Koliko placate čistilke za ciscenje stanovanja?
Kaksna je njihova urna postavka dandanes? Spodaj je neka tem, kjer ena pravi, da za generalno,ocistiti kuhinjo 20€. Kar veliko. Sama tudi ne bom imela prav veliko casa, zato premisljujem, da ocisti, je kuhinja bolj stara,nekoliko zamazana, ( jo je imela starejsa oseba), pa se en prostor plus okna. Kar nekaj ur. Koliko racunajo vaše?
8 € na uro, čistila so moja. Gospa pride 1- 2 x tedensko po 4 ure. In recimo da 1x na 14 dni generalno počisti tudi kuhinjo. in potem je ta računica za 20 € na kuhinjo kar pravilna.
Je pa res, da je moja kuhinja relativno nova, stara je dve leti in nikakor ni umazana z zastarelo umazanijo. Sproti jo počistim po vsakem kuhanju in kot že omenjeno vsake 14 dni pa je počiščena temeljito.
Resna generalka je vse ven, vse prebrisat in nazaj noter.
Moja gospa to naredi vsakic sproti, po eno omarico, pa tudi jaz naredim kaj sproti samatako da je kuhinja vedno cista in ne potrebuje generalke.
Cena 10€ na uro, pride 1x tedensko.
Generalka 20€ na uro je cisto normalna cena, je le treba vse spucat, kar ni bilo cisceno sproti.
Ona misli 20€/h, kar je za zarostano kuhinjo komaj dovolj.
Kot praviš sama, oceniš in postaviš ceno na ključ, ker pri takih delih se zadeva obvezno podaljša, ker je potrebno odmakanje,in ponovno odmakanje, kar traja kar nekaj časa, lahko tudi več dni. Če hočemo res kvaliteto. Samo v tem času se postori pa druga dela. Lufta ni.
Tako dela profi in dobra moč, kar je jasno tudi vredno.
To ali pa sami pucat.
To je normalna cena za čiščenje. Z vsemi davki, prispevki, plačami, čistili, pisarno…
Torej je cena na črno med 3 in 4 € na uro nekje. Več ostalo je preveč.
Na koncu koncev je to popolnoma nezahtevno delo.
[/quote]
Ti svoje kuhinje sploh nimaš, niti veš ne, kaj je čiščenje.
Zarostane kuhinje pa v življenju še nisi videla.
20 eur/ na uro za generalno čiščenje kuhinje je normalna cena.
Naša čistilka je pri bratu generalno sčistila kuhinjo (ni bila spucala dve leti) in jo je uspela v 4 urah. Jaz priznam, da je ne bi tako spucala v enem tednu. Je pa bilo tako umazano in svinjsko, da ko sem čistilki prej povedala v kakšenm stanju je ta kuhinja, mi ni verjela. In tudi to je rekla, da tako umazane kuhinje še ni videla. Jaz sem v tem času čistila dnevno in sobo, ostalo pa je čistila druga sestra in njen mož.
No, na koncu sem ji dala 100 eur že zato, da ni slikala in okoli govorila, kakšno svinjarijo ima moj brat.
20e za celo zasvinjano kuhinjo generalko?
Ti veš koliko dela je to? Omarice na vrhu, notr, vse preprat, omarice zunaj, štedilnik, pečica, lijak, hladilnik….to je cel dan dela ali pa še več če je zanemarjeno in staro. Zapečena maščoba in prah, pečica verjetno ni videla čiščenja že leta…
Moja gospa računa 12e na h. Pride tedensko za 6h. Hiša cca 200 kvadratov. Vse pucano sproti, generalk ne delamo. Vsak teden nekaj zbriše (omare notr, hladilnik, pečico…). Ni pa nič zapečeno in zasvinjano ker je sproti čiščeno.
Ti bi pa za najmanj dan dela stare svinarije plačala 20e? Si že kdaj čistila kuhinjo v nulo? Pečico? Napo? 20e na uro ok, 20e za celo kuhinjo je pa stavek na katerega bi se ti moral vsak, ki je že kdaj sam pucal smejati v obraz.
to je res tako, 11.04.2019 ob 13:39
To je normalna cena za čiščenje. Z vsemi davki, prispevki, plačami, čistili, pisarno…
Torej je cena na črno med 3 in 4 € na uro nekje. Več ostalo je preveč.
Na koncu koncev je to popolnoma nezahtevno delo.
Ti pa si pokjena v glavo ,ni zahtevno delo. Potem pa
15e na uro/ljubljana. Pride tedensko – 6h. Dobi še darilo za roj. dan in božič (bone). Velikokrat tudi vzame kakšno stvar, ki je mi več ne rabimo (oblačila, igrače za otroke, gospodinjske stvari, elektroniko…). Če bo želela povišico jo dobi, ker je izredno težko najti zaupanja vrednega človeka, ki je natančen in zanesljiv. 20e za svinjsko kuhinjo ni vredno niti smeha, je tako skregano z realnostjo da bolj ne bi moglo biti. Že 20e na uro za zapečeno par let staro svinarijo je žaljivo.
Porcelan, 19.04.2024 ob 20:32
Moje imajo različne postavke.
Tista, ki cisti wc, omare, tla in kozarce z eno krpo ima 20 eur, ker mi pršpara na krpah.
Druga, ki čisti tla in pult z isto coto ima 17.
Tretja, ki čisti wc, tla, pult in posodo z različnimi štirimi krpami ima pa 12, ker čist preveč dnara za te cunje zaprav.
Hehe ce prides h takemu kot si ti, se vsekakor tako pocne. Jaz bi ze