Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stane najem prikolice počitniške?

Koliko stane najem prikolice počitniške?

V mesecu juniju bomo dobili dojenčka . Zato letos ne bomo izkoristili počitniške prikolice v celoti , bi jo junij julij in del avgusta oddajali. Imam pa problem po kakšni ceni ? Res je da lahko izračunaš na osnovi pavšala ampak bi rada nekje izvedela takoimenovano tržno ceno .

Prosim za pomoč , aja prikolica je na Krku !

Odvisno od velikosti oz. za koliko oseb je prikolica. Naši prijatelji novejšo prikolico za 2+2 osebi oddajajo za 60€ na dan.
lp

Za 60 eurov dobiš apartma za 4 osebe. Se mi zdi za prikolico predrago. V apartmajo imaš le posteljnino, brisače, kopalnico in wc pri roki..

Ja 60 euro je pa zelo zelo drago. Dobiš že apartma kjer imaš vse za ta denar. Alia pa za manj pa tudi za 4 osebe.

Imam informacijo, da so apartmaji letos na Hrvaškem okrog 50€ po osebi , mislim da je o tem pisalo na forumu.

Mi smo prikolico najeli lansko leto in plačali 55€ na dan za 4 osebe, tako da nas je prišlo za 10 dni 550€ za štiri osebe + nekaj takse, če je pa to drago pa tudi ne vem. To je en regres. Ko smo pa šli v apartma, res je bil super de luxe smo pa pred dvemi leti plačali 35€ na dan po osebi na dan krat 4 =140€ na dan in nas je samo apartma stal 1400€ za 10 dni.

Hrano smo ravno tako vzeli s seboj kot v prikolico, v apartma pa smo hodili samo spat, za razliko od prikolice kjer smo pa preživeli cele dneve in še noči.
Pa še nič obleke nismo rabili.
Sploh ni primerjave. Dajte malo izračunat pa boste videli da je res tako.
Meni se zdi taka cena realna.
lp

No jaz dam za apartma za 4 osebe v v avgustu za 14 dni 560 eurov. Hrano pa tudi nesem s seboj kot bi jo v prikolico.
Tako da se mi zdi žal to drago.

Mi smo za 17 dni najema celotne hiše na Pašmanu predlani plačali 1000 evrov. Bilo nas je pa 6. Tako da se mi zdijo tvoje cene blazno drage.

Jaz sem imela lani v najemu prikolico za 4osebe na Krku (AC Škrila) za 27EUR/dan.

Kje na Krku jo pa imate stacionirano?

To niso moje cene. Povem vam samo koliko smo MI plačali in ni nam žal.
Še bomo najeli če bo le kaj prostora, ker smo bili več kot zadovoljni.
Vsak naj gre tja kamor mu paše in za ceno ki mu ustreza. Saj gremo za svoj denar, kajne?
lep dan vam želim

Kje na Krku pa jo imate? Smo interesenti, seveda za razumno ceno.

Ne morete kar tako oddajat, edino osebam, ki bi jih dali na pavšal, drugače pa to ne gre tako kot misliš ti! Najbolje bo, dati letos eno familijo na pavšal in delit stroške lepo na pol, določit od tega do tega si ti dol, ostalo ti in čao, seveda oni plačajo mal več, saj bodo uporabljali vašo prikolico, vse je stvar dogovora!

zakaj pa ‘ne gre to tko’?

Ker je v marsikaterem kampu potrebno v času, ko vzameš pavšal, vpisati imena in priimke ljudi, ki bodo letovali, ali pa je pavšal bistveno dražji.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Tudi mi smo interesenti. povejte kje točno je to na Krku? Eni jo odajajo na Krku za 22 Eur/dan.

Ker potem bi to vsak delal in na tak nacin sluzil lepo na črno, tako pa lahko delajo le podjetja , ki zato plačajo drazji pavsal! Ali pa mora prijaviti osebe , da bivajo, dopustujejo pri tebi, potem pa plačaš kot bi imel sam parcelo zraven in se ti to ne splača, pride predrago, je nato bolje dat denar za apartma. Ali pa sverc komerc in trepeta, da te dobijo, kar zadnja leta zelo gledajo na vse te sverce in delajo redno kontrole in nato je kazen tu.

Najbolje dat osebe na pavšal, ampak lahko jih je največ 6, ostalo pa se plača kot gost pavšala.

Najbrž kakšno podrtijo…)))))))))))))))))) hi, hi

Ja, tako je kot piše ne gre to tko. Laho se pa kdo naserje plača samo prikolico recimo 40€ na dan, ampak ker ga ni na spisku bo v kampu plačal še osebe, mislim da tud elektriko, ne pa same parcele. Se nisem tolk točno zanimala kaj se plača, ker bomo imeli pavšal.

mi plačamo za apartma na Pagu v novi hiši s klimo za štiri osebe 45 €, v kampu, kjer imamo sicer prikolico na pavšalu, v Puli ni treba prijaviti oseb, prikolice pa se v našem kampu lepo opremljene, novejše oddajajo za 20 do največ 30 € na dan. (ta dražja je za šest oseb)

lp

hvala za pojasnilo

Mi imamo prikolico na Krku-avtocamp Ježevac že 10 let.Pavšal pride 2000 € letos-spet so podražili. V pavšalu pa lahko prijavimo 8 oseb.
So pa vsako leto bolj strogi in preverjajo,kdo je prijavljen.
Za oddajo nimamo, ker nas je domačih dovolj in se porazdelimo od junija do septembra.

Takoj ko se uskladijo znanci vam sporočim proste termine in ceno za oddajo ! Hvala vam vsem skupaj . Bomo ubrali kar neko srednjo pot !!!!

jaz bi šla letos tud v prikolico.zanima me kje točno je locirana vaša ta dražja prikolica8 koliko stran od morja 9in če je pred prikolico tudi miza in stoli 8smo, mož in žene ter trije otroci

Sonja

New Report

Close