Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko različnih poklicev ste že opravljale

koliko različnih poklicev ste že opravljale

Torej, koliko različnih poklicev ste že preizkusile pred službo, kjer trenutno delate, jaz tri popolnoma različne. Najprej sem delala 3 leta v enem kafiču, potem dve leti v pisarni (to me je najbolj dolgocajtlo), zdaj delam kot učiteljica in mislim, da ne bom več menjala.

20 let v istem poklicu.

kaj pa delaš, če ni skrivnost, acjom?

Redno zaposlena opravljam že od prvega dne isti poklic.
Za dodatni zaslužek sem pa opravljala veliko poklicev. Od proizvodnje dalje!

Enako!

Redno zaposlena v 2 službah, pred tem pa sem delala med počitnicami in malo ob študiju (proizvodnja, trgovina, ankete, prodaja knjig, pomoč v računovodstvu, kelnarila na sejmu…).

Ravno včeraj sem govorila s svojim očetom glede služb, ker jo sama ravno menjam-v ponedeljek nastopim v novi.

Njegov komentar:”Veš, moja generacija je zamenjala cca. 3službe, za tvojo pa imam vedno bolj občutek, da bo zamenjala cca. 3poklice (oz. izobrazbe)…”

Delala sem 5 različnih del, nekatera dela več časa, nekatera malo manj ali občasno, zdaj sem našla pravo stvar.

že 3,pa se še nism našla,žalost!

Zamenjala kar nekaj uradnih nazivov za dela (8-10), ki sem jih opravljala, dejansko pa sem zamenjala ene 3-4, ostalo je bilo precej podobno delo. To kar trenutno delam, mi je vsec, ne mislim pa ostati v tem do penzije.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

New Report

Close