Koliko ste v minusu?
Ne, nisem v minusu. Ne posegam v limit, ker je to čista izguba denarja. Ja, sem bila v limitu in še čez, ko sem bila ledik in frej in brez obveznosti, potem me je pa pamet srečala. Od takrat nobenih rdečih številk, ker je to začaran krog. Dobiš plačo pa si še zmeraj v limitu. To je katastrofa! Ampak take imajo banke rade. Jim nosite dobiček, jasno.
Jaz pa … zelo previdno razporejam denar in ne grem več pod nulo.
No, da se ne bodo tukaj fočkali sami taki, ki so vedno v plusu, bom pokvarila povprečje. Praktično sem vedno v večjem ali manjšem minusu. Vendar imam kaj pokazat. V dvajset letih mi je uspelo iz popolne ničle (oz. kufra cunj in starega kolesa) priti do dveh hiš, od katerih nobena ni obremenjena s hipoteko ali krediti. Pa nobene nisem primožila ali podedovala. Zato se tudi za večni minus na TR ne sekiram, ker ga ne porabim za tisto, kar bi na koncu izplaknila v wc školjki.
ja, mam minus, ravno ko se spravim na plus, se kaj zgodi, da grem spet dol na minus;
v novembru, kuža na antibiotikih, najdena mucka na sterilizacijo, nakup otroških škornjev, nakup tunike za novoletno zabavo, nov pralni stroj – potlej pa seštejte…
ne, glava me ne boli, samo da se da še kaj iz minusa vzet, bomo že,..
Tudi mi. Velik kredit za stanovanje in se za avto. Pa vcasih smo tudi par 10e v minusu na racunu. Vcasih tudi 100e ali celo 200e. Ker ce potrebujem denar, grem raje v minus do place, kot pa da vzamem iz varcevalnega racuna. Na varcevalnega ne bom vrnila, na TRR pa vrnem ob placi.[/quote]
Enako. Oba. No, za avta (2) sicer ne, je pa stan. kredita veliko. Minus na TRR: včasih par 100 evrov. Ni panike.