Koliko za cunjice in čeveljce?
Sploh ne vem,če si bom kaj kupila na razprodajah. Nimam kakšne posebne želje, no mogoče kakšne čevlje. Raje bom malo zapravila za hčerkico.
Na lanskih razprodajah si sploh nisem nič kupila.
Lp,Kristi*
Jutro!
Sem jih že opravila v miru včeraj, ker se mi ne da gužvat po trgovinah, ko ljudje grabijo, kot da jim gre za življenje. Za tistih par tisoč tolarjev, ki sem jih dala včeraj več, me ne bo konec… Tudi jaz imam ogledane ene čeveljce. So 30.000 sit pa upam na 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust 🙂
Lp, T
NIč, zato ker me kupovanje po naših trgovinah sploh ne pritegne. Neprijaznost in nezainteresiranost prodajalk ( so tudi svetle izjeme!), ki ocenjujejo potencialnega kupca po zunanjem izgledu, če si lahko privošči kaj ali ne. Na razprodajah tako ali tako ostanejo le prebrani artikli, večinoma umazani od pudrov in šmink ali drugih madežev neznanega izvora, kar dostikrat tudi s kemičnim čiščenjem ne spraviš ven – imam izkušnje.
Raje se bomo z družino vsedla v avtomobil, se zapeljala do severnih sosedov, kjer so naučeni kulture in olike do kupca, ali pa bomo prihranili še malo več in se odločili za nakup preko luže. Amerika je zakon. Tam na razprodajah za male denarce dobiš zelo lepe stvari. Ali pa Anglija. Pa da mi ne bo kdo očital – ja, letalska karta je pa draga, ali ne? Ja, enkrat na leto si pač privoščimo in združimo prijetno s koristnim – dopust z družino in nakupovanje. Shop till you drop…..
Jaz pa bom sigurno kupila kar nekaj kosov garderobe za oba otroka – za naslednjo zimo. Sicer ta teden še ne bom šla “v boj”, bom pa šla malce pokukat naslednji teden.
Res, da je na razprodajah večinoma roba, ki ostane – ampak … vseeno se najde marsikaj uporabnega. In za denar, ki ga na ta način prihranimo, gremo raje na kakšen izlet.