Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko stanejo zavese

koliko stanejo zavese

Koliko mislite da bi me stale zavese dolzine 2,5m (toliko je dolzina okna) visine pa 2,30m. Rada bi jih zamenjale ker te ki jih imam sedaj so ze precej zdelane. Problem je tudi, da ne morem kupit ze narejenih, ker imam podstresno sobo in bi morale biti narejene pi tocnih merah. Neprijetno mi je da bi sla v trgovino in tam vprasala ker stanujem v majhnem kraju kjer se vsi poznamo, potem pa si ne bi mogla privoscit, da mi jih izdelajo.
zato me samo zanima priblizno koliko bi me prislo. Zavese ne bi imela nic posebnega, navadne bele prosojne. Hvala in orosim brez neumestnih komentarjev.

Zavese so drage, sploh pa za tvoje dimenzije, pod stresno okno in potem 2.30 dolžina….
Ne bos si jih mogla privoščit, žal.

Kupila nekaj takega pri Velani pred 2 letoma. Kolikor se spomnim je bilo okrog 300 eur, vendar je bila cena
po 1 m blaga tam okrog 30eur/m. So se pa cene blaga začele tam pri 10,00 eur/m.

Nič ti naj ne bo nerodno, da ti naredijo izračun. Tudi sama sem doma v manjšem kraju, kjer sicer
so 3 ponudniki zaves. Sem bila pri vseh 3, kupila pa nato pri enem. Pri vsakem pa sem izvedela nekaj
novega in koristnega za sprejem odločitve.

Lani takle čas sem za zavese + šivanje+obrobo za 4 klasična okna v Obiju dala skupaj 114 eur.

…kjer imajo blago za zavese, povej mere in koliko rabiš, pa ti bodo vse zračunali.Tja, kamor sem šla jaz zadnjič (Domžale, nasproti Doma upokojencev) bi mi jih sešili skoraj brezplačno, če bi tam kupila blago.Mislim, da mi je prodajalka rekla tako in da sem prav slišala.
Preglej blago, pozanimaj se, skupi vrzi vse vsote, pa boš videla koliko pride in če imaš dovolj denarja.Jaz naredim že tako.Potem grem domov in premislim , potem se pa odločim.

Hvala za odgovore. Koliko pa sploh naj racunam blaga? Ce je dolzina okna 2,5m je potem to 5m blaga ali vec? Malo ze morajo biti nabrane al kako?

jaz tudi nimam pojma, meni je vse svetovala prodajalka v trgovini.

Ponavadi one vejo, ker imajo že izkušnje.

Dolžina blaga je odvisna od nabranosti zaves, največkrat se jamlje dvojna dolžina (pri tebi 5 m), če so zavese goste, če so zavese bolj redke, pa vzamejo tudi kakšen meter več.

Pojdi v trgovino, se pozanimaj in jim povej, da boš premislila in se morebiti oglasila.

Za zavese za stanovanje daš lahko 50€ ali pa 1.500€ ali več.

Pojdi v Bauhaus ali Lesnino recimo, poglej že narejene zavese, za tako velikost tudi ni nič narobe, če je zavesa iz dveh delov, v bistvu je še boljše, ker jo potem na sredini odpreš, da dostopaš do okna.
Premisli, mora biti zavesa res do tal ali bi bilo dovolj do okenske police? Tu si spet s krajšo višino dobiš nekaj maneverskega prostora za cenejšo varianto.

Ali pa, v končni fazi, sploh nimaš zaves in daš na okna kakšne dekorativne folije ali notranje žaluzije ali pa sploh nič.

Ravno sem jih kupila v Kemoplast Šentjur.
Meter zaves se giblje že od 12 eur pa do 25 eur pi njih.So bli ful prijzani in mi je prodajalka ful svetovala, pomagala in na koncu sva zbrale ene zelo lepe bele z malo rdečega vzorca. in je bila cena 14 eur za meter.Rabila em za balkonska vrata, in dve okni.Blago me je prišlo cca.145 eur+šivanje 65 eur.Zavese so čudovite, lepo zašite in nabrane.Mam pa okna širine cca.1,5 , balkon cca. 1 meter.Če sem ti kaj pomagala.

POZDRAVLJENA.
TUKAJ SI LAKO POGLEDAŠ ZAVESE.
http://www.pletenje.eu/
LP MOJCA

New Report

Close