Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Koliko spijete

Koliko spijete

Vprašanje je za ženske. Koliko cca spijete in česa, da vam naškodi toliko, da vam je fajn? Ter ali kdaj pretiravate z pitjem?

ponavadi mi pase jack daniels. Ga je pa hitro preveč. Ponavadi s prijateljicami spijemo vsak po enga po sihtu. V petek me pa malo zanesem in pride tudi do 5 jackov. Seveda drug dan to obzaalujem ampak mi je pa všeč. Da bi namesto vode doma tekel Jack bi z veseljem zamenjala.

vsak dan 2 deci rdečega vina, zmešanega z vodo.

Moja mama poje šnops, mešan z whiskyem. Dec na slabo uro.

Jaz popijem  2x tedensko po 3 konjake.

Me pa  zanima koliko drugi spijete.

Mogoce pretiravam.

Jaz vsak dan 2 kozarčka zganja.

1 krat na 3 leta šilce.. Mah, ne pijem.

Alkohol mi ni všeč .    Sadni sok pa. ta mi je pa dober.

Šlo je do 3 šestorčke na dan

Jaz spijem 1l. Pa vem da je to premalo, za hidracijo je potrebno vec

3 dcl vina ob sobotah, še to je preveč, ampak malo sprosti in jezik se malo  zavrti…drugače ,mislim da ni koristi od alkohola ,niti deci na dan kot pravijo nekateri.

Jaz pijem le občasno, na kakšni zabavi, rojstnem dnevu. Če nikamor ne grem, lahko tudi cel mesec ne spijem kapljice alkohola. Pa tudi, če grem na žurko, pa če vozim potem nič ne pijem.

Meni osebno pa se zdi vsako dnevno pitje alkohola čist mim. Zakaj bi sploh rabila piti alko med tednom. Ok razumem ob petkih in za vikend. Ampak tako sredi tedna, brez razloga, v gostilno it na alko drink, al pa doma pit…. To pač ni zdravo.

Z možem spijeva cca pol deci vina ob kosilu na dan, ne vsak dan. Dvakrat na mesec aperitiv pred večerjo, on nula tri viski, jaz martini. Če greva ven, to je 2-3 na mesec, je to dva deci vina na enega ali eno malo pivo na enega, poleti recimo aperol špric. Noben od naju ga ne nese prav dosti.

Jaz pijana še nisem bila. Okajena sem po recimo dva deci vina in nekaj nula tri. Vse ka je bilo kdaj čez to, mislim da dvakrat v lajfu, mi je bilo tako slabo da se dva meseca nisem ničesar pritaknila.

Odgovor na objavo uporabnika
Slap Savica, 30.05.2024 ob 19:14

Z možem spijeva cca pol deci vina ob kosilu na dan, ne vsak dan. Dvakrat na mesec aperitiv pred večerjo, on nula tri viski, jaz martini. Če greva ven, to je 2-3 na mesec, je to dva deci vina na enega ali eno malo pivo na enega, poleti recimo aperol špric. Noben od naju ga ne nese prav dosti.

Jaz pijana še nisem bila. Okajena sem po recimo dva deci vina in nekaj nula tri. Vse ka je bilo kdaj čez to, mislim da dvakrat v lajfu, mi je bilo tako slabo da se dva meseca nisem ničesar pritaknila.

lejo se pa dobr drzi haha https://spartan-agency.com/services/development

Sami pijančki. Vsak dan alkohol? Pa v tej vročini da vam paše? Meni alkohol sploh dober ni, ne žganje, na kislice od vina ali pivo za velik trebuh.

preveč, 14.06.2023 ob 12:23

ponavadi mi pase jack daniels. Ga je pa hitro preveč. Ponavadi s prijateljicami spijemo vsak po enga po sihtu. V petek me pa malo zanesem in pride tudi do 5 jackov. Seveda drug dan to obzaalujem ampak mi je pa všeč. Da bi namesto vode doma tekel Jack bi z veseljem zamenjala.

moškim širi žile – ženskam pa noge 😉

Vode ene 3-4 litre na dan.

rit prodana.

Vsak dan poleti spijem 4 litre vode, pozimi 2-3 litre. Vsak dan športam zato rabim več tekočine.

Pijem le vodo in mi je TOP

kozarec vina, potem bi pa samo sexala.

Both the Air National Guard and the Navy are critical to US defense, with the Guard safeguarding domestic air security and the Navy expanding American influence across the world. Together, they offer a balanced approach to preserving national interests. https://fmapps.org/

Moje telo alkota več ne presnavlja dobro.

Zamenjam za dober espresso in kozarec sveže stisnjenega soka.

Kolk spijem, da mi je fajn?  Tolk, da ko sem mal fajhtna, da dam noge z lahkoto narazen in se mam fajn.

ženska112, 21.09.2024 ob 16:29

Kolk spijem, da mi je fajn?  Tolk, da ko sem mal fajhtna, da dam noge z lahkoto narazen in se mam fajn.

ej, dej naslov, mam dobr francoski konjak

New Report

Close