koliko si vas ureja nohte?
30 € x 2 = 60 € / mesec = 720 € / leto ???
Jaz imam drugačen, bolj spoštljiv odnos do denarja in se mi toliko denarja za nohte zdi potratno in neodgovorno.
To je ena solidna mesečna plača. Meni se to zdi, oprosti, kretenizem.
In ja, imam lepe in urejene nohte. Svoje. Pa niti približno ne tako dolge, kot so umetni.
Sem mela včasih slabe nohte. No, ne glih obupne, sam ne pa take kot jih imam zadnjih 5 let. Spremenila nisem nič, vsaj ne načrtno. Nosečnost je odlično vplivala na moje nohte očitno
Si jih pa urejam sama. No, postrižem, ko se mi zdi. Trenutno imam nalakirane z utrjavalcem v taki nežni barvi. Pa včasih kar z bazo. Največkrat pa nič.
Edino popilit si jih pa ne znam lepo, vedno kazga preveč.
Poleti si lakiram nohte na nogah, na roki si jih spilim 2x mesečno, ker itak mi ne rastejo hitro in so bolj krhki. Ravno sedaj sem pomislila, da se mi vsaj ne cepijo več, kot so se mi včasih.
Če bi se mi dalo, bi si jih lakirala, ampak sem res prelena za to. Pa še postanem vsa živčna, ko si moram lakirati z levo roko. Manikuro si privoščim enkrat letno. Zmeraj, ko vidim lepo oblikovane nohte in francosko manikuro, si želim, da bi tudi jaz imela take nohte, a kaj, ko mi je škoda denarja in sem prelena.
na nogah si jih urejam skoraj vse leto (sama), to pomeni, da imam tudi pozimi rada nalakirane, no ja seveda pa naredim tudi kakšno enomesečno pavzo, da noht počije:). Kar se tiče rok sem pa navaden štor, ne prenesem dolgih nohtov, ker imam občutek, da se mi samo svinjarija nabira za njimi, tudi ne lakiram si jih nikoli. No pa če pomislim, da vsak dan kaj delam v gospodinjstvu, poleti velikokrat tudi zunaj je lakiranje povsem nefunkcionalno. Ker najbolj me pa moti odkrušen lak pa naličena in lepo odeta ženska.
No, tale izračun 2 x 30€ je malo pretiran. Prvič je nanos gela 30€, potem so pa samo popravki in dolivanje, kar sigurno ne znese še dodatnih 30. Popravki si pa sledijo na prbl. 3 tedne, odvisno kako hitro vam noht raste.
Ja in ene so rade urejene, pa nimajo svojih nohtov takih. Hvala bogu, da obstajajo načini, da se jih lahko uredi.
No, ta tema je ena izmed pokazateljev, kam gre denar. Itak, vsak ima svoje veselje. Edino, kar je malo moteče, je dejstvo, da veliko ljudi porabi denar za nepomembne reči. Me ne moti, a le do meje, ko začno ti isti osebki jamrati, kako nimajo denarja za varčevanje, dobrine, ki so nujne, obenem pa tako veselo trosijo denar naokoli.
Vedno znova me preseneča, kako neobjektivni so taisti “zapravljivci”…
No, meni je pa grdo, če ima ženska (poleti, ko se lahko opazi) na nogah nalakirane nohte, na rokah pa ne. Ali pa po možnosti še z drugo barvo.
Važno je, da so nohti čisti, potem urejeni; ali so dolgi ali kratki, nalakirani ali ne pa nima veze.
So pa malo daljši, urejeni in poštrihani nohti zanimivi na pogled. Bi imela, pa se mi zdi preveč denarja. Pa sem probala in na ta račun sem se odvadila gristi nohte:-)))) Po nekaj obiskih kozmetičarke si jih sedaj sama oblikujem doma.
Če so nohti na maso narejeni kvalitetno, nihče ne opazi, da so umetni. Jaz sem jih imela 5 let. Na tri tedne sem šla in sem imela vedno urejene. Ne glede na to, kaj in koliko delaš, na teh nohtih se nič ne pozna, lak ne gre dol. Je pa bila cena 50 eur. In seveda mi ni bilo škoda denarja zase. Če sem si nalakirala rdeče, je bil mož še posebej vesel…