Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koliko vas je……

Koliko vas je……

…… ki ste seksali že v wihrlpool-u, savni ali bazenu?

A v morju velja?

sem in v morju tudi..samo meni v vodi ne pase..ja voda kot kombinacija..rajcanje..in masazni curki umes..potem pa se rada preselim na suho..no edin noge so lahko se u vodi..ker bolje cutim..kot pa u vodi…

kje si to sexala v toplicah? Kako se ti zdelo v savni?

zaprti tip…je bilo vse..samo zame in njega..ne maram bit na ogled drugih..je rajcanje je..ampak tko se rajcam pol rajs v avtu..ne pa bazenih..savnih..tm sem rada sama…z njim.

A sama bi opazovala dva ki seksata?

zakaj ne..ce bi tko naneslo..lih slucajno..da uletim tja mimo..in ce bi bila to lepa predstava..men vsecna..oba..ne bi mogla it stran..verjetn bi kar obstala in ju opazovala..in kva pa vem kako bi se koncal vse to..lahk predvidevam ..vem ne..rajcal bi me to…zelo…na to se nisem naletela…u zivo.

Bi se jima tudi pridružila?

V morju, pa v kadi je menda vsak

Tale menda me je pa prepričal…o tebi, mislim. Ljubek si.

Na vseh treh krajih sem že, iz masažnega bazena sem se potem preselila na masažno klop, da smo opravili do konca.
Je kar o.k., v savni se mal težje diha pa ni panike

A da te je, a? Super si

tkole ti lahko zatrdim, da ne, kaj bi bilo pa u resnici pa nimam pojma..nism se to..zato ne vem.

Tudi ti, dragi KIR.

Pismo, Maya, jaz sem tolikokrat v savni – če je le možnost si jo privoščiva skoraj vsako soboto. Ampak ni šans, saj je vedno polno, nemogoče. Pa še velikokrat se mal sporečeva, ker dobim takoj pod nos: paz de nauš škilast ratu! Saj veš – včasih se ti očki kar podzavestno kam drugam obrnejo

Ni nihče vidu?

Sam žena, če bi one, bi jih verjetn skrile. Če pa je katera mene v mojega pogledala, pa namerno nisem skril. Vidiš kolk smo dedci boljši od bab!

V bazenu ne, v morju pa. Pa še gužva okol in okol je bila 😉 Bazeni so preveč umazani.

Joj, sara* probajta enkrat v vodi, ko bosta imela mir, pa zadost topla voda mora bit, pa zadost placa. Ful ful lepo. Aja, pa mal poštudirejta kakšna je izolacija sten, jaz sem si celo roko pogrizla, za vsak primer, da me ne bi kdo slišal…

In ti bi bazen s tem dezinficiru, pa bi bil spet čist …

Pikca, jaz sm te slišu, še zmeraj mi v ušesih odmevaš…

no okey..pa še jaz povem….u jakuzziju sem tut jaz……čeprav mi je blo bedasto odgovarjat na to uprašanje….
….pa dobr je blo…valjda da je blo…:))

Ze v bazenu.

In si še kdaj ponovila?

Ja tam kjer sva bla jaz in on je bolj malo obiskana zadeva in se je dalo, vsake tolk je kdo prišel sam ni blo panike mal za adrenalin

New Report

Close