Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko vas bo 30.4. vzelo dopust in kam ste namenjeni oz. kaj boste počeli

koliko vas bo 30.4. vzelo dopust in kam ste namenjeni oz. kaj boste počeli

Mi bomo kar doma. Sicer pa moj pravi, da bomo generalno pospravili stanovanje….če verjameš – pravim jaz temu ;)))

Drugih planov nimamo, predvsem bi se radi naspali :)))

Greva na morje v najlepse mestece v Istri.

Pri nas imamo kolektivni dopust 30.4. in 2. in 3. maja. Mi bomo malo vandrali po Sloveniji. Prvi vikend gremo v Moravce.

Imam dopust in grem verjetno v gore, krnsko pogorje…

Naj bi postavljali prikolico oziroma do tedaj naj bi bila že postavljena.

Mi imamo tudi dopust cel teden. Gremo pa za nekaj dni na jezera pod Salzburgom.

mi gremo pa najprej v Vodice, potem pa na Dugi otok, upamo da vreme zdrži

In katero je to mestece?

Še nismo bili na Dugem otoku, gremo pa v kraj Božava , baje imaš tudi kaj za pogledat tam, tako pravijo eni prijatelji s katerimi gremo

Delali bomo na sistemu, ker gredo delavci na dopust .-( Takšnole mamo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

imava oba z možem planiran dopust. če bo vreme lepo gremo v ZG v ZOO 🙂

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Ja, eni bomo pa kar brez. Dopusta namreč. Nekdo pač mora delati, da je lahko kdo drug prost, a ne? 😉

Na morjeeeeeeeeeeeeeeeeee grem!!! In ostanem tam do 2.5., potem pa spet v službo.

Jaz tut :)))
Bomo pa na Gorenjskem!

ojla, a mi lahko poveš točno kam greste. mi se odločamo, da bi poletne počitnice preživeli v Avstriji nekje ob kakšnem jezeru… vsaka info bi mi prav prišla. saj veš kako je iti z dvema mulčkoma nekam, kjer nič ne poznaš… hvala ti in lp, b

sedaj med prazniki gremo v Hintertux, 5 dni – še zadnja smučarija letos :-((((

Dopust imam 30.4., 2.in 3. maj. Gremo na moooorjeeeee – končno. Vabi nas naš drugi domek.

LP Maja

Lep pozdrav !

New Report

Close