Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Koliko stane???????

Koliko stane???????

Pozdravljeni

Mene pa zanima koliko pride stati ena poroka z 100 svatim???
Prosim za odg.
Hvala vam

LP, Aneja

Aneja, čisto odvisno od tega, kaj si želiš. Lahko zapraviš celo bogastvo in bo vse skupaj “le poroka”, lahko pa zapraviš malo (manj), pa bo to najboljši žur doslej in se boste imeli vsi nepozabno!
Tista okvirna cena pa seveda ostane.. računaj kar med 900.000 – 1.600.000
Lahko je pa še dražje…

Čao!

Cena moje poroke s 100 vabljenimi je bila 1.200 000.- Ko so naju spraševali za darila sva jim kar povedala, da bi nama denar prišel prav in tako sva od vseh svatov, ki sva jima nudila razkošje in žurko do jutra dobila 1.800 000.-

To pa sta nabrala ogromno denarja,…….ne morem verjet,…moja prijateljica se je poročila pred nekaj meseci, bilo je 60 svatov. Pravtako je povedala, da zelita denar, vendar sta nabrala okrog 500.000,00.

Morem rečt,da sva bila tudi sama zelo presenečena. Pa da me ne boš jemala za materialistko. Denar sva že pametno pokurila, ampak midva sva še vedno zaljubljena.

Veš kaj, vsaj slovensko se nauči pisat, če že sprašuješ take bedarije. Stane lahko kolikor hočeš, lahko tudi nič SIT, če nimaš pogostitve oz. ohceti!

Aneja, tega sploh ne komentirat, je očitno zlonamerno. Meni se vprašanje zdi smiselno, za primerjavo. Menim, da bi “šlo skoz” z miljončkom. Potem pa je odvisno od tega kako se znajdeš:lahko malo več ali malo manj. Srečno!

lonja ti pa pojdi v p****** m****** prokleta nacionalistka.
Ne delaj se pametno, če si pa zabita. Za vse je bilo dobro vprašanje samo zate je bila bederija zato, ker si ti resnično bedasta in še bi lahko naštevala. Saj zaradi takšnih kot si ti je zeloooooooooo veliko sovraštva vojne itd. Saj ni čudno, če pa še takšni živijo kot si ti. Nisi vredna, da hodiš po tej zemlji, zemlja se mi smili.
;((((((((((
Anejalonja je pisal/pisala:
>
> Veš kaj, vsaj slovensko se nauči pisat, če že sprašuješ take
> bedarije. Stane lahko kolikor hočeš, lahko tudi nič SIT, če
> nimaš pogostitve oz. ohceti!

Bravo punce!!!!!!!!!
Tudi meni se vprašanje zdi še kako smiselno, na žalost pa še nimam teh izkušenj!

Lp

Se strinjam z vsemi, vprašanje je zelo smiselno sploh pa če si šele na začetku in se ti sploh ne sanja kje začet – tako kot meni.
Lonja ti si pa ena navadna krava!!!!!!!

Meni se pa zdi, da je vprašanje o stroških še kako upravičeno.

Naj te razsvetlim draga Lonja: tudi, če nimaš pogostitve, imaš stroške (obleki, cvetje, prstana, prispevek za grad, cerkev – če se seveda poročiš cerkveno,…) Tako tudi to nanese. Tvoj odgovor je bil torej “mimo”. Nič te ne stane samo, če se NE POROČIŠ!

neja tudi jaz mislim, da je kar pričakovati stroške v višini 1mio.

Lp, Ana

New Report

Close