Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KOLIKO POJESTE?

KOLIKO POJESTE?

Mene pa zanima, koliko pojeste! Jaz kar naprej jem. Sem se že poskusila držat reda, pa ne gre! Moram nekaj nest v usta, tako kot nekateri kadijo.
Kako pa vam uspeva? Kakšne “finte” imate?

Jest jem na vsake dve uri(približno)…ampak ne velike količine in še vedno ostajam na 50kg…kar ne gre in ne gre gor:))….

Tud jaz jem velikokrat po malem, ker mi tako paše, danes sem že 3 x:
zajtrk: bela kava, žemlja
malica: krof, mandarina
kosilo: špageti z zeljenavo in pečen piščanc, solata.

Zdaj bom pojedla kakšno čokoladico, potem pa samo še večerjo okoli 19h (ampak nič kuhanga: kakšen sendvič).

Približno tako jem že odkar pomnim, pa sem zelo suha!!

Joj blagor teb!!! Jest bi mela že 90 kil, če bi tkole jedla.
Moja današnja hrana:
zajtrk: muesli z jogurtom light in nescafee
malica: hruška in mandarina
kosilo (bo okoli 4, ko pridem domov): piščanec na žaru in 2 paradižnika v solati
večerja: 1 jogurt + prepečenec

Danes imam drugačen jedilnik, saj sem “lunarka”. :-)))
Drugače pa ponavadi jem večkrat po malem.
zajtrk: kosmiči (ovseni, koruzni)+mleko ali jogurt ali čokolešnik ali jajca (2 kom + kos kruha)
Malica: najprej kakšen kozarec vode potem pa kakšno sadje (jabolko, hruškamandarina, pomaranča, grenivka, kivi, liči)
Kosilo: makaroni s tuno ali jajcem + solata, riž s tuno + solata, kuhan krompir + solata….
Večerja: crispy + jogurt, solata

žvečilne…takoj ko si lačna…pa se ti zdi…da je le razvada…ne še čas za redno hrano…žvečilne…

LP Esy

Men pa od žvečkotov začne tako kruliti
v želodcu, da sem potem še bolj lačna
(je znanstveno dokazeno da te žvaki naredijo
lačnega).
Predlagam da ješ sveže sadje in zelenjavo,
pa veliko vode pij, tako sem jaz shujšala, vodo
pijem še vedno, težo imam pa ž 5 let podobno.

Zjutraj dragi pripravi njami sadno solato iz najmanj 5 vrst sadja, kake suhe slive, včasih še kak kosmič vrže notri.
Čez dan delam, zato ne jem kaj prida, ker se držim rekla, “kdor dela, ne je” (takoj sem zaspana in ne morem mislit): kakšno banano, jogurt, jabolko, grozdje, žemljico …
Zvečer pade kakšna pašta ali rižota pa solata, zelenjava, odvisno od tega, koliko se nama ljubi. No, včeraj sva šla v špansko, pa je bilo bolj obilno, zato je oba še nekaj časa bolel trebuh …

Grem pred špegl v samo spodnjem perilu in takoj najdem vse, kaj me moti in me že mine! :)))
Ampak res pali! Sploh, ko sem na stepperju, si ga nastavim pred ogledalo, tako da se gledam v njem, da mam ves čas cilj v mislih. :))

jaz očitno preveč…v ponedeljek me čaka dieta 🙁

jaz tud skoz nekaj “meljem”.

zjujtraj: kos kruha in sir ter bela kava
kosilo: kakor kdaj, nič mastnega in hudo redilnega
popoldan: pomaranče, pomaranče, pomaranče
zvečer: skušam čim manj, a ne uspeva najbolj

in kar je najpomembneje in najbolj škodljivo: vmes pojem veliko sladkarij in najbrž je to tisto, kar se mi pozna. rada imam vse sladkarije!!

No jst sem tud med tistimi, ki skojz nekej jejo.

Zdj se probam mal nazaj držat, ker pač lih nimam genov, ki bi mi obljubljali, da bom zihr suha. Hrana pa je tako raznolika, da se mi ne da pisat.

Največ pojem za kosilo-če so špageti tud 3 krožnike:)) in vem, da ne bi blu nč narobe, če ne bi med mojimi 4 rednimi obroki še kr naprej nekej jedla – čokolade, piškote,…

Lohk se pohvalim, no to ni lih hvale vredno, da sem včasih skor vsak dan poleg vsega pojedla še škatlo piškotov:)

zdj pa mam probleme nazaj navadn način prehranjevanja dobt. je zlu težku

Jaz z dietami ali hrano nimam problemov, ker mi trenutni tempo življenja ne dovoljuje redne prehrane. Toliko problemov v družini (ne osebnih), bolezen očeta….stresna služba….poskrbi za to, da se komaj držim na normalni teži in ne zrsnem preveč dol.
Včasih me zvečer želodec spomni, da nisem cel dan nič jedla in se moj dragi izkaže in mi potem šele zvečer pripravi kaj ukusnega in zdravega…..ampak se mi hrana ob večerih ne pozna, ker jo čez dan pokurijo živci. Ampak saj bo kmalu bolje.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

No ja..tukej je še ena ki ima skos nekaj v ustih;)
Jem 5xna dan po malo,skoraj v vsakem obroku jem tudi sadje zraven.Gledam na to da jem 3xkruh in 2xbrez(pripravim si kaj z mlekom).
Predvsem pa veliko veliko vode.(pozimi 2 litra).In tudi jaz nimam problemov s tezo.Kar 2 leti ze ostajam na 55kg.Pa lep vikend vsem!****

Jaz si trenutke, ko me zagrabi, da moram nekaj dati v uste mašim s: koščokom sira, oreščki (bolj malo – lešniki, mandlji,…), suhim sadjem, jabolko in počasi žvečim.

Drugače pa:
doplodan: raznovrstno sadje, jogurt ali skuta
kosilo: normalne porcije, običajna kosila z obvezno zelenjavo
zvečer: sadje, jogurt, zelenjavna juha ali solata

Seveda imam dneve požrešnosti, predvsem v času pms – takrat dodam jedilnikom ogromno čokolade, čipsa in podobnih “pomirjeval”:))))))

jaz pojem zelo prevec, ,pa se mi zadnje case malo stevilke gor dvigujejo…
nikakor ne morem od doma ne da bi pojedla zajtrk(pol litra mleka+corn flakes,musli al pa cokolino),pa kako pomarancon in vitamine(tablete), pol pa v soli dopoldan sadje,sendvic….karkoli-jem ko volk:)dopoldan je zame namrec do teme(zvecer),ko mam doma kosilo, kr prej ne koncam s solo.pa mam 59kil pr 172cm.mi je sosolka rekla,da bi se lahko zamisla.pa nevem al je misla da mam tolko prevec?men je cisto uredu.

lp,tina

Jaz pa jem zeeelo neredno. Ponavadi pojem po en obrok na dan, vcasih dva. Najveckrat za kosilo pojem testetnine (najhitreje in najbolj preprosto). Od kar ne zivim vec doma in studiram, so se moje prehranjevalne navade zelo poslabsale. Vcasih se mi celo zgodi, da cel dan ne pojem nic. Je pa res, da sem odvisna od cokolade. Tako, da je ta edini moj vir kalorij.
Tocno vem, da kar pocnem, je zelo nezdravo.. ampak.. pac tako je…

Sovražimo te, Tjaška!

;))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close