Koliko vas stane na mesec urejanje?
hkm, 24.01.2024 ob 10:58
Frizer ti za 25 evrov ne bo naredil prav nič. Te sploh postriže? Kaj zajema teh borih 25 evrov?
Vidiš, da se kurči, nič od tega si ne more privoščiti.
Mene pride manikira 40 2x na mesec, pedikura 20 1 na mesec, masaža 60, 2 x na mesec, frizer barvanje narastka 1x na 3 tedne 60, fitnes vstopnica s trenerjem 250 1x na mesec.
nega obraza 80 1x 6 mesecev, poceni pupa…
ostalo delam vse sama doma.
Anonimno509, 24.01.2024 ob 14:39
Vidiš, da se kurči, nič od tega si ne more privoščiti.
Mene pride manikira 40 2x na mesec, pedikura 20 1 na mesec, masaža 60, 2 x na mesec, frizer barvanje narastka 1x na 3 tedne 60, fitnes vstopnica s trenerjem 250 1x na mesec.
nega obraza 80 1x 6 mesecev, poceni pupa…
ostalo delam vse sama doma.
saj vam je napisala da za 25 ji glavo opere
Anonimno7808, 24.01.2024 ob 15:44
Če slovenske nebi bile tako rade na kavčih in samo žrle, ter čakale, da jim z neba kaj pade potem bi imele vse dovolj za vse lepotilne dodatke.
Tako pa raje v sebe vlagate (se nažirate) in širite pa vam nobena lepotilnica ne more nič pomagati.
slovenke ste grde in debele
Kaj pa Slovenci? Slovenci pa samo pijete in s prijatelji okoli hodite, pa za motorje zapravljate. Pa samo narezke jeste in pred TV sedite. Za povrh, se vam pa še urediti ne da! A vi pa niste grdi in debeli?
Seveda jaz ne mislim tako, da so vsi Slovenci taki. Ampak tisti, ki žalijo in mečejo vse v isti koš, mi gredo pa res na živce in ponavadi so to ravno taki, kot sem jih opisala zgoraj.
Če pa me nismo dovolj dobre zate, pa se odseli in upam da boš našel dovolj lepo žensko za tvoje kriterije. Še dobro, da v kriterijih nimaš pameti, ker nobena pametna ne bi hotela biti s teboj.
Na mesec si naredim depilacijo tj 20eur, barvam si sama narastek pol barve cca 3 eur, kaksna krema in maskara na mesec cca 10 eur, frizer strizenje na 3 mesece cca 30 eur, barvanje 1x na leto cca 60 eur. Pridem precej ugodno skozi, vcasih se parkrat masaza na leto v max vrednosti 100 eur. Pedikuro manikuro si urejam sama.
Slovenke so edinstvene, 24.01.2024 ob 16:36
Kaj pa Slovenci? Slovenci pa samo pijete in s prijatelji okoli hodite, pa za motorje zapravljate. Pa samo narezke jeste in pred TV sedite. Za povrh, se vam pa še urediti ne da! A vi pa niste grdi in debeli?
Seveda jaz ne mislim tako, da so vsi Slovenci taki. Ampak tisti, ki žalijo in mečejo vse v isti koš, mi gredo pa res na živce in ponavadi so to ravno taki, kot sem jih opisala zgoraj.
Če pa me nismo dovolj dobre zate, pa se odseli in upam da boš našel dovolj lepo žensko za tvoje kriterije. Še dobro, da v kriterijih nimaš pameti, ker nobena pametna ne bi hotela biti s teboj.
Kaj se ven mečeš kurva.
Debel si in pika. Malo se čez mejo pelji pa boš videla lepoto.
Niti zrihta se ne znate, cele dneve v pajkicah, ker druga gor ne dobite.
Zastonj lepotilni, če vam k debelosti nič ne pomaga.
Anonimno7808, 24.01.2024 ob 16:47
Kaj se ven mečeš kurva.
Debel si in pika. Malo se čez mejo pelji pa boš videla lepoto.
Niti zrihta se ne znate, cele dneve v pajkicah, ker druga gor ne dobite.
Zastonj lepotilni, če vam k debelosti nič ne pomaga.
Verjameš ali ne, jaz nisem nič debela. Brez problema oblečem 36, 34 (odvisno od modela). In ne, nisem v pajkicah cele dneve, niti se cele dneve ne lepotičim in niti ne ležim na kavču. Ne žrem, ampak jem! Težko je s polnim trebuhom športat, če še ne veš.
Zato sem ti pa rekla, da ne meči vseh v isti koš!
Čez mejo je pa isto, imaš debele in imaš suhe.
Zapravljam samo za frizerja vsakih 6 tednov 60,00 eur in za nego obraza približno 20,00 eur na mesec (večino kozmetike dobim brezplačno od hčerke, ker jo promovira, drugače bi porabila vsaj še enkrat toliko). Vse ostalo sama, doma in je ravno tako lepo. Pa sem zelooo urejena ženska. Meni se zdi takšno zapravljanje kot je tvoje metanje denarja čaz okno.
Dashenkaa, 24.01.2024 ob 11:40
Ob bistrem potoku je mlin, 24.01.2024 ob 11:33
Ojoj, pol sm pa js ena grda baba! Ne zapravim skor nič za lepoto… Nohti, trepalnice, obrvi, lase, naravne.
Enkrat na dva mesca kupim kako nivea kremo, sončno kremo , britvice al dep. traki (karkol se mi ze da v momentu), pa kako olje za lase. Vse skup nanese okol 20 eur, recimo za dva meseca. Zgleda kr dost prihranim
saj tudi jaz moje (mi samo opere in naredi firzuro), trepalnice (samo laminirovanje, nimam extensions gor), nohti (naravni kratki ruska semipermanente manikura) in obrvi (mi samo počisti in uredi – arabski način z nitko) vse naravno. Tudi naravno je lahko urejeno. Si ne barvam lase, smo urejam. Nekdo ka hodi k frizerju, manikura… ni nujno umetna, lahko samo urejena.
Pa spet si pozabila na slovnične napake, ts, ts….
Dashenkaa, 24.01.2024 ob 10:54
Jaz živim v Italiji, ma se mi zdi da so cene normalnie. Toliko porabim.
Manikura in nohti: 35 e na 3 tedne
Depilacija: 55 e na mesec
Pedikura: 40 e na mesec
Frizer: 25 e na teden
Laminirovaje trepalnic: 40 e na mesec
Obrvi: 28 e na mesec
Pilates: 70 e na mesec
In to vse. Lahko prosim ostale napišeste tak info in zraven mesto? Hvala
Če bi jaz toliko zapravila, gre pol penzije na mesec.