Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko ste kupile?

koliko ste kupile?

Oj punce, zanima me ,kolko ste danes zapravle na razprodajah in če ste to v resnici potrebovale??

Nič, ker nisem bila in me v tako gužbo ne spraviš, raje nimam nič!

lp

Samo malo – moram skupaj seštet ;). Nič, ker žal denarja zdaj za take štose ni 🙁 ;).

Še nič. Grem jutri, pa bomo videli, če ste kaj pustile. 😉

Sm si eno majčko,pa še to zato ker jo rabim in je bla ravno majhna priložnost da privarčujem2.000 sit.Sicer ponavadi na razprodaje ne hodim ker takrat ravno ni denarja pa se polno folka je,torej noway.

kupila sem si samo eno jeans krilo,pa se to sem mela bone ki sem jih dobila za darilo.drgac si pa nameravam kupit skornje,ki jih rabim,pa se nasledn let jih bom nosla.

Jaz grem tudi jutri,
ker nisem iz Ljubljane
pa se mi danes ni dalo.
Škornčke bele
pa kavbojke grem iskat.
Upam da pridem čim ceneje skoz!!!!

JAZ SEM DALA 12000 ZA VSE SKUPAJ. ZA MOŠKE ELEGANTNE HLAČE+ŽENSKE ELEGANTNE HLAČE+BODI ZA MALEGA+ŽENSKO BLUZO.
GREM JUTRI SPET, MOGOČE ŠE KAJ KUPIM,
LP

Ene jeans in ene žametne hlače. Aja pa eno majčko, ki je raztrganaaaaa!!!
To pa je to, ker v trgovini nikoli ne pogledam, prav mi naj bo. Pa škornje (črne) sem si imela namen kupit, mislite da imajo kake normalne? Ne, nimajo!
Lp, ina

Nič. Ukradli so mi denarnico, dokumente, pa še pol omare oblek, pa ko bi blo sam to… Rabim kar nekaj stvari, pa ne vem kje naj začnem, sam bom pa raj potrpela, sej bo kmal konec zime, tist denar bom pa dala za kolo pa nove športne copate.

Mi pa mamo tri bolne sončke doma in se nam ne sanja, kaj se dogaja po trgovinah,…
Lp, Mateja

Ina, kljub razprodajam lahko blago z napako zamenjaš.

Čeprav pripravljena na gnečo, sem se oborožila z dobro voljo in z svakinjo skočila v shoping. Vendar vseeno….da pomeriš ene hlače in majčko potrebuješ več kot uro časa!:)))
Ampak sem kupila kar uredu….za 16.000 sit sem kupila hlače, dve kiklce, jopič, dve majčki, aja pa še en pulover…..danes grem pa gledat za čevlje….bomo videli……pa dober shoping želim vsem…..
Aja, je katera že bila v Sportini na razprodaji? Mnenja?

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Šli kupovat samo puhovko za fanta, kupili pa tri. Eno zame in še eno za tamalega. Vse skupaj so bile 20.000. Samo punce, res preglejte robo. Moja puhovka je pri rokavu tako škartno zašita, da puh leti ven. Jo bom zamenjala. Predstavljajte si, da jo kupite po normalni ceni, pa je taka. Uf sem jezna, pa še prav blizu nisem doma, pa bom morala še enkrat na pot.

LP

Jaz sem kupila za malega hlače in zase brezrokavnik. Skupaj 4.600,00 SIT. Bi še kaj, vendar me ta gužva ubija. Oboje pa je bilo znižano 50%, tako, da se mi zdi, da se je splačalo. Mali je hlače rabil, jaz pa telovnika ravno ne.

Kje pa ste kupile ta oblacila, ki so bila strgana?

ja se podpišem pod pikin post! Tudi mene zanima.

jst sm pa kupla novo trenerko, k je bla znižana iz 20 na 14jurjev.

Jaz sem kupila 2 puloverja in 2 majcki,fant pa je kupil puhovko in puli in moram povedat da je vse lepo in uredu in ni nobenih napak na artiklu. Kupila sva pa v benettonu in dala za vse skupaj ene 60.ooo sit.
Raje kupim kvalitetno robo in malce drazjo kot pa en klump za malo denarja,ker potem najdes polno napak na artiklu in moras manjat….bl ne!!

Meni se zdi, da če kupujemo poceno robo potem moramo biti pripravljeni tudi na slabo kvaliteto. Če ste dobili tri puhovke za 20 tisoč potem tudi pred znižanjem niso mogle biti ne vem koliko drage in tudi ne prav kvalitetne.
Meni se zdi, da so razprodaje zato, da kupimo kakšno kvalitetno stvar po znižani ceni, ki jo bomo lahko nosili več sezon, tisto poceni sranje pa itak lahko kupujete čez celo leto.
Pa tudi ne razumem kje kupujete da za 12 tisoč dobite moške in ženske elegantne hlače in ne vem kaj še. Moj fant je kupil dvoje hlače, kavbojke in eno jaknco pa je dal 81.000. Samo je pa kvalitetno in bo nosil dalj časa in brez skrbi da se mu bo kje kaj strgalo.

Še to me zanima a je bila katera izmed vas kaj v manogotu in kaj kej imajo?Ste zadovoljne s tem?

Se popolnoma strinjam s Študentko. Na razprodajah kupim najraje oblačila priznanih proizvajalcev ter športna oblačila.
Ni mi ravno fora, da imam čim več cunj temveč, da so mi všeč in se dobro počutim v njih. Torej kvaliteta (moje osebno merilo) in ne kvantiteta. Tudi na razrodajah ne kupim nekaj kar mi ni zelo všeč.
Včeraj pa sem si kupila modrček od La Perle. Mogoče pa še kaj, ko se gužva poleže.

Mene pa moti, ker imajo npr. v vseh prodajalnah napisano DO -50%!
Pridem v Planiko – moške gumarice znižane za 700 sit; pridem v Mass- krafl, da večjega ni, znižan največ za 20%, razen nekaj izjemno slabe robe za 40%. Samo obrnila sem se in si rekla: nisem tako bogata, da bi poceni kupovala! Kupila nisem in ne bom nič. Nikjer; zviti trgovci znižajo samo robo, ki normalno ne gre in robo, ki je iz mode. Pri nas smo še daleč od pravih razprodaj, ki so kot npr. v Švici, ki ZNIŽAJO cene vsem sezonskim artiklom – ZNIŽAJO!- kar je razlika od razprodaje – za 40 ali več %.
Bolje, da imaš manj pa tisto res super kvalitetno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close