Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koliko vas je……

Koliko vas je……

Ne če sva bla sama! Drugače pa ne bi. Ali pač

Sauno si za mene pršparala a ne? :))

V bazenu,savni(samo v domači),banji,morju….

P.S.Ja pa voda ne sme biti premrzla

Vem da je to super, ja

a v domači kadi šteje:)

Šteje, erči, šteje, pa kako, sam si morala kar dobr zamašit, sicer gre voda notr, ha ha

ja ja imaš prav. veš pa tudi da ni luknica ena sama…jih je kar več:)

Sem že ugotovil, erči, ja..

V banju, navadni in masažni. Navadna je kar malce tesna, kotna masažna pa super. Bi ga pa kmalu utopila, ker sva mela preveč vode, pa je zdrsnil z glavo pod vodo

Katero glavo misliš? Tisto sem jaz že neštetokrat v popolnoma vlažno potopu, pa mu je sam prijal

veš da mi je všeč ko mi rečeš erči

In meni, ko napišem erči! Sicer pa sem sklenil, da vsako ženšče, ki jo srečam ogovorim za “zdravo erči” – ena bo menda že prava…

Ta zgornjo glavo, tej voda lahko škodi, spodnja je itak več al manj skoz v vlagi. Zanimiv, pa nič ne zarjavi

V whirlpoolu še ne, moram čimprej sprobat. V savni pravzaprav tudi ne, v turški kopeli pa. Fenomenalno v sopari! V bazenu in morju je dražljivo zaradi morebitnih presenečenj, pod tušem sploh super, banja pa mi je bolj za predigro.

pik*ica, kotna masažna banja ni tako komot, kot sem si predstavljala, mogoče, ja, če je večja. Midva sva jo imela v prejšnjem stanovanju, ko sva se selila, sva šla pa v investicijo in sva nabavila tisto dvojno. Gre pa res kar precej vode:((, tako, da ni za vsak teden…

Boš pa sam vsake 14 dni seksala, ha ha

Vidim da si player, všeč mi je;)
več železa v ognju…

Sam potem železo ponavadi sam v ognju ostane, erči, erči, erči (kako mi je to všeč tako nežno mi deluje)

ah kirči, v ognju ostane samo če tako hočeš sam

ja, na 14 dni v banji, vmes pa pod tušem. U, ena zgodbica, prav zanimiva: mi je neka oseba pravla, kako se je mogla mučt, no, na začetku ne lih mučt, po eneh dveh urah pa je blo že mučenje, da je žensko pripravljala do orgazma. Ko je bil že ves izmučen, mu je pa le priznala, da ga doseže samo pod tušem, s tušem. Pa menda fejst p…. na pogled.

Jaz nočem samo to erči, veš erči to je odvisno tudi o drugih

ne ne, odvisno je samo od naše vesti, morale, konec koncev od nas samih:) …vedno! se kdo najde

ha ha ha…

Zaradi tvojega posta Kir, so mi pa kar solze prišle v oči. Nisem vedela, da si lahko tako krut…:))

New Report

Close