Koliko v hladilniku?
Na kefirju (mercator, pollitrski) piše: Hraniti na temperaturi pod +6 stopinj. Na jogurtih ponavadi piše, da naj bo temperatura od 2 do 8 stopinj. Jaz imam hladilnik nastavljen na 4 stopinje.
Serviser te zavaja, tako visoka temperatura ni sprejemljiva, pomeni le, da hladilnik ne opravlja svojega dela.
Pri nas pa nimam pojma koliko je ker je nikoli nisem merila, tudi nimam s čim.
Nastavljeno imamo pa na 2. Je pa termostat tako ali tako pokvarjen in dela tam kjer bi moral najmanj, največ.
Pokvarilo se nam še nič ni, prej je kaj zamrznilo, tako da se ne sekiram.
Ampak temperatura 15*C je pa absolutno preveč.
In potem taki serviserji hodijo okrog, pa po možnosti jim še kdo nasede:o((
LP
Jaz pa sem dala v hladilnik termometer in sem ugotovila da je notri 11 stopinj. pa se mi zdi dovolj mrzlo. Ne maram namreč ledenih jedi, ki bi jih morala še greti, da bi jih lahko pojedla.Čevzamem iz hladilnika sadež, sok ali jogurt imam rada, da ga lahko takoj pojem ali spijem. Meni se nič ne pokvari v hladilniku razen, če je že 10 dni čez rok…