Koliko ščitijo maske?
Toliko. Za tiste ta lene, NIČ!
https://www.slovenskizdravniki.si/uporaba-obraznih-mask-v-casu-pandemije-covid-19/
Ne samo, da ne ščitijo nič, grafi bi lahko kazali na to, da so morda celo vzrok za povečanje število obolelih pozneje. Kar je seveda za raziskat.
Ti zdravniki, ginekologi, zobarji, psihologinja, niso kompetentni za presojanje ali maske ščitijo ali ne, le svoje nazive uporabljajo, da zavajajo ljudi. Take bi morala Zdravniška zbornica kaznovati!
Logarjeva je povedala, da če ima masko okuženi, z njo ščiti druge 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Še za vse tiste, ki se vam ne ljubi sebe in svojih otrok naučiti pravilne uporabe mask. Druge ljudi boste ščitili tudi če uporabljate mesec dni staro, umazano masko, ki jo valjate po žepih. Vam bo pa taka seveda škodila, saj bo polna virusov, a to je vaš problem. Po zakonu ste v epidemiji dolžni ščititi druge.
Ti zdravniki, ginekologi, zobarji, psihologinja, niso kompetentni za presojanje ali maske ščitijo ali ne, le svoje nazive uporabljajo, da zavajajo ljudi. Take bi morala Zdravniška zbornica kaznovati!
Logarjeva je povedala, da če ima masko okuženi, z njo ščiti druge 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Še za vse tiste, ki se vam ne ljubi sebe in svojih otrok naučiti pravilne uporabe mask. Druge ljudi boste ščitili tudi če uporabljate mesec dni staro, umazano masko, ki jo valjate po žepih. Vam bo pa taka seveda škodila, saj bo polna virusov, a to je vaš problem. Po zakonu ste v epidemiji dolžni ščititi druge.
[/quote]
Zakaj pa je potem Logarjeva kompetentna? Po katerem kriteriju? Celo leto sem nosil isto masko, kako da sem lahko ostal zdrav. Celo leto “najhujše epidemije vseh časov” (vsaj po ukrepih sodeč).
https://thefederalist.com/2020/10/29/these-12-graphs-show-mask-mandates-do-nothing-to-stop-covid/
Zakaj pa je potem Logarjeva kompetentna? Po katerem kriteriju? Celo leto sem nosil isto masko, kako da sem lahko ostal zdrav. Celo leto “najhujše epidemije vseh časov” (vsaj po ukrepih sodeč).
https://thefederalist.com/2020/10/29/these-12-graphs-show-mask-mandates-do-nothing-to-stop-covid/
[/quote]
Debilom sploh niso bistvene maske, ampak fašizem.
Da se ljudi ponižuje, ima za norca, izkorišča…..skratka, debili zagovarjajo fašističen režim, kjer so nagobčniki, testi, cepiva, prisila…..samo sredstva za realizacijo fašizma in njihovih sanj.
Zelo selektiven izbor “dokazov”, večinoma na primeru gripe. Čeprav imamo že kar nekaj raziskav prav na temo nošenja mask v splošni populaciji v času Covida.
A tega pa niso prebrali:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33087517/
Največja težava je, ker ni okrog tega nobenih javnih razprav. Samo uvajanje novih pravil, brez pravih razlag, pa še to od ljudi, ki so popolnoma izgubili zaupanje naroda, po vrhu tega, pa se teh pravil niti sami ne držijo.
[/quote]
Dr. Logarjeva je infektologinja in se ukvarja s covidom ter ukrepi za zajezitev epidemije. Ginekolog je seveda stroka za svoje področje, o virusih pa ve samo toliko, kolikor je imel predavanj na faksu v 1. letniku, psihologinja pa še manj in se nimata kaj mešat v tuja področja.
[/quote]
Ampak za dva ki se pa žgeta v spalnici, pa je samo 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti da se okužba prenese iz nega na drugega.
Lani je pa je NIJZ delil letake z vsebino ˝uporaba mask ni priporočljiva kot zaščita pred covid-19˝
Ampak za dva ki se pa žgeta v spalnici, pa je samo 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti da se okužba prenese iz nega na drugega.
Lani je pa je NIJZ delil letake z vsebino ˝uporaba mask ni priporočljiva kot zaščita pred covid-19˝
[/quote]
Nič več, Polona, zdaj so novi sevi, ki so veliko bolj kužni.
Nič več, Polona, zdaj so novi sevi, ki so veliko bolj kužni.
[/quote]
A pa se NOBENEMU ne zdi ČUDNO da so se novi sevi pojavili ravno v času ko se je pojavilo cepivo. Celo leto smo imeli samo en in edini ˝originalni izvod˝ virusa, ko pa se pojavi cepivo kateri naj bi ta virus obvladalo, pa ekola sev na sev.
Kdor verjame da ga bo maska rešila pred virusi…hmmm…virus je tako mini mini mini…da pred tem te lahko reši nepredušno zaprta komora. Naj se vanjo zapre kdor se hoče!!!
Ravno prej sem videl 2 sliki. Letališče, ljudje čakajo v vrsti z maskami, 3m razdalje od enega do drugega. Čakajo na nakup vstopnice ali vkrcanje, ne vem. Druga slika kaže poln avion potnikov, sedijo drug poleg drugega (kot sardelice ali pa kot v starih časih), še vedno z maskami sicer. Pa vendar, kako lahko dovolite, da vas imajo tako za norca?!!
A pa se NOBENEMU ne zdi ČUDNO da so se novi sevi pojavili ravno v času ko se je pojavilo cepivo. Celo leto smo imeli samo en in edini ˝originalni izvod˝ virusa, ko pa se pojavi cepivo kateri naj bi ta virus obvladalo, pa ekola sev na sev.
Kdor verjame da ga bo maska rešila pred virusi…hmmm…virus je tako mini mini mini…da pred tem te lahko reši nepredušno zaprta komora. Naj se vanjo zapre kdor se hoče!!!
[/quote]
A ti kar nekaj na pamet? Že pred enim letom je bilo znanih okoli 20 različnih sevov. Zdaj jih je veliko več, tudi ti glavni imajo že nekaj različic. Zelo nevaren je brazilski sev, ker se zelo razlikuje od o
Ne, ti si nepomemben in tvoje “mnenje”. Face it bitch. Spušil si in tebi podobni.
[/quote]
ko bi ti vedel, loliko mi tvoje mnenje pomeni. Nič, nada, zero. Kdo je popušil dozo poneumljanja in primitivizma, se pa že itak ve. Mi smo samo oprezni in spremljamo. Drugače, mi točno vemo, zakaj se pri tej glupoepidemiji gre. Popušile bodo vlade in vi ter cele države. The end is near. Spreljaj malo dogajanja Od 2024-2026. Moje besede pa boste končno doživeli 2030-32. Do takrat pa še naprej prinašajte žrtvene daritve. Robe vam ne bo zmanjkalo. Imate tretji val. So long sucker!!!