Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka koliko stane poroka samo na matičnem uradu- civilna poroka

koliko stane poroka samo na matičnem uradu- civilna poroka

koliko stane poroka če se poročš samo na matičnem uradu? Koliko vas je stalo

to je zastonj. poročila sem se lani in na matičnem uradu ni bilo treba nič plačati.

če ne misliš imet niti nobene fešte, so edini stroški, ki jih imaš po tem, sprememba dokumentov, če spremeniš priimek.

takole piše:
V skladu z Zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o upravnih taksah (ZUT-G) so dokumenti in dejanja v zvezi s sklenitvijo zakonske zveze oproščeni plačila upravne takse.

poroka

Sem slišal, da so po novem mnogim neporočenim parom, kjer je en nezaposlen, imjo otroke, živijo skupaj,a niso poročeni, ukinili socialno pomoč. Si je država končno gor prišla, da jih neporečeni okrog prinašajo. Če je v zakonski skupnosti partner dolžen vzdrževat zakonskega partnerja, ga je tudi v izvenzakonski.
Predvidevam, da bo v kratkem še veliko porok 🙂

Eh, pa saj je tako prav. Ampak ne verjamem pa, da da je zaradi tega kaj več porok. Saj, če prebereš, kar si napisal, te tretirajo enako ne glede na to, ali si poročen ali ne. Če pa imata dva otroka, pa je itak avtomatsko, da se šteje, da ste družina (in to ne glede na naslov, na katerem sta prijavljena starša).
Torej? V čem je fora, da bo več porok? 🙂

mene zanima koliko stane civilna poroka na matičnem uradu ali če pa matičar pride na dom koliko stane lep pozdrav

mateja jerkič 030685206 to je moja telefonska številka na katero mi lahko odgovorite koliko stane civilna poroka na matičnem uradu ali če matičar pride na dom lepo pozdravljeni

New Report

Close