Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stane zamenjava prezračevalnega sistema Lunos?

Koliko stane zamenjava prezračevalnega sistema Lunos?

Zanima me zamenjava ene enote (Lunos Silvento V 30-60 FK).

Pravilno se izražaj, to je namreč rekuperator in ne prezračevalnik!

Pravilno se izražaj, to je namreč rekuperator in ne prezračevalnik!
[/quote]
Ti si kreten in ne idiot…da se pravilno izrazim

Kr.eten in ne id.iot…

Se sam s seboj meniš ali ja?

Pri Lunosu so popolnoma neodzivni, sam sem jih kontaktiral pred mesecem in pol, pa nobenega odgovora, tako da preizkusi drugje….

Ta firma je pa tok v moskem spolnem organu, da je za znoret. Sem jih klicarila in težila z maili non stop! Sploh ne vem kako lahko poslujejo s takim obadanjem. Samo stran od njih. Podn.

Obnasanjem sem mislila.

Bi šel stran, vendar imam njihov prezračevalnik že vgrajen, sedaj se mi je verjetno poškodoval ležaj in je začel ropotati/’ružiti’, po teh odgovorih resnično ne vem, kaj naj naredim, ropot je namreč izjemno moteč, sploh zvečer, ko si želim zaspati 🙁

A enga ležaja pa ne znaš sam zamenjati???

Bi šel stran, vendar imam njihov prezračevalnik že vgrajen, sedaj se mi je verjetno poškodoval ležaj in je začel ropotati/’ružiti’, po teh odgovorih resnično ne vem, kaj naj naredim, ropot je namreč izjemno moteč, sploh zvečer, ko si želim zaspati 🙁
[/quote]

Isto slabe izkušnje z njimi..
Sem sama kupil Blaubergov Vento expert 50 A1, ga sam zamenjal, strošek 450 €, dela neslišno (spalnica), tako da me te mojstri ne slišijo in vidijo več!!

Isto slabe izkušnje z njimi..
Sem sama kupil Blaubergov Vento expert 50 A1, ga sam zamenjal, strošek 450 €, dela neslišno (spalnica), tako da me te mojstri ne slišijo in vidijo več!!
[/quote]
Kje ste ga dobili za tako ugodno ceno, če lahko napišete….?
Hvala

New Report

Close