Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka koliko ste odšteli za poročne prstane?

koliko ste odšteli za poročne prstane?

hvala za odg. in lep dan vsem

oba skupaj 600eur

za oba skupak 520,bil popust tako da na koncu 400 za oba, kombinacija rumeno belo zlato,5mm!

V tolarjih 300.000.

pred 15-imi leti v Trstu sva dala skoraj 100 mark za oba in držita še danes, nista pa čisto navadna rinka

…nisem dala za poročna prstana nič))

Najmanj kar se je dalo. Sva vprašala za najcenejše. :-)Cene se pa ne spomnim, je preveč let nazaj. Navaden zlat obroček.

240 € belo zlato

600 eur za par, kombinacija rumenega in belega zlata, pa moj ima 5 briljantov. Je pa to blo pred kratkim 🙂

Kaj so to stekleni briljanti? :)))) 600 eurov 5 briljantov, dej ne seri.

Ne, leseni briljanti so, butara. Ja, kot sem napisala, tk da ti ne seri.

pred 12-imi leti na Hrvaškem

:))))))))) Dobr so te nategnil, al pa kr neki pišeš v tri krasne.

:))))))))) Dobr so te nategnil, al pa kr neki pišeš v tri krasne.[/quote]

Če jo je že “mož” nategnu, ona njega……….naj pa še zlatar ali bižuterist OBA, ha ha ha.

Če jo je že “mož” nategnu, ona njega……….naj pa še zlatar ali bižuterist OBA, ha ha ha.[/quote]

:))) Pomoje jo pa bodoči mož že dolg ni, pa se je pol bižuteristu pustila. Aja, mogoče jih je pa na placu kupila na štantih:))

Če jo je že “mož” nategnu, ona njega……….naj pa še zlatar ali bižuterist OBA, ha ha ha.[/quote]

:))) Pomoje jo pa bodoči mož že dolg ni, pa se je pol bižuteristu pustila. Aja, mogoče jih je pa na placu kupila na štantih:))[/quote]

Primitivke, kaj češ tu gor drugega pričakovat.

Mesec nazaj 800€. Sva želela malo bolj kompaktne in moj ima briljantke not. Je pa cena po Sloveniji kar primerljiva. V Italiji so pa dražje rinke(isti gram), ker imajo 18k zlato.

Dobiš pa rinke od 100€ naprej. Odvisno kaj želiš, koliko želiš in koliko unikat želiš.

Cena briljantka se prične pri nekje 25€ tako, da je tvoje pametovanje malo zgrešeno. Gornje omejitve pa praktično nimajo.

http://www.ce-sejem.si/index.php?page=sejem&item=4233&ex_tree_root=4233
+
http://www.napovednik.com/dogodek153679_3_porocni_sejem_porocni_dan

1000€ za par. Nakup leto nazaj, Zlatarna Celje. Tudi moj ima 5 briljantov, kakšne pa so cene briljantov, pa nimam pojma. Širši, bolj masivni, belo zlato.

34€

Ravno včeraj sva jih prevzela v Zlatarni Celje, ponudba in sama storitev na zelo visokem nivoju – priporočam. Cena: 591 EUR za oba, rumeno zlato, klasičen obroček, moj ima štiri briljantke (izgleda kot rožica). Če plačaš z Mercator Piko pa dobiš še dodatne pike. Zraven dobiš še radgonsko penino z zlatimi lističi (stane 39 EUR v prosti prodaji) in pa brezplačno čiščenje prstanov 1x letno do konca življenja. Mislim da ponujajo tudi 5% popust na gotovino (nisem čisto gotova).

lp, medicor

zaenkrat še nič, bodo pa nekje okrog 200€ za par, več mi je škoda, ker so lih tko dobri kot uni za 1000€

550 EU za par v zlatarni Gros v Grosupljem. Kombinacija belega in rumenega zlata, 5.5 cm, 3 briljantke.

Pred tremi leti 2500€ za par.18 karatno zlato,belo-rdeča kombinacija.Moj ima 29 briljantov.Kupljeni v Zlatarni Celje.

New Report

Close