Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koliko Slovenci v resnici delamo in koliko smo v resnici plačani

Koliko Slovenci v resnici delamo in koliko smo v resnici plačani

Sicer že znana dejstva, ki jih večina noče in noče videti npr. Semolič in ostali “podložniki” delodajalcem…

Ok, kup ljudi mi bo očitalo prikrojevanja statistike ampak ženske kljub temu delajo 1 mesec manj na leto kot moški, vsi pa imamo plačane 3 mesece (!) ne, da bi nam bilo treba sploh kaj delati…

In seveda nas hudo daje fovšija čez bogate slovence…

G. minister , najprej eno vprašanje: imaš doma žensko in ali imata otroke ?

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Speedy, najprej en predlog: odpri novo temo!

Nope…moti me , ker si najprej “užgal” po ženskah ! In ful me moti , da je sploh omenjeno, da ženske delajo manj kot moški ! Res.

Ker sem pač v letih, ko vem, koliko smo se ženske žrtvovale poleg službe za familije. In bojim se, da takih tepk kot smo bile me, sedaj ni več…posledično pa tudi otrok ni več.
In statistika govori, da smo Slovenke med najbolj pridnimi ženskami v Evropi. Z največ delovnimi urami.

Zato !

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Statistika je zanimiva reč….iz teh podatkov lahko izluščiš tudi zaključek, da se moški populaciji fučka za otroke in družino, pa da imamo Slovenke očitno preveč nosečnic, ali pa imamo za en drek zdravstvo ki ne zna ozdraviti nekaterih bolezni in s tem zmanjšati bolniških staležev, pa…..
…statistiko si lahko razlagaš kot si jo želiš…..verjemi, da delavci za tekočim trakom odpikajo svoje norme in si plačo zaslužijo, bolj problematični delavci so tisti, ki ob 13.34 namesto, da bi delali pišejo poste na forum:))))
Kaj pa bi po tvoje moral narediti Semolič in kaj vlada, da bi se ti podatki spremenili? Kakšen je tvoj predlog?

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

>bolj problematični delavci so tisti, ki ob 13.34 namesto, da bi delali pišejo poste na forum:))))

In te ljudje, ki imajo po nekaj 100 ur letnega presežka niso nikjer zavedeni v statistiki. Ta presežek ur jim pač enkrat letno brišejo. Poznam primere, ko določene osebe imele več kot 500 neplačanih nadur letno.

Hehe, vsekakor…

Samo statistika govori drugače.

Semoliča v pokoj s spodobno pokojnino npr. ene 3000€, razpust sindikata in neboš verjela – za prihranjen denar bi si marsikdo privoščil še enega otroka več.

S tem zadnjim se vsekakor strinjam…nekateri sindikati še zmeraj mislijo, da je edina njihova naloga organizirat enkrat letno izlet in priskrbet ozimnico po znižani ceni….ah ja pa da ne pozabim, še letno članarino pobrat……..ko jih pa rabiš so pa itak neuporabni….

Wild

p.s.: Pa misliš, da bo Semolič zadovoljen samo z 3000€??

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ne verjamem, da so možne tako visoke pokojnine, saj so tudi navzgor omejene – me prav zanima kakšna je trenutno najvišja pokojnina …
Bo pa vsekakor Semolič od svoje penzije dobro živel … in še cela serija takih, ki se jih nikjer ne omenja, pa ravno tako bluzijo po državnih službah.

New Report

Close