koliko zaslužite
visoka šola za turizem
delo na recepciji, Portorož
160 k sit netto
kolegica
visoka šola za turizem
prodaja v hotelu, Ljubljana
225 k sit brutto
referent z univ izobr.
1320 EUR (bruto) + malica+ prevoz
Z ženo zasluživa skupaj cca. 2.200 € neto. Ona je vzgojiteljica jaz pa delam v marketingu. Še enkrat toliko pa sva zaslužila z nepremičninami. Kupila poceni in prodala naprej. Imela sva kar nekaj sreče. Najprej pa sva morala zelo varčevati, da sva si lahko kupila prvo stanovanje. Dobila sva tudi seveda kredit. Ampak sam kredit ni bil dovolj. Stara sva 30 let. Žal so takšni časi, da si moraš zraven poiskati dodatne dohodke, če si želiš kaj ustvariti.
hehehehe Manja te šef KDAJ po POMOTI prime za kakšno intimno mesto 🙂
1.300€ neto, moj tudi približno toliko, pa mi sploh ni jasno, kako nekateri preživijo s 500€ na mesec.
Pany ne mečejo hrane vstran. kar ostane od kosila je še za večerjo. oblačila ponosijo do konca.nič kina ali kakšnih restavracij. pri hiši je samo en 20 let star avto ………
xpxp -Brez skrbi, da pri nas doma ne mečemo hrane stran in vedno ko kaj ostane od določenega obroka se poje kasneje. Tudi oblačila ponosiva do konca in ne kupujem raznih firm, v kinu pa sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila-sigurno je že 5 let od tega, v gostilno greva ponavadi na morju.
Je pa res, da pridno odplačujeva kredite za obnovo hiše, ki je že skoraj pri koncu, nato si pa bova “privoščila” kakšnega otročka ali dva, saj pri teh cenah in kreditih enostavno še ne moreva imeti otoka.
Pany nisem mislil dobesedno pri vas doma. Poznam pa take primere kjer se dnevno skuha za 6 ljudi jesta pa samo dva! In to vsak obrok posebej. Ostalo gre v smeti, da o zavrženem kruhu ne govorim.
Moti me pa še nekaj, kar je blo predlagano pa neuresničeno. Na trgovinskih policah ne smejo biti roki uporabe pretečeni. Zakaj ne bi dva, tri dni pred tem ko poteče rok uporabe ta živila, ki niso bila prodana zastonj podelili ljudem?! mleko, paštete, jugurti, maslo, čokolade, politanke itd.
Vse to gre na smetišče kot zavžena hrana, nekatere družine pa otrokom še čokolade ne morejo privoščiti 🙁
Vsaj jaz ne razumem te politike, če jo kdo mi naj razloži
Xpxp-nekatere trgovine par dni pred potekom roka znižajo izdelke za 50% ali več, saj sem sama že dostikrat kupila take izdelke, pa prodajalna Ž..(ne vem če lahko napišem ime zaradi reklame) ima po 18-ih 50% cenejši kruh, je pa res da morajo neprodan kruh završti.
Tisti, ki pa mečejo stran hrano jih je pa lahko sram in to ornk sram-sicer se pa za vsakega enkrat najde palica-lahko izgubi službo, dohodke in še za kruh nima.
Sem študent. Ta mesec sem zaslužil okoli 2500€ neto. (mutni posli)
Študent, lahko malce več poveš o tvojih poslih?
Žal ne, ker je tako ali tako v tem poslu huda konkurenca. Ne potrebujem nove 😉
Forum je zaprt za komentiranje.