koliko za otroško sobo pri mizarju
res mora biti posebna soba, za toliko denarja.
za moje zmožnosti se bomo držali sob od 500-1500 eur:)
Mizar računa pa različno, odvisno, kakšne materiale želite in kakšne oblike, ter koliko vsega…glede na cene, ki jih navajaš, se mi zdi, da bi soba po naročilu bila še za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražja kot pri prodajalcih, ki prodajajo sestavljive sobe.
4000eur stane že masivna spalnica z zakonsko posteljo, pa je med dražjimi….tako da, očitno imate želje prilagojene zmožnostim:)
v raznih akcijah se nadejo sobice za enega otroka že za 200-400 eur;), za bolj revne starše:)
Joj hudo drago,za ta denar ti moj mizar naredi v najvišjem cenovnem rangu-se pravi vsi najdražji materiali,pa še hudo velika in zahtevna soba mora bit-se pravi razne krivine ,koti itd.Če pa tako kot praviš ,da imaš iverico in nič kaj posebnega potem pa je toprecej, precej nižja cena od tvoje ,če te zanima mi pusti svoj mejl pa ti javim tel.št.,aja iz kje pa si,ker on pokriva dolenjski konec in ljublano.Lep dan ti želim še naprej.
Javi se mi na: rahtik@gmail.com
Mi smo naročili sobo za dva pri Biodomu Celje in je iz smrekovega natur lesa (2 dvokrilni omari visoki 220 cm, vsaka ima dva velika predala spodaj + 2 polvisoki postelji z lestvijo in letvičastim podom+ iz ene postelje tobogan + velika pisalna miza 250 cm-kot-120 cm + 2 omarici s predali za pod mizo + 2 omarici za pod polvisoki postelji + 2 polici za steno + poseben poličnik za na steno v obliki okenca) Vse skupaj je stalo 1.800 €, pa še določene dele omar so pobarvali po želji.
Mislim, da je 4.000 € too much!
2800 za mladinsko sobo
– cela iz mediapana (ki je 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražji kot iveral)
garderobna omara s tremi notranjimi predali in policami,
nizka omara, viseča omara, police vmes,
orgomno polic za knjige okoli postelje,
zaboj za posteljnino, dva predala pod posteljo,
velika pisalna miza – okoli omara in police.
lesena obloga za pisalno mizo in ob postelji.
pa še knjižne police pod oknom.
mizarstvo zupanc. v btc-ju imajo pisarno.
dobim jo pa v soboto.