Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Koliko ste v minusu?

Koliko ste v minusu?

December se začenja, čas zapravljanj. Ste že v minusu? 🙁

Ne, hvala Bogu.

Ni za razlagat! :/

ne. ampak pri nas je vsak mesec mesec zapravljanja ne le december

Ne, HB še nikoli v življenju nisem bila v minusu in upam, da tudi nikoli ne bom.

Da se zdaj 3/4 Monovk ne bo požrlo od zavisti in kompleksa še povej, kako si prišla do stanovanja.

Ne, nisem v minusu. Ne posegam v limit, ker je to čista izguba denarja. Ja, sem bila v limitu in še čez, ko sem bila ledik in frej in brez obveznosti, potem me je pa pamet srečala. Od takrat nobenih rdečih številk, ker je to začaran krog. Dobiš plačo pa si še zmeraj v limitu. To je katastrofa! Ampak take imajo banke rade. Jim nosite dobiček, jasno.

Jaz pa … zelo previdno razporejam denar in ne grem več pod nulo.

nimam limita, sem ga poplačala in ukinila

Če gledam temperaturo pri nas – ja. Če gledam moj račun – ne, niti zdaj, niti nikoli prej.

Če gledam temperaturo pri nas – ja. Če gledam moj račun – ne, niti zdaj, niti nikoli prej.[/quote]

Tudi jaz enako.

Tudi jaz sem ena tistih, ki ne prakticirajo minusa. Ne zdaj, ne prej nikoli.

Zapravljam, kadar imam navdih, mi paše in sploh ni nujno, da je to ravno december.
Minusa ne poznam.

No, da se ne bodo tukaj fočkali sami taki, ki so vedno v plusu, bom pokvarila povprečje. Praktično sem vedno v večjem ali manjšem minusu. Vendar imam kaj pokazat. V dvajset letih mi je uspelo iz popolne ničle (oz. kufra cunj in starega kolesa) priti do dveh hiš, od katerih nobena ni obremenjena s hipoteko ali krediti. Pa nobene nisem primožila ali podedovala. Zato se tudi za večni minus na TR ne sekiram, ker ga ne porabim za tisto, kar bi na koncu izplaknila v wc školjki.

So ljudje, ki živijo od minimalca….oni ne rabijo decembra da padejo v minimalni limit oz. minus…….pomisli nanje…

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ja, mam minus, ravno ko se spravim na plus, se kaj zgodi, da grem spet dol na minus;
v novembru, kuža na antibiotikih, najdena mucka na sterilizacijo, nakup otroških škornjev, nakup tunike za novoletno zabavo, nov pralni stroj – potlej pa seštejte…
ne, glava me ne boli, samo da se da še kaj iz minusa vzet, bomo že,..

res je..

Se cisto strinjam, trudilda. Tako se dela.

na “srečo” imam registracijo 6. 1., kar pomeni, da zelooo ahtam zdajle denar…ker ga pač moram:-)

seveda še servis + nova vinjeta…tako da za december bo največja zabava sankanje na snegu…nobenga luksuza

2000 evrov minusa. Ni panike. Pa ne zaradi veselega decembra. Vlaganje v hišo. Nikoli se ne bi zapufala zaradi daril.

Isto 2000 eur, bajta.

Minus zame ni moj denar,zato ga nisem še nikoli zapravila. Če nimam nimam. Kaj naredite takrat, ko je limit izčrpan? Verjetno ne kupujete, ker nimate kje vzeti.

Imam velik stan. kredita, tako da, po svoje je to tudi minus a ne?

Kaj čmo, nismo nič podedovali.

Tudi mi. Velik kredit za stanovanje in se za avto. Pa vcasih smo tudi par 10e v minusu na racunu. Vcasih tudi 100e ali celo 200e. Ker ce potrebujem denar, grem raje v minus do place, kot pa da vzamem iz varcevalnega racuna. Na varcevalnega ne bom vrnila, na TRR pa vrnem ob placi.

Tudi mi. Velik kredit za stanovanje in se za avto. Pa vcasih smo tudi par 10e v minusu na racunu. Vcasih tudi 100e ali celo 200e. Ker ce potrebujem denar, grem raje v minus do place, kot pa da vzamem iz varcevalnega racuna. Na varcevalnega ne bom vrnila, na TRR pa vrnem ob placi.[/quote]

Enako. Oba. No, za avta (2) sicer ne, je pa stan. kredita veliko. Minus na TRR: včasih par 100 evrov. Ni panike.

nikoli nisem v minusu,tretjina plače gre vsak mesec na varčevalnega, ostalo pa znese, sicer večje nakupe, dopuste in stroške ima čez mož…

New Report

Close