Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko otrok na casting za wenice kids

koliko otrok na casting za wenice kids

baje so dobili preko 1000 prijav. Koliko pa so jih zbrali za casting? Ali morda katera ve?

Tiste, ki samo prežite, pa se prosim vzdržite komentarjev!Tako skopo vprašanje sem postavila prav zaradi vas, ker če ne veste za kaj gre, ne boste mogle otresat.

me pa res zanima kolk odgovorov boš dobila, ko kar vse mečeš v isti koš…

saj ne mečem vseh v istih koš. Če bi jih/vas, nebi tu postavljala vprašanja. Tisto spodaj je bilo samo za tiste, ki iz vsake teme naredijo kreganje, obsojanje, skratka kokošnjak.

No potem pa okej. Jaz ti žal ne znam odgovorit.

otroci nosečnica dojenček družinske počitnice praznovanje in obdarovanje O reviji Kdo smo Oglaševanje naročite svoj izvod
naročite se na revijo superMAMI
naročite ogledni izvod
nagrade za nove naročnice TEME
Sodelujte v nagradnem natečaju Mali menekeni
Snemanje za Wenice kids katalog
Numerološki kotiček: Ime razkrije kakšni smo
Projekt POVEJ! Spregovorimo o nasilju med otroki
KO ČAS POSTANE UMETNOST …

Arhiv
AKTUALNO
Pletenine so v modi
Ljubezenska zgodba: Izgubljena mladost
Program predstav Mini teatra za marec
Dogodivščine in srečanja z živalmi v ZOO Ljubljana
Ljubezenska zgodba: Iskrena zaroka
Astro kotiček: Otroci, rojeni v znamenju Ribi

Arhiv

STROKOVNJAK SVETUJE
Zdravje

Lepe in negovane tudi v nosečnosti
Partnerski odnosi
Kako pripraviti otroka na prihod novorojenčka?

Finančni nasveti

Drugo

Arhiv
NAGRADNE IGRE
Rezultati nagradnih iger marec 2008
Nagrade za vse bralke

Arhiv

Zanimive povezave
Nahajate se na: > Teme > Snemanje za Wenice kids katalognatisni članek Snemanje za Wenice kids katalog

WENICE KIDS, mednarodna znamka otroških oblačil, zbira prijave za sodelovanje pri snemanju mednarodnega kataloga Wenice, ki bo nastal konec marca v Sloveniji. Akcija, naslovljena Bodi Wenice model tudi ti, je namenjena otrokom, ki so stari od 1 do 15 let, ki si želijo nastopiti kot modeli v mednarodnem katalogu za znamko Wenice Kids za kolekcijo jesen-zima 2008/2009. Fotografije s snemanja, ki bo potekalo na Bledu in Voglu, bodo objavljene v katalogu in bodo del drugih oglaševalskih aktivnosti znamke WENICE KIDS. Prijave za sodelovanje sprejemajo v trgovinah Wenice po vsej Sloveniji do sobote, 8. 3. 2008.

Zainteresirani starši, ki bodo prijavljali svoje otroke, lahko najdejo prijavnice v Wenice trgovinah in na spletni strani http://www.wenice.si. Izpolnjene prijavnice z najmanj eno priloženo fotografijo je potrebno oddati v Wenice trgovini do sobote, 8. 3. 2008. Po zaključku zbiranja prijav bo organizator opravil ožji izbor kandidatov ter bo v soboto, 15. 3. 2008, na sedežu podjetja v Šenčurju izvedel casting, na katerega bodo povabljeni izbrani kandidati. Vsi otroci, ki bodo izbrani za snemanje promocijskega gradiva, bodo prejeli honorar. Snemanje kataloga Wenice bo potekalo na Bledu in Voglu, predvidoma od četrtka, 27. 3., do nedelje, 30. 3. 2008.
—————————————————————————————————————————-

WENICE KIDS, mednarodna znamka oblačil za otroke, ki jo je leta 1993 ustanovilo podjetje Kusam Tekstil iz Istanbula, sodi med največje proizvajalce oblačil v Evropi in svetu, saj premore mesečno proizvodnjo 1.200.000 kosov oblačil. Znamka Wenice Kids je prisotna na 44 trgih in v večini teh držav ima svojo maloprodajno mrežo, ki trenutno šteje 188 trgovin. Znamka WENICE KIDS je osredotočena na moderno oblikovanje oblačil, najbolj kakovostne naravne materiale in dizajnerski videz trgovin. To, kar WENICE KIDS še najbolj loči od drugih znamk oblačil za otroke, je resničen posluh za potrebe vseh otrok, kar je zapisano tudi v poslanstvu WENICE KIDS – upoštevati, spoštovati in varovati fizično in psihično zdravje otrok v sleherni dobi odraščanja.

Podobni članki:
Sodelujte v nagradnem natečaju Mali menekeni
Nagrajujemo pustne fotografije!
Naučimo otroke ravnati z denarjem
[ Pišite nam ] [ O založbi ] [ O portalu ] [ Izid revij ]
Oglaševanje I I Pravila uporabe I Pogoji nakupovanja I Vabilo k sodelovanju

to je to hvala, samo to že vem. Tisti prvi del pošiljanja je že končan, zdaj po so izbrali otroke za casting. In to mene zanima, koliko je teh izbranih izmed več kot 1000 prijavljenih?A je to 10, 50, 100, ali 300 otrok?

Glede na to, da otroke za takšen katalog izbirajo na podlagi “lepote in simpatičnosti”, me zanima, koliko ste starši NEIZBRANIH otrok razočarani. Jemljete to kot lastni neuspeh, kot krivico ki se godi vašemu otroku ali kot izkušnjo več?

Kako razložite 5 letni punčki, zakaj ni bila izbrana?

elium hvala. Točno to me je zanimalo. A to si imela ti v odgovoru. Meni so namreč poslali mail in vabilo na casting pa nič drugih informacij, samo to, da je bilo kao težko izbrati.

Pa še odgovor za me zanima… po moje je vprašanje zakaj otroka sploh prijaviš. Mi smo oglas videli na morju na počitnicah ko smo čisto slučajno prebirali eno revijo. Pa sem fanta čisto tako za štos vprašala, če ju prijavim. Sta se strinjala in na to pozabila. Danes smo dobili vabilo na casting in bili vsi prav prijetno presenečeni. Ja, seveda prija, če med tolikimi izberejo tudi tvojega otroka, samo mi to jemljemo še vedno bolj za štos. Ker smo kar od daleč bomo snemanje izkoristili še za obisk živalskega vrta, pa v kino ju bova peljala. Sicer pa sem jaz prijavila vse tri otroke in najmlajši ni bil izbran. Če sem razočarana. Kje pa, prej presenečena za starejša dva, in če ne bosta prišla naprej tudi ne bo nobene žalosti. Njima bo itak bolj kot snemanje v spominu ostal film/risanka in ZOO. Sicer pa je tako lepota kot simpatičnost zelo relativna, a ne?

lep dan vsem

New Report

Close