Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko ste odšteli za poslikavo…

Koliko ste odšteli za poslikavo…

Povej nam še od kod je ta tvoja prijateljica? Verjetno iz Lj tako, da kakšne Štajerke odpademo:((

Pa Lp.

Joj, solzica, po moje še bolj odpadete – je iz okolice Jesenic. Tam do Ljubljane bi še šlo, morda s kakšnim jurčkom zraven za potne stroške – kar bi po mojem še vedno bilo zelo ugodno!

Se pa opravičujem, ker sem ta podatek pozabila povedat. Slikice pa ti vseeno lahko pošljem, če želiš. Morda imaš kako kolegico, ki je iz našega konca, pa bi jo morda zanimalo. Upam, da ne delujem kot reklama, to sploh ni bil moj namen, vendar bi kolegici iskreno rada pomagala. Po drugi strani pa bi bila sama vedno vesela, če bi mi kdo povedal za stvari, na katere se sama niti spomnila ne bi, nato pa bi ugotovila, da me zanima!
In ker sem prišla že tako daleč da ponujam zadevo, bom pa še malo bolj podrezala in vas prosila, če veste za koga, ki bi ga zadeva zanimala, da mu poveste za tole.

Tisočkrat hvala vsem, ki ste pripravljene malo pomagat, da ji uspe!

LP, Ana

No tako: vsem, ki ste prosile za slikice poslikav, sem ji ravnokar poslala.

LP, Ana

AnaAna hvala lepa za slikce, moram rečt da so prov cortkane, ko se odločim kaj bom dala naslikat, se ti pa javim.

Hvala.

LP

------------------------------------------------------------- Dneva ne mores zadržati, lahko pa ga izkoristiš LP

AnaAna – lahko pošlješ slikce še meni?
Hvala in lp,T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

AnaAna, hvala za slikice.

LP

AnaAna, cena je mamljiva in tudi nas zanima poslikava, zato te prosim za slikce: [email protected]

Najlepša hvala!

AnaANa!!! Če še ni prepozno, bi tudi jaz prosila za slikice!
Sicer smo iz Maribora, bi pa plačali kompletne stroške prevoza, če bi prijateljica seveda hotela priti do nas!
Lep pozdrav!
Pa še naslov: [email protected]
Hvala!

Prosim, če mi pošlješ slikice na mail: [email protected]

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

AnaAna tudi jaz bi te prosila za slikice!!!!

Tisočkrat hvala!

Mail:[email protected]

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Zdaj sem poslala slikice tudi vam, ki ste jih želele ‘ta drugo ‘runodo’.

Se opravičujem, ker je tako dolgo trajalo – bila sem bolj odsotna kot ne in čez vikend nič na računalniku.

Lep začetek tedna vam želim!!!

LP, Ana

No, tu je še “tretja runda” 🙂
Pošlji slikice, prosim, tudi meni:
[email protected]

AnaAna, hvala. Res so luštne!
T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Ni problema, Selena, že pošiljam!

Lep dan!

jast bi tudi prosim slikice.
moj naslov [email protected]
hvala

a lahko še jst slikce prosim?

email: [email protected]

Hvala za mail,slikice so res luštne.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Mene pa zanima, kako je s prekrivanjem teh slikarij. Če barvam s tempero, ali je potem to možno prekriti z navadno zidno barvo? Da se razumemo, ko se poslikave naveličamo, jo prerastemo.
LP

kaj pa men, jaz sem tista, ki pride vedno bolj pozno 🙂
lepo prosim še meni na: [email protected], bomo kmalu imeli tudi igralnico v hiški
hvala v naprej, lp

Hojla!
Prosim te če še pošlješ meni
[email protected]
hvala.cao

S prekrivanjem je pa tako: najlepše se prekriva tiste slike, ki niso barvane z močnimi odtenki. Tempera se menda težje prekriva kot dipi, nisem pa čisto sigurna. Bom še vprašala kolegico.
Navadno pa se pri beljenju prekrije najprej z jubolin kitom, če pa slika ni preveč močnih barv pa navadno zadostuje tudi nerazredčen jupol.
Srkatka, prekrije se, vendar pa je potrebno malo več truda kot pri navadnem beljenju.

LP, Ana

PS: tudi ‘zadnji rundi’ pošiljam sličice.

Anaana, jaz tudi prosim za slikice.
Pa kak mail prijateljice, da se bomo lahko obrnili nanjo, ko bomo delali otrosko sobo!
Hvala.

[email protected]

Nataša, poslala sem ti vse, kar si želela.

Lep dan, Ana

New Report

Close