Koliko ur ima dan pri Janezu Remškarju?
Se popolnoma strinjam. Jaz sem zato, da se politika popolnoma loči od gospodarstva, javne uprave, športnih organizacij in ne vem še od kje. Za vse večne čase. Ko si politik, bodi samo politik. Ko si v gospodarstvu bodi v gospodarstvu. Nobeden se ne posveti svojemu področju in vsi se nakam vmešavajo. Tako je šlamparija v politiki in v gospodarstvu.
In kriviti sedanjo vlado za to, je pa milo rečeno butasto. Ta praksa, da politiki sedijo v nadzornih svetih, se je razbohotila z LDS-ovimi vladami, ker so povsod hoteli “svoje” ljudi. Tudi Kosa takrat ni bilo slišati peti.
Treba se je enkrat nahati iti naši-vaši, ker v tem primeru se gleda na stvati pristransko. V tem primeru vsi državljani najbolj izgubljamo, tako mi kot vi.
Sedanjo vlado krivim za to, kar se dogaja zdaj, prejšnjo sem pa za tisto, kar se je dogajalo takrat. Menda ja ni prejšnja vlada kriva, da zdajšnja nastavlja svoje ljudi v gospodarstvo že dve leti, zdaj ko je zavzela vse ključne pozicije se pa hvali, da je prva, ki bo ločila gospodarstvo od politike – zaradi tiste uredbe o nezdružljivosti funkcij, ki so jo sprejeli šele zdaj ( mi pa vsi naivni kar dol pademo in vse verjamemo). Če bi jo na začetku mandata sprejeli, bi jim vsi ploskali, tako pa….Pa ravno zato so bili izvoljeni. Mene osebno so zeeeelo razočarali.