Koliko za roze
Koliko ste / boste odstele za porocni sopek, svatovske sopke, okrasitev avtomobilov, cerkve…
Saj vem, da je nekaj na to temo bilo ze napisanega, ampak precej podatkov je starih vsaj kaksni dve leti.
Cvetlicarka, s katero sem se menila, mi je kot okvirno ceno rekla 20.000 SIT za srednje velik porocni sopek, pa nekaj takega tudi za aranzma v cerkvi in na avtomobilu (vsak 20.000 SIT).
Meni se je to zdelo kar precej. Kaj pa vam?
Hvala za informacije in mnenja!
Lep dan,
Sanja
midva bova dala za en naprsni sopek 111 SIT. naredila jih bova sama in bodo iz umetnih vrtnic. v pro-maku imajo namrec ful lepe male vrtnice, ki zgledajo kot prave. tam sva kupila tudi take male sponke, na katero pritrdis z zelenim trakom (ga imajo tudi tam) vrtnico in dodas se malo enih drobnih belih rozic za ozadje. zgleda res ful lepo. ne uvene in ne umaze oblek. pa lahko jih pripravis ze ful prej. za cvet prave vrtnice bi odstela ful vec, pa se samo jih ne bi mogli delat. kdo bo namrec delal sto sopkov v soboto zjutraj? zenske bodo vecino pri frizerjih..ce jih das delat v cvetlicarno, pa placas sigurno vec…
(te vrtnice prodajajo v pro-maku in je cvet velik cca 4 cm, prodajajo jih 12 v sopku, bele, roza, oranzne barve).
za na avta bova imela tudi umetno cvetje, ker se moram jaz peljati 120 km stran, zenin pa 250 km stran. zive roze bi scefralo… v pro-maku imajo vse mozne umetne roze in zgledajo super. znajo pa biti precej drage…moras dobro pogledat..
lanna
zivjo,
ce si iz Kranja, ti zelo priporocam cvetlicarno ART na skalici. Prijateljici so naredili precudovit sopek iz tulipanov, preje in biserov za komaj 7000 sit. Naprsne sopke je pa najbolje iti iskat v porocni koticek, ker ostanejo cel dan enaki in ne uvenejo ali se okrog obracajo, in imajo tolk razlicnih rozic, da sigurno najdes take, kot so v nevestinem sopku, pa se za spomin so.
Za avto pa predlagam balone, ki, v nasprotju, kot pravijo, cisto nic ne pokajo.
Jana