco menda 100 zaposlenih), ker vidijo realnost pač drugače kot vi (vaša je javno dostopna na nova24, pa ji večina nekako ne zaupa)

Če so še kakšna vprašanja z veseljem katero od točk podrobneje razčlenim.

Koliko nagrad pa je gospod dobil “v vseh letih” pa resnično pojma nimam (kot tudi za večino nas ostalih 2.000.000 ne), bi pa morda začetnik te niti to zapisal, če slučajno ve.
In vsekakor, če je karkoli prejel nezakonito – se prijavim za sopodpisnika prijave na FURS.

New Report

Close