Koliko Slovenci v resnici delamo in koliko smo v resnici plačani
Sicer že znana dejstva, ki jih večina noče in noče videti npr. Semolič in ostali “podložniki” delodajalcem…
Ok, kup ljudi mi bo očitalo prikrojevanja statistike ampak ženske kljub temu delajo 1 mesec manj na leto kot moški, vsi pa imamo plačane 3 mesece (!) ne, da bi nam bilo treba sploh kaj delati…
In seveda nas hudo daje fovšija čez bogate slovence…
Nope…moti me , ker si najprej “užgal” po ženskah ! In ful me moti , da je sploh omenjeno, da ženske delajo manj kot moški ! Res.
Ker sem pač v letih, ko vem, koliko smo se ženske žrtvovale poleg službe za familije. In bojim se, da takih tepk kot smo bile me, sedaj ni več…posledično pa tudi otrok ni več.
In statistika govori, da smo Slovenke med najbolj pridnimi ženskami v Evropi. Z največ delovnimi urami.
Zato !
Statistika je zanimiva reč….iz teh podatkov lahko izluščiš tudi zaključek, da se moški populaciji fučka za otroke in družino, pa da imamo Slovenke očitno preveč nosečnic, ali pa imamo za en drek zdravstvo ki ne zna ozdraviti nekaterih bolezni in s tem zmanjšati bolniških staležev, pa…..
…statistiko si lahko razlagaš kot si jo želiš…..verjemi, da delavci za tekočim trakom odpikajo svoje norme in si plačo zaslužijo, bolj problematični delavci so tisti, ki ob 13.34 namesto, da bi delali pišejo poste na forum:))))
Kaj pa bi po tvoje moral narediti Semolič in kaj vlada, da bi se ti podatki spremenili? Kakšen je tvoj predlog?
Wild
S tem zadnjim se vsekakor strinjam…nekateri sindikati še zmeraj mislijo, da je edina njihova naloga organizirat enkrat letno izlet in priskrbet ozimnico po znižani ceni….ah ja pa da ne pozabim, še letno članarino pobrat……..ko jih pa rabiš so pa itak neuporabni….
Wild
p.s.: Pa misliš, da bo Semolič zadovoljen samo z 3000€??