Koliko vas zdaj že ve, da je Republika Slovenija korporacija?
modrivrag, 10.06.2022 ob 21:06
Dobro se je danes usmrdnlo tu na mon podgana podstrešna shizo psiho darčika Čater. Štepa ono, štepa na maksimum.☝️🤣
Jaz pokažem te tvoje izjave sodelavcem. Nujno obisk pri tebi na domu in takoj v srajčko. Ne dotakne se več nobenega tole tvoje pucanje filtra, nisi zanimiv. Sej to pa že sam veš. Tudi zate se ve, kaj počneš in kje živiš tako da bi jaz na tvojem mestu bila kar lepo tiho. Če ti še tista dva zrna možganov ne funkcionirata, nismo mi krivi. Nimaš znanja, nimaš družine, nimaš obraza. Lp
robi9, 10.06.2022 ob 21:36
Jaz bi rekel, da je država ali republika nova ali moderna oblika verske institucije. Ko se človek rodi, je že dolžnik in lahko celo življenje dela, pa dolga nikoli ne bo odplačal.
Popolnoma isti sistem uporablja religija. Religija prav tako trdi, da ima človek nek izvirni greh. Že ko se rodimo, smo krivi ali dolžni. Zato pričakujejo in prepričujejo, da moramo celo življenje hoditi v cerkev ter prositi odpuščanja.
Seveda odpuščanje nikoli ne pride, ker niti ni namen, da bi bil človek svoboden, ampak, da je suženj.
Zato pravim, da smo sužnji korporacijam, kot so verniki sužnji religijam in njihovim inštitucijam.
Saj je brez veze, ampak vseeno. Te korporacije, ki jih danes vidiš in so se razbohtele so trenutne in prehodne, enako dolgovi. Malo zgodovine treba pogledat, da se resnično ponavlja in zakaj se nujno vedno ponavlja in brez ponavljanja ne gre?
Kam je šla zdaj podstrešna podgana, črnooki kolobarnik? Ne bom menda zdaj jaz odgovarjal namesto njega.☝️🤣🤣🤣😁🤣
Anonimnež, 10.06.2022 ob 21:43
Jaz pokažem te tvoje izjave sodelavcem. Nujno obisk pri tebi na domu in takoj v srajčko. Ne dotakne se več nobenega tole tvoje pucanje filtra, nisi zanimiv. Sej to pa že sam veš. Tudi zate se ve, kaj počneš in kje živiš tako da bi jaz na tvojem mestu bila kar lepo tiho. Če ti še tista dva zrna možganov ne funkcionirata, nismo mi krivi. Nimaš znanja, nimaš družine, nimaš obraza. Lp
A ti veš, da osebe ki jih dnevno videvaš v zavodu niso tvoji sodelavci, pač pa tvoji skrbniki?
modrivrag, 10.06.2022 ob 21:48
Za grenivko
kva ti spet lupetaš tukj ti je dolgčas , se ne moreš izolirat od mojih tem? si pederko ki za mano leze?
Kva te rajca, moji podočnjaki praviš al kako, muska, brio hta moja, kaj te tok rajca da ne moreš brez mene? Kaj dihat ne znaš brez mene ti pomagam, ti na prsa stopim pa skočim, kva hočeš?
darwindarko, 10.06.2022 ob 21:51
kva ti spet lupetaš tukj ti je dolgčas , se ne moreš izolirat od mojih tem? si pederko ki za mano leze?
Kva te rajca, moji podočnjaki praviš al kako, muska, brio hta moja, kaj te tok rajca da ne moreš brez mene? Kaj dihat ne znaš brez mene ti pomagam, ti na prsa stopim pa skočim, kva hočeš?
Pa ti prokleta spaka podganja nora, spet si čisto cel forum zasmetilo. Nimaš niti za mišjo pizdo samokontrole bolnik nagravžni.
modrivrag tebe si predstavljam kot tistega brencelna ki tok cajt teži dokler mu kdo tiste palčke v rit ne vtakne in pol z njo stran odfrči.
Ti je filing vedno znova in znova vsako temo, ki bi na kaj bistvenega opozarjala spremeniti v drek z zmerjanjem?
ej res bi te mogu an nagont da neb več stal pa rok mogu premikat pezde ušivo gnilo
Itak967, 10.06.2022 ob 21:52
Ej, Darko, a si ti te svoje protikorporacijske pridige kdaj delil s policisti v postopku? Ali pa na sodišču?
Me zanima, kakšen je konkretni učinek teh teorij, ko jih probaš na avtoritetah v živo?
A se userjejo?
Ej tumpek če ti ne štekaš zakaj misliš da bi človek ki ne ve kaj je oder kaj pa ni oder za predstavo štekal kar razlagam?
aj begaj, bo še cajt pršu ko boš hotelo vedeti kaj je za tem kar razlagam bistvo
darwindarko, 10.06.2022 ob 21:54
modrivrag tebe si predstavljam kot tistega brencelna ki tok cajt teži dokler mu kdo tiste palčke v rit ne vtakne in pol z njo stran odfrči.
Ti je filing vedno znova in znova vsako temo, ki bi na kaj bistvenega opozarjala spremeniti v drek z zmerjanjem?
ej res bi te mogu an nagont da neb več stal pa rok mogu premikat pezde ušivo gnilo
Saj te razumem. Podgana, če ne bi bilo čisto noro do skrajne ogabnosti, ne bi tega počelo….mislim
Pojdi se na slo tech forum vse zasmetit in žezjat norosti pod ladjar. Aja blokiral so te, ne moreš.
modrivrag, 10.06.2022 ob 21:58
Saj te razumem. Podgana, če ne bi bilo čisto noro do skrajne ogabnosti, ne bi tega počelo….mislim
Pojdi se na slo tech forum vse zasmetit in žezjat norosti pod ladjar. Aja blokiral so te, ne moreš.
Ja ti si pa hujš kot pasji policaj, kaj vse vohaš, ti dam še štumfe pa gate svoje za vohat, če bi rd še kj vohal?
svašta ko so dripci na pohodu
darwindarko, 10.06.2022 ob 21:57
Niste vi tukaj gor, kateri ste se trenutno oglašali sposobni doumeti mojih razlag.
Še bo potrebno žgance papat….
Saj te tudi tvoji dohtarji drugače ne razumejo, kot da te zvežejo, dajo injekcijo in počakajo, da se umiriš. Edino tako te lahko sploh kdo razume podganji rilec.
modrivrag, 10.06.2022 ob 22:01
Saj te tudi tvoji dohtarji drugače ne razumejo, kot da te zvežejo, dajo injekcijo in počakajo, da se umiriš. Edino tako te lahko sploh kdo razume podganji rilec.
kok si ti pameten, kje si to kupu, kje so te nategnl?
stari kok si plaču ti za to pamet k jo ni……………….MAŠ
darwindarko, 10.06.2022 ob 21:56
Ej tumpek če ti ne štekaš zakaj misliš da bi človek ki ne ve kaj je oder kaj pa ni oder za predstavo štekal kar razlagam?
aj begaj, bo še cajt pršu ko boš hotelo vedeti kaj je za tem kar razlagam bistvo
Ne, rad bi vedel, kako tvoja teorija v reali funkcionira. Kako se odzove policist, ko mu poveš, da je suženj korporacije in nima moči nad tabo?
Kaj on potem reče? “Ja, svobodni Darko, imaš prav, samo popušim ti ga lahko.”
kako je to v resnici?
Itak967, 10.06.2022 ob 22:06
Ne, rad bi vedel, kako tvoja teorija v reali funkcionira. Kako se odzove policist, ko mu poveš, da je suženj korporacije in nima moči nad tabo?
Kaj on potem reče? “Ja, svobodni Darko, imaš prav, samo popušim ti ga lahko.”
kako je to v resnici?
HEHEHEH teorija?
To je teorija kar sem pisal?
pejt pejt, da se nava midva tukej zapenala, nočko še naprej