Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koliko ste strastne?

Koliko ste strastne?

Pri sexu namreč?Kaj vas spodbudi pri partnerju,da ste dodatno še bolj strastne in pohotne?Vedno jer treba pri sexu in igricah okrog tega dodajati novosti in”izboljšave”,če ne postane sex preveč monoton in žal dolgočasen.Sex pa ni samo potreba in dolžnost.Je tudi užitek,ki mora biti popoln.

Strast najbolj požiga tisto, kar ni takoj na voljo, za kar se je treba vsaj mejčken potrudit, kar ni prinešeno na pladnju

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Odlično tudi jaz tako mislim.Prepovedan sadež je zmeraj slajši od dovoljenega.

..mene podžge inteligenca…., ki pa ni prepovedan sadež…je pa redek, ANE ONDI?

No ti že najbrž veš da je redek sadež inteligenca.

…mogoče to da si jaz upam več kot ON…

Kapo dol pred tabo.Čim več takih žensk bi moralo “obstajati”

DOBRA : ))))))

to, jersa … to je beseda!
očitno prihajava do istih spoznanj;-)

…se pravi…rabiš inteligenco?..za dober sex?…mogoče..?

:)))

DOBRA : ))))))[/quote]

Dobra v čem?

Eni ste res preveč inteligentni,da vam kar škoduje.Vsaj pri sexu.

ce je partija prava,potem strast sama naredi svoje in kontrola nad mozgani popusti 🙂

Res privlačnost in prava sexualna energija včasih prebudi v človeku “žival” in popustijo vse zavore erotike.

ja, bistvo je očem nevidno, pravijo:)

Zakaj bi bil pa “prepovedan sadež” vir užitka? Sicer priznam, da je adrenalin, ko kaj ukradeš ali se zlažeš, samo to zame ni popolni užitek.

Strast pri spolnosti pa ni pogojena s kakimi pripomočki, velikim onetom, kosmatim dedcem ….itd. Strast in pohota je vsaj pri ženski “v glavi”.

Če se ženska počuti kot “ženska” v pravem pomenu, če se počuti sexy in zaželjena…potem uživa v vsem, kar lahko s partnerjem počneta. Ženske najbolj vzburja njegova karizma, on sam, njegov pogled, njegov odnos do nje, kot ženske-to je vse inteligenca (čustvena predvsem). Ženske to pri moških najbolj cenimo.

Torej, ko mu zaupamo, ko smo sproščene…se mu z lahkoto predamo, potem za užitke ni več nobene ovire!!

(Ondi, ti bi pa rad slišal tisto…..”ja, rada govorim packasto in najbolj me vzburi, ko me nežno udarja po riti in šepega….pofukal te bom….praaaaaaa:)))))

Mi bereš misli Mirelca:-)

Se te bere, kot odprto knjigo:)

Tebi ne morem ničesar prikriti?;-)

dobro in logično razmišljaš.
mirella, ti si mi ena srečnica.

Mirelca je odlična sexualna psihologinja.

kje pa se skrivaš, srce’

da si bolj?…ma…ne verjamem..naprimer…upssssssssss

čuj mala……kdaj se vidiva?

leta letijo - iščem stevardeso

Jel me netko tražio?

Pijem pusim i devojke rusim!

ondy..najbržne…hahaha

ondy..najbržne…hahaha

New Report

Close