Koliko za dopust

optimum,
presenečena sem, da moški tako izbirate počitnice. jaz imam enak način kot ti, s tem, da moram možu vse servirat in se nato skupaj odločimo med 2-3 možnimi destinacijami. in potem me čez kakšen mesec vpraša: kam že gremo?
super si napisal kako se je treba organizirat in na kaj je treba bit pozoren. tudi jaz vedno vzamem riziko odpovedi in pri tem kompas s 5 % redno izpade iz ponudbe, upoštevam še ali imam zastonj parking ali ne. v agencije sploh ne hodim več (živim v manjšem kraju), vse uredim preko telefona ali meilov.
mi smo pripravljeni dati za dopust s pp 1500 eur. Saj dobiva vsak po 800 eur regresa, ane?

dvojčica
Hvala za pohvalo.
Imam v “krvi” in službeno “deformacijo”, ko kako zadevo začnem jo tudi premišljeno zaključim, bistvenih stvari ne prepuščam naključju – in dopust za družino to vsekakor je !
PS: Daj enkrat možu na vest organizacijo dopusta… in boš videla, da ne boste pili le pivo (šala).
Iskreno ti tudi v prihodnje želim tako soliden regres in lep dopust v okviru družine.

Gremo v mobilne hišice na Pagu in bomo za najem plačali cca. 1.000€ za 14 dni. Gremo pa prvič na Hrvaško na počitnice, ker smo od lani trije, pa je to še najboljša varianta za malega otroka. Vse lahko vzameš s sabo od hrane do stolčkov, bazenčka, banjice, kupa igrač in podobnih drobnarij. Sicer sva pa tudi midva bolj naklonjena kakšni drugi državi in načinu preživljanja počitnic. Pa kaj čmo, tko pač je. Trenutno.

Jaz za dopust ne gledam na denar in si privoščimo tisto kar družinsko stuhtamo da nam je všeč.
Je pa res da ne hodimo po nakupovalnih centrih in ne tovorimo prepolnih vozičkov domov. Na tak način nam nikoli ne bi uspelo.
Pri hrani in ostalih modnih muhah se da marsikaj prišparat skozi leto in si za dopust privoščiti malo več in v tem uživati.

Mi ravnokar prišli z dopusta in smo dali 40 EUR/dan oziroma 400 Eur za 10 dni konec julija torej na višku sezone za apartma na enem od dalmatinskih otokov, ki je imel predsobo, kopalnico s pralnim strojem, 2 spalnici z zakonskimi posteljami, veliko dnevno sobo s raztegljivo sedežno garnituro s TV-jem skupaj v enem delu zelo dobro opremljeno kuhinjo… velik balkon s pogledom na morej in plažo v prvi vrsti 50 stran od morja oziroma plaže. Parkirni prostor v senci…
Plaža zelo primerna za majhne otroke, mivka in senca, nobene gužve na plaži, da bi moral paziti, da ne bi kdo komu stopil na plažo…
Skratka vse kar smo potrebovali za dober in miren dopust za mlado družino z dvema majhnima otrokaoma, smo imeli… in to za zelo ugodno ceno, ki jo je bilo mogoče letos dobiti… skupni stroški so bili 700 EUR za štiri osebe za deset dni s prevozom vred (bencin, ztrajekt…) tudi s hrano in pijačo, ki si jo mimogrede s seboj vzel…in vse kar smo tam kupovali z vsakodnevnim sladoledom za malčke, kakšen trampolin…