Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko ste plačali vaše spalnice?

Koliko ste plačali vaše spalnice?

Spalnice in otroške/mladinske sobe plus vsi dodatki (preproge, slike ipd)

Moja in moževa 2 jurija, za tri otroke pa nevem točno, najmlajši dve si jo še vedno delita, stala je verjetno okoli jurija in pol, najstarejši pa je najstnik in ima svojo že več kot 7 let in je bila najdražja, mislim da okoli 3 jurije vse skupaj je pa plačal skoraj pol in mi ni žal denarja ker je še vedno kot nova.

Za dodatke pa tudi okoli 500e zaradi moje obsesije s slikami,plus preproge v njihovih sobah lahko zaokrožimo na jurija.

Samo pohištvo in dekor?

Najina okoli 20K, otroška cca 5K. Brez tlakov in vrat.

Kaj ste dobili za 20k in 5k?

Jaz sem kupila novo posteljo in nov jogi. Postelja nekje 80€, jogi 150. Omaro imam pa še kar staro, tam okrog 30 let je stara. Koliko je taka nova, nimam pojma.

Slik ne kupujem, ostali praholovilcev tudi ne.

Odgovor na objavo uporabnika
neverjetno, 04.09.2022 ob 22:02

Kaj ste dobili za 20k in 5k?

Pohištvo po meri, vodno posteljo, kvaliteten jogi, oblazinjenje do stropa, dizajnerske luči in stojala, orientalsko preprogo, umetniško delo priznanega umetnika…

Pojstlo mava staro kovinsko, samo headboard sva kupila/predelala nov. Imava garderobno sobo, torej v spalnici ni omar, samo tepih, nočni omarici (bolj polički), zavese, en bean bag in en fotelj. Vse skupaj okol jurja, jurja pa pol, brez garderobne sobe, ki je bila pa tudi pretežno doma narejena.

To me se zanima

Koliko pohistva in kaj prevladuje, police, predali, za obesat?

Je oblazinjenje do stropa po vseh 4 stenah ali samo za posteljo in iz kaksnega materiala je, blago, usnje…?

Cca 4.000€ za trodelno omaro z drsnimi vrati, osvetlitvijo in velikim ogledalom, posteljo z dvema predaloma in ambient osvetlitvijo, vzmetnico, dve nočni omarici, veliko komodo s štirimi predali. Vse mehko zapiranje, vzglavje postelje oblazinjeno.

Nekaj malega še za stenske nalepke, nekaj okvirjev za fotografije, lep okrasni lonec in večjo sobno rastlino…

Sem prejšnjo spalnico predelala/prepolovila. Zdaj je pol spalnica, pol delovna soba. Ker imam garderobno sobo posebej, je v sedanji mikro spalnici samo postelja, mala nočna omarica, preproga in luč. Za posteljo spring box po meri (neki posebni mehanizmi in neserijska višina) sem dala čez 3.000 evrov, za preprogo 80 evrov in omarico v Ikei  6o evrov. Ločevalna zatemnitvena zavesa okrog 200 evrov. Luster ne vem, je ostal isti.

Samo podtelja z jogojem, noćnims omaricama, prednik, manjša zofa in 2 naslonjača, mizica. Več kot 30.000 €.

Postelja usnje, zadnji del pri vzglavju, oz. Na steni prav tako usnje širine 420 cm in skorak do stropa.

Garderoba je zraven in ni v ceni.

Plus posteljnina, odeje,

Boxspring postelja je dva jurja, omara jurja, ostalo dva jurja

Boxspring postelja je dva jurja, omara dva jurja, ostalo dva jurja

kaj te zanima, 04.09.2022 ob 22:11

Pohištvo po meri, vodno posteljo, kvaliteten jogi, oblazinjenje do stropa, dizajnerske luči in stojala, orientalsko preprogo, umetniško delo priznanega umetnika…

😂 oblazinjenje do stropa pa orientalska preproga 🤣🤣 nobene dizajnerske luci ti ne pomagajo v tem primeru.

Prevec glede na premalo dogajanja v njej :)))

saj ne, saj ne

yram, 05.09.2022 ob 09:45

Prevec glede na premalo dogajanja v njej :)))

saj ne, saj ne

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Robbie, 05.09.2022 ob 09:41

😂 oblazinjenje do stropa pa orientalska preproga 🤣🤣 nobene dizajnerske luci ti ne pomagajo v tem primeru.

malo manj “kiča”

Malo nič. Postelje so bile v akciji cca 500eur, omare podarila teta ob selitvi v tujino, nove. Pisalna miza otroška dobili na podarim.si nova, sestavljena iz dveh delov, vsak dobil polovico. Omare za eno otroško sobo podarila gospa v eni  fb skupini, zelo lepo ohranjene, pisarniški stol tudi. Za drugega smo vzeli le visok predalnik, sicer star, a barvno in stilsko usklajen, to kar si je želel, brezplačno z enega oglasa na spletu. Dali za kavo.

Plafonjere 10eur Hofer. Zavese yisk tudi nekaj takega.

ne vem če res, 05.09.2022 ob 10:08

že kiham od prahu.

Jao ej, 20k kiča 🤣

Tole je pa kot da bi gledala preluknjano in požgano Situlo.

A to je zdaj moda s temi ogledalčki? Na mmcju so pokazali eno stanovanje s kuhinjo,  kjer so bile ploščice podobno nakljucno drugačne in je zgledalo, kot da je pol ploščic razbitih ali da jih manjka. Prav nič lepo.

New Report

Close